|
|
Obecny czas: Sob, 02.05.2026, 6:54
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Ferrari F430 Spider vs Lamborghini Gallardo Spyder
|
Ferrari F430 Spider vs Lamborghini Gallardo Spyder
| Autor |
Wiadomość |
|
Rules
|
Jak dla mnie to Ferraro jest ładniejsze i tylko dlatego głos idzie własnie nie, tylko poprosze z ręczna skrzynia biegów mam nadzieje, że taka jest dostepna, bo na fotach tego samochodu zwykle jest automatyczna, a to mi sie nie podoba.
Cytuj: my nie, to byĹ‚o GĂłwn*m (jak ktoĹ› napisal przez wielkie G ), jest i bÄ™dzie. Robak napisał(a): Dlaczego ?
no właśnie dlaczego tak uważasz? widziałes, albo jeżdziłeś tym samochodem? rozumie, że komuś moze sie nie podobac, ale to jest rzecz gustu natomiast Twoje wypowiedzi sa troche irytujace.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Śro, 29.03.2006, 23:21 |
|
 |
|
Szefo
|
Robak napisał(a): Dla mnie te auto to kawaĹ‚ gowna przez G(wielkie). <<<Robaka do lambo Rules napisał(a): my nie, to byĹ‚o GĂłwn*m (jak ktoĹ› napisal przez wielkie G ), jest i bÄ™dzie. << moja do ferrari Rules napisał(a): no wĹ‚aĹ›nie dlaczego tak uwaĹĽasz? widziaĹ‚es, albo jeĹĽdziĹ‚eĹ› tym samochodem? rozumie, ĹĽe komuĹ› moze sie nie podobac, ale to jest rzecz gustu natomiast Twoje wypowiedzi sa troche irytujace.
znaczy się rozumiem moja wypowiedź odnośnie ferrari jest irytująca, ale już robaka do lambo nie?
buhahaha
Tak jeździłem, podobnie jak zapewne ty i 99,9% na tym forum
_________________ Rezerwista
|
| Czw, 30.03.2006, 7:28 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
moim marzeniem zawsze było mieć lambo.więc..........wybór padł na lambo
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 30.03.2006, 8:06 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Szefo, juz wiem czemu na tym forum nikt nie liczy sie z twoim zdaniem. Bo go po prostu nie masz  . Z reszta wszystko co nie jest z koncernu VW to dla ciebie gowno. Szkoda ze nawet nie wiesz dlaczego  . Dlatego ze ja uwazem ze to co ty lubisz to gowno? Przekomarzasz sie jak dziecko w piaskownicy  Ja swoja wypowiedz czyms uzasadniłem a ciebie było stac jedynie na:
Cytuj: ...<<<Robaka do lambo
|
| Czw, 30.03.2006, 8:15 |
|
 |
|
Rules
|
Szefo napisał(a): znaczy siÄ™ rozumiem moja wypowiedĹş odnoĹ›nie ferrari jest irytujÄ…ca, ale juĹĽ robaka do lambo nie? buhahaha wybacz nie doczytaĹ‚em Cytuj: Tak jeĹşdziĹ‚em, podobnie jak zapewne ty i 99,9% na tym forum
hm no to ja chyba jestem te 0,1% bo nawet tego samochodu na oczy nie widziałem 
|
| Czw, 30.03.2006, 9:12 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
zaczęła sie dyskusja z szefo, czyli gadanie o niczym, bo on nic nie wie i nie ma nic do przekazania, ten trol próbuje za wszelką cene zrobić zadyme na forum, najlepiej w ogóle nie zwracać na jelenia uwagi. Może przydałaby sie na forum funkcja ignoruj, wtedy Adaś pisałby sam dla siebie, i dobrze!
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Czw, 30.03.2006, 10:58 |
|
 |
|
Szefo
|
Cytuj: Bo go po prostu nie masz w przeciwieĹ„stwie do 90% na tym forum ja mam swoje zdanie, jasne i konkretne. Robak napisał(a): Szefo, juz wiem czemu na tym forum nikt nie liczy sie z twoim zdaniem bardzo nad tym bolejÄ™ Robak napisał(a): Z reszta wszystko co nie jest z koncernu VW to dla ciebie gowno. BeĹ‚koczesz jak Rayers mniej wiÄ™cej w stylu " to czego nie zrobiĹ‚ Da Silva jest bee" Buhaha, beĹ‚kocz dalej Robak napisał(a): Szkoda ze nawet nie wiesz dlaczego Przypuszczam ĹĽe wiem lepiej niĹĽ Ty Robak napisał(a): Przekomarzasz sie jak dziecko w piaskownicy Laughing no ba Robak napisał(a): Ja swoja wypowiedz czyms uzasadniĹ‚em a ciebie byĹ‚o stac jedynie na: a ja jak widzisz nie muszÄ™ nic uzasadniać. Takie jest moje zdanie,jeĹ›li uznam za stosowne je czymĹ› umotywować to to zrobiÄ™, jeĹ›li nie - to nie. Poza tym trudno abym coĹ› uzasadniaĹ‚ nie widzÄ…c nawet samochodu nigdy w ĹĽyciu na oczy, nie mĂłwiÄ…c juĹĽ o jeĹşdzie. Ale zapewne Ty masz paranormalne zdolnoĹ›ci Mac_Abra napisał(a): zaczęła sie dyskusja z szefo, czyli gadanie o niczym, bo on nic nie wie i nie ma nic do przekazania, ten trol prĂłbuje za wszelkÄ… cene zrobić zadyme na forum, najlepiej w ogĂłle nie zwracać na jelenia uwagi. MoĹĽe przydaĹ‚aby sie na forum funkcja ignoruj, wtedy AdaĹ› pisaĹ‚by sam dla siebie, i dobrze!
jak tam na forum debili AĹ› ?? 
|
| Czw, 30.03.2006, 11:29 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
Szefo napisał(a): jak tam na forum debili AĹ› ?? naszczeĹ›cie ciebie stamtÄ…d wyrzucili wiec jest duĹĽo lepiej  tymczasem nie mam zamiary cie karmić trollu forumowy
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Czw, 30.03.2006, 11:34 |
|
 |
|
Szefo
|
Mac_Abra napisał(a): Szefo napisał(a): jak tam na forum debili AĹ› ?? naszczeĹ›cie ciebie stamtÄ…d wyrzucili wiec jest duĹĽo lepiej  tymczasem nie mam zamiary cie karmić trollu forumowy
tymczasem, gimnazjum mnie wzywa. 
|
| Czw, 30.03.2006, 11:34 |
|
 |
|
aston
|
Robak napisał(a): Szefo .................. wszystko co nie jest z koncernu VW to dla ciebie gowno. Szkoda ze nawet nie wiesz dlaczego  . Dlatego ze ja uwazem ze to co ty lubisz to gowno?
zgadzam się z Toba w zupełności już wcześniej to zauważyłem.
Jakby zmaienić znaczki na masce to Szefo pewnie by zmienił zdanie który jest lepszy
Nię mówię, ze on nie ma prawo mieć własnego zdania, ma je i bardzo dobrze, ale mówienie, ze to jest lpesze bo jest z VW, a tamto to gówno bo nie jest z VW to juz przesada
|
| Czw, 30.03.2006, 13:04 |
|
 |
|
Wilu
|
Panowie to nie jest dyskusja o gustach  Jak chcecie sobie o tym pogadać do won do Offtopica 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 30.03.2006, 14:28 |
|
 |
|
Szefo
|
|
| Czw, 30.03.2006, 19:43 |
|
 |
|
Wilu
|
Dobrze wiesz o co chodzi więc mnie rżnij głupa większego niż jesteś, chodzi o to że jak się chcecie poobrzucać mięsem to róbcie to gdzie indziej a nie tu 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 30.03.2006, 19:54 |
|
 |
|
Szefo
|
Wilu napisał(a): Dobrze wiesz o co chodzi wiÄ™c mnie rĹĽnij gĹ‚upa wiÄ™kszego niĹĽ jesteĹ›, chodzi o to ĹĽe jak siÄ™ chcecie poobrzucać miÄ™sem to rĂłbcie to gdzie indziej a nie tu 
misiu nie krzycz, przecież powiedziałem że się postaram. 
|
| Czw, 30.03.2006, 20:07 |
|
 |
|
Toyo
Samochód: za rok
|
Proste Lambo tylko w CzArNym Kolorku albo W cZerwonym
_________________ || www.BauenDL.com USŁUGI REMONTOWE ||
|
| Pią, 31.03.2006, 12:13 |
|
 |
|
Dee
|
[nastolatek mode on]
No PeFFnie shE pRoSte aLe mI siE podoPaJa TesH zuLTe
[nastolatek mode off]
Lambo w czerwonym? Za takie cos powinni pomysłodawców i lakierników za jaja wieszać 
|
| Pią, 31.03.2006, 18:01 |
|
 |
|
Wielblad
|
Dokładnie, Ferrari w rossocorsa, do Lamborghini kolor czerwony poprostu nie pasuje i juz...
hehe widze, ze nie tylko ja sie wkurzam jak ktos pisze mniej wiecej tak SuPer, piFFkO itp... załosne... 
_________________ собаке где деньги?
|
| Pią, 31.03.2006, 18:13 |
|
 |
|
Dee
|
JeSttEm sS ToboM
EoT
|
| Pią, 31.03.2006, 18:35 |
|
 |
|
Capone
|
Wybieram oczywiście Ferrari. Jest po prostu genialny i nie zebym miał coś do gallardo po prostu jak dla mnie Ferrari jest ładniejsze i ma lepsze osiągi. TO WSZYSTKO 
|
| Sob, 29.04.2006, 21:03 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Capone nie baw siÄ™ w gĂłrnika, nabijasz tylko posty
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Sob, 29.04.2006, 21:06 |
|
|