|
|
Obecny czas: Śro, 17.06.2026, 12:43
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 LS1 Mazda RX-7
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 17.04.2006, 15:53 |
|
 |
|
Neken
|
 silnik z vette w RX-7, jestem za 
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Pon, 17.04.2006, 15:58 |
|
 |
|
croohy
|
Wygląda tak jak powinien, czyli rasowo i groźnie, ale wolałbym seryjny silnik wankla. Ogólne wrażenia pozytywne.
|
| Pon, 17.04.2006, 15:58 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Neken napisał(a): silnik z vette w RX-7, jestem za
jak 90% tych, którzy chcą RX7 jeździć, a nie podziwiać/naprawiać w warsztacie. Wankel sie strasznie sypie w tych modelach, a z LS1/LS2/LS7 ten samochód po prostu lata i jest rewelacyjny,
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 17.04.2006, 16:44 |
|
 |
|
Neken
|
Seth napisał(a): Wankel sie strasznie sypie w tych modelach Tylko w tych modelach, czy ogĂłlnie wankel siÄ™ sypie? Zawsze podobaĹ‚a mi siÄ™ koncepcja "wirujÄ…cych tĹ‚okĂłw". DuĹĽa moc z niewielkiej pojemnoĹ›ci (tylko to spalanie  ). Seth napisał(a): a z LS1/LS2/LS7 ten samochĂłd po prostu lata
Nie wÄ…tpiÄ™!
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Pon, 17.04.2006, 16:53 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Neken napisał(a): Tylko w tych modelach, czy ogĂłlnie wankel siÄ™ sypie?
w tych na pewno... w RX8 podobno jest juĹĽ poprawiony
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 17.04.2006, 16:55 |
|
 |
|
polac
|
ZAJEBICHA!!!!Tylko prosiłbym o czrny lakier,brak nalepek i wynajmuje lawete.
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Pon, 17.04.2006, 17:01 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Drift maszyna jak każda, niczym się nie wyróżnia od reszty rx-7. Nie wiem czy silnikiem się wyróżnia, bo nie wiem co inni drifterzy montują do swoich rx-7emek.
_________________ Primusville
|
| Pon, 17.04.2006, 19:05 |
|
 |
|
dave761
|
A ja nie lubię tego auta i nawet gdyby miał silnik z M3 po modyfikacjach w Da-Motorsport to niczego to nie zmieni 
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Pon, 17.04.2006, 19:10 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
LS1... Pończak, kojarzy Ci się coś z tym?
Drift machine, która by była dosyć typowa, gdyby nie jej nowe serce. Ale musi boki kręcić... 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 17.04.2006, 19:44 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Cichy Asasyn napisał(a): Drift maszyna jak kaĹĽda, niczym siÄ™ nie wyróżnia od reszty rx-7.
w tym się z Tobą nie zgodze. To jest piękne. Chciałbym go zobaczyć w akcji. Biały kolor z czarnymi naklejkami wyglądają bosko. Super tuning. Od teraz mam bzika na punkcie RX-7. 
|
| Pon, 17.04.2006, 20:03 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
Ice napisał(a): LS1... PoĹ„czak, kojarzy Ci siÄ™ coĹ› z tym?
LFS S1? 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Pon, 17.04.2006, 20:27 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
POĹCZAK napisał(a): LFS S1?
Niooo... mi też się z LFSem odrazu skojarzyło  EOT.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 17.04.2006, 20:33 |
|
 |
|
Wilu
|
Nie pasi mi tam ten silnik ale skoro lepszy niĹĽ seryjny wankiel to niech juz tam zostanie 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 17.04.2006, 21:58 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
jako drift machina to jest ok... na ulice sie nie nadaje
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Pon, 17.04.2006, 22:03 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Cytuj: jako drift machina to jest ok... na ulice sie nie nadaje
e tam... jak bym mogl ja przygarnac  ciekawe autko...
_________________ locha lover
|
| Wto, 18.04.2006, 7:54 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
wygląd zewnętrzny typowy dla tego pojazdu, biały kolor i czarna maska to częste zestawienie w tym aucie, do tego jak zwykłe w imporcie\drifcie piękne felgi i obowiązkowe nalepki i skrzydło, jedyna różnica w porównaniu z całą masą takich aut jest silnik LS1 nie wiem który sprawdza sie lepiej ten czy oryginał ale to chyba dość nietypowa przeróbka, ale w sumie nie ma czemu się dziwić auto przerabiała hamerykańska firma i musiała wstawić jakiś narodowy akcent 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Wto, 18.04.2006, 10:02 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
johny napisał(a): auto przerabiaĹ‚a hamerykaĹ„ska firma i musiaĹ‚a wstawić jakiĹ› narodowy akcent
Dobrze, że nie p********** amerykańskiej flagi przez całą długość auta i wielkiego orła na masce 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 18.04.2006, 10:18 |
|
 |
|
Tezeus
|
a moze mi ktos wytłumaczyć o co chodzi z tymi oznaczeniami ls1/ls2/ls7 ????? 
_________________ No RWD ,No Fun >)
|
| Śro, 19.04.2006, 18:49 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Tezeus napisał(a): a moze mi ktos wytĹ‚umaczyć o co chodzi z tymi oznaczeniami ls1/ls2/ls7 ?????
sÄ… to oznaczenia silnikĂłw General Motors
LS1 to silnik V8 5.7 l 325-350 KM montowany w Corvetta C5, Camaro, firebird
LS2 to motor 6.0 l o mocy 400 KM Corvetta C6, GTO, Silverado
LS7 to silnik 7.0 l o mocy przeszło 500 KM montowany jak narazie w Corvetta Z06
|
| Śro, 19.04.2006, 19:20 |
|
|