Samochód: Opel Astra II
Felgi od SLR'a zdecydowanie bardziej pasują i dodają jeszcze więcej uroku temu autu
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
Nie, 26.03.2006, 16:43
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
Nie wiem kto te felgi wybierał.Prawie całe zabudowane,prawie nie ma wniej wolnej przestrzeni.Poza tym auto bardzo dobre,uwielbiam CLS za oryginalnosc i odmienność.Wydech duzy i to mi sie podoba!
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Czarny jest IMO miodny, zero zastrzeżeń jeśli chodzi o karoserie, ale... nie lubię tych skręcanych felg. Wołabym jakieś inne. Poza tym czarny miód
To są felgi Lorinsera wzorowane na tych z SLR-a. Może wzór felg nie każdemu odpowiada ale ten rozmiar moim zdaniem korzystnie wpłynął na wyglad.
Nie, 26.03.2006, 18:05
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
Cacy jest nawet pasujÄ… one do niego.
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości