|
|
Obecny czas: Śro, 03.06.2026, 22:31
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Pier****na unifikacja! 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 22.06.2004, 23:50 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Właśnie nie wiem czy tak dokładnie. Tam było o platformie podłogowej "Zetha" ale jak znam GM to skończy się na zmianach kosmetycznych. No chyba że uznają, że platforma podłogowa i silniki to wystarczająca unifikacja.
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Wto, 22.06.2004, 23:53 |
|
 |
|
ToHrn
Samochód: Alfa Romeo GT
|
Ĺadny, godny nastÄ™pca Omegi, choć to juĹĽ nigdy nie bÄ™dzie to samo  . Ale umarĹ‚ krĂłl niech ĹĽyje krĂłl  (Opel w koĹ„cu siÄ™ opudziĹ‚, po wypuszczeniu Astry III i robi coraz Ĺ‚adniejsze autka, a nie takie cegĹ‚y jak Astra II). OgĂłlnie podoba mi siÄ™  .
_________________ -- Pozdrawiam, Tomek "ToHrn" EgoCar.pl
|
| Śro, 23.06.2004, 4:13 |
|
 |
|
Tomasz
Administrator
Samochód: Rover 75 V6
|
lordzofmafia napisał(a): Na stronie AB napisali, ĹĽe ma mieć silnik V8. BÄ™dzie produkowana teĹĽ jako Holden, Buick, Cadillac i Saab 9-9.
Tia... czyli pewnie z napędem na przód :(
I jeszcze jako Saab :/ Czizys, co się z tą marką dzieje... Czyli że co, to będzie zamiast 9-5 ??? Mniejsza o to, Saab to już nie Saab :[
t.m.
_________________ Rover 75 V6 & other...
|
| Śro, 23.06.2004, 5:54 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Zaraz, zaraz... Saab 9-9... skoro 9-5 był w klasie Omegi to zgodnie z nazewnictwem to będzie konkurencja dla S-Klasy czy Maybacha 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Śro, 23.06.2004, 9:06 |
|
 |
|
lordzofmafia
|
Za tej płycie jest Insignia i Buick Velite czyli jest tylno napędowa. W takim razie 9-9 będzie pierwszym w historii tylno napędowym Saab'em. Co do samego 9-9 to nie wiem jak będzie poziomowany. Być może zastąpi 9-5, choć podobno prace nad nowym 9-5 trwają na płycie podłogowej od Signum. Dużo pytań, mało odpowiedzi.
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
Ostatnio edytowany przez lordzofmafia, Śro, 23.06.2004, 12:51, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 23.06.2004, 10:32 |
|
 |
|
Jacub
|
9-7 to jest ten SUV. Popitolone to jest wszystko na maxa.
_________________ http://www.teampoland.prv.pl
internetowy projekt poszukiwania leku na raka
|
| Śro, 23.06.2004, 10:46 |
|
 |
|
lordzofmafia
|
Jacub napisał(a): 9-7 to jest ten SUV. Popitolone to jest wszystko na maxa.
Nie. To ja się walnąłem przy pisaniu. 
|
| Śro, 23.06.2004, 12:51 |
|
 |
|
ToHrn
|
Na razie największą porażką SAABa jest SubSAABru 9-2 (Impreza z doklejonym przodem 9-5  )
|
| Śro, 23.06.2004, 15:06 |
|
 |
|
Tomasz
Administrator
Samochód: Rover 75 V6
|
Na rĂłwni z GM-owskÄ… terenĂłwkÄ…...
t.m.
_________________ Rover 75 V6 & other...
|
| Śro, 23.06.2004, 16:51 |
|
 |
|
ToHrn
|
Fakt zapomniałem o tym "cudzie", choć to akurat wygląda 100x lepiej od SubSAABaru i nawet da się go przetrawić  .
|
| Śro, 23.06.2004, 18:31 |
|
 |
|
Dee
|
No cóż, z kw sobie jeszcze poradzimy, ale na GM trzeba juz niezłą armie zebrac, nie?? 
|
| Śro, 23.06.2004, 21:28 |
|
 |
|
el_
|
e tam, kilku dresów i meneli (ubranych oczywiście w zestaw menela) wystarczy..
|
| Śro, 23.06.2004, 21:37 |
|
 |
|
lordzofmafia
|
Panowie "nowi" może nie wiedzą ale My GM rozpie****ać nie będziemy tylko go przejmiemy. Jedynie kw idzie pod młot. 
|
| Śro, 23.06.2004, 23:32 |
|
 |
|
ToHrn
|
lordzofmafia napisał(a): Panowie "nowi" moĹĽe nie wiedzÄ… ale My GM rozpie****ać nie bÄ™dziemy tylko go przejmiemy. Jedynie kw idzie pod mĹ‚ot. 
Zgadza się, ja już nawet mam posadę kierowcy aut OPC u dyrektora tego działu sportu Opla, eF'a albo Sparka (cholewcia nie pamiętam, to tak dawno było, a umowę zjadł mi pies  )
|
| Śro, 23.06.2004, 23:40 |
|
 |
|
lordzofmafia
|
Viper napisał(a): lordzofmafia napisał(a): Panowie "nowi" moĹĽe nie wiedzÄ… ale My GM rozpie****ać nie bÄ™dziemy tylko go przejmiemy. Jedynie kw idzie pod mĹ‚ot.  Zgadza siÄ™, ja juĹĽ nawet mam posadÄ™ kierowcy aut OPC u dyrektora tego dziaĹ‚u sportu Opla, eF'a albo Sparka (cholewcia nie pamiÄ™tam, to tak dawno byĹ‚o, a umowÄ™ zjadĹ‚ mi pies  )
No to ja tylko dodam dla porządku, że ja będę prezesem Opla a może i całego GM. 
|
| Czw, 24.06.2004, 0:03 |
|
 |
|
el_
|
Oooo... to nawet lepiej... jeśli jest wolne stanowiesko szefa Cadillaca albo Corvette to ja się pisze 
|
| Czw, 24.06.2004, 8:54 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Viper napisał(a): lordzofmafia napisał(a): Panowie "nowi" moĹĽe nie wiedzÄ… ale My GM rozpie****ać nie bÄ™dziemy tylko go przejmiemy. Jedynie kw idzie pod mĹ‚ot.  Zgadza siÄ™, ja juĹĽ nawet mam posadÄ™ kierowcy aut OPC u dyrektora tego dziaĹ‚u sportu Opla, eF'a albo Sparka (cholewcia nie pamiÄ™tam, to tak dawno byĹ‚o, a umowÄ™ zjadĹ‚ mi pies  )
Podpadasz 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Czw, 24.06.2004, 10:23 |
|
 |
|
ToHrn
|
Spark^ napisał(a): Podpadasz 
Ale ja nie chciałem Szefie, przepraszam i dziękuję Panu, Panie Szefie za przywrócenie mnie do porządku...  . Mam nadzieję, że to nie odbije się negatywnie na mojej wypłacie...  .
|
| Czw, 24.06.2004, 11:58 |
|
 |
|
eF
|
Viper napisał(a): Ale ja nie chciaĹ‚em Szefie, przepraszam i dziÄ™kujÄ™ Panu, Panie Szefie za przywrĂłcenie mnie do porzÄ…dku...  . Mam nadziejÄ™, ĹĽe to nie odbije siÄ™ negatywnie na mojej wypĹ‚acie...  .
BoĹĽe jakie lizusostwo!
Az mi nie dobrze...
Viper! Weź sie w garść

_________________ Tu es foutu darling
|
| Czw, 24.06.2004, 12:15 |
|
|