|
|
Obecny czas: Pią, 12.06.2026, 10:12
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
Widac male macie pojecie o scenei tuningu VW. Tymardziej o German style. Piszecei ze felgi nie pasuja ? Przeciez one tu pasuja jak najbardziej. To sa oryginalen felgi Porsche. Mowice ze jest za niski ? Przeciz to wlasnie na tym polega german style. Nie lubie jak ktos ocenia cos o czym nie ma zielonego pojecia, a czytaja wasze posty poza porama wyjatkami tak wlasnie jest. Jak ktos pisze ze felgi od Porsche "to plama na honorze golfa" to normalnie plakac mi sie chce. Wiekszej glupoty juz nie mogl napisac.
Jak juz oceniacie to piszcie ze wam sie nie podoba, ale nie piszcie ze fegi nie pasuja i ze jest za niski bo to wlasnie taki styl. Jedyny sluszny przy tuningu takiego klasyka. Cult style.
|
| Pią, 24.03.2006, 14:00 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
kuules napisał(a): Jak juz oceniacie to piszcie ze wam sie nie podoba, ale nie piszcie ze fegi nie pasuja i ze jest za niski bo to wlasnie taki styl. Jedyny sluszny przy tuningu takiego klasyka. Cult style.
ale co niektózy mająporadzić, że im się nie podoba, bo felgi im nie pasują i jest za niski? Posty typu "nie podoba mi się" wylatują, a to, dlaczego, jest argumentacją - chyba powinieneś o tym wiedzieć, bo sam się czepiasz wielu userów, żęby pisali z sensem. Nie każdemu możę podchodzić German, i nie każdemu mogą w germanie podchodzić felgi porsche (np. dla mnie ten golfik na jakichś mangelsach, albo polerowanych stalówkach odwróconych wyglądałby o niebo lepiej). Dlaczego zabraniasz ludziom mieć swoje zdanie?? Mają pojecie o czym mówią, tylko nie muszą tego lubić... tak trudno to rozumieć, że nie każdy się brandzluje nad germanem?
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 24.03.2006, 14:23 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
Seth nie zabraniam ludzim miec wlasnego zdania tylko niech nie pisza ze felgi nie pasuja do german stajlu. Chodzi mi o to ze wiekszac nie ma pojecia co to wogole jest german stajl. Cenie ludzi za ich wlasne zdanie jesli je maja. Wiekszosc kometarzy o vw i tak jest krytyczna z jednego tylko powodu ze to vw. Na sile proboja znlaesc cos aby tylko napisac ze jest brzydkie, niedobre itp. Gdyby postawic jakiekolwiek inne auto na fegach od Porsche to zaloze sie ze wiekszosc kometarzy byla by pozytywna a wiekszosc by sie nim zachwycila.
Jak by ten golf mial inne alu z rantem i wyzsze zawieszenie to by napisali ze za wysoki i brzydkie alu sa. I to mnie wkurza. Brak wlasnego zdania.
Seth napisał(a): np. dla mnie ten golfik na jakichĹ› mangelsach, albo polerowanych stalĂłwkach odwrĂłconych wyglÄ…daĹ‚by o niebo lepiej).
Nie da sie wypolerowac stalowej felgi. Mozna ja jedynie pochromowac. Wlasnei takimi felgami sa mangelsy i mattigi.
Jak juz kiedys pokazal ktos auto na taki felgach to napisali ze brzydkie takie stalowki i lepsze bylo by alu jakies. Co potwierdza teze ze nie podoba sie to auto bo to vw.
|
| Pią, 24.03.2006, 14:42 |
|
 |
|
Seth
|
kuules napisał(a): ak juz kiedys pokazal ktos auto na taki felgach to napisali ze brzydkie takie stalowki i lepsze bylo by alu jakies. Co potwierdza teze ze nie podoba sie to auto bo to vw. ale wtedy miaĹ‚o czarne i faktycznie wyglÄ…daĹ‚o sĹ‚abo kuules napisał(a): Nie da sie wypolerowac stalowej felgi. Mozna ja jedynie pochromowac. Wlasnei takimi felgami sa mangelsy i mattigi.
ale wiesz o co mi chodzi... normalne stalówki chromowane i odwrócone tak, żęby rant był z wierzchu... a to, że wszyscy tak tu krytykują VW bo to VW, to już Twoje uprzedzenia wybitne... nawet Ci, którzy jeżdżą po VW na tym forum golfa I-kę lubią i szanją, z tego co się zorientowałem, więc Twoje zarzuty są co najmniej bezpodstawne
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 24.03.2006, 14:52 |
|
 |
|
polac
|
Wyszedł tak sobie a to dlatego że rozmiar kółek za mały,za duża gleby i inny kolor felgów
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Pią, 24.03.2006, 15:12 |
|
 |
|
igor
|
dawo56 napisał(a): Ktos miaĹ‚ kase,ale brak wyobrazni...jest na moje za niski,a takie felgi to plama na honorze dla wszystkich golfow...ogolnie to chyba jeden z najgorszych tak zaawansowanych tuningow jedynki,jakie widzialem...
Trzeba być totalnym BURAKIEM ,żeby napisać taki komentarz co do tego Golfa. Człowieku, może ja się nie znam ale pokaz mi Golfa mk I zrobionego wg Ciebie z "wyobraźnią".
Być moze masz juz tak psychike wypaczoną ,że nie wiesz jak wygląda ładnie zrobiony samochód...
CzytajÄ…c takie komentarza czĹ‚owieka aĹĽ krew zalewa mysląć ,ze sÄ… tacy ludzie jak Ty...NajlepszÄ… opcja bÄ™dzie chyba, zebyĹ› z daleka trzymaĹ‚ siÄ™ od VW. Pozostan w swoim swiecie OPLA, czy tam DEĹU, nie wiem czego jesteĹ› fanatykiem...
|
| Sob, 25.03.2006, 16:31 |
|
 |
|
Seth
|
igor... to nie jest dobry pomysł, debiutować na forum od razu takim tekstem... kultury trochę...
|
| Sob, 25.03.2006, 16:41 |
|
 |
|
Guerrillero
|
pardon napisał(a): 12cylindrow napisał(a): bĹ‚eee stary grat gdyby nie ten stary grat to pewnie dziĹ› nie jeĹşdziĹ‚byĹ› hatchbackiem PrzecieĹĽ golf nie byĹ‚ pierwszym hatchbackiem.
Wiadomo co sÄ…dzÄ™ o wyglÄ…dzie golfa. IMHO ten wyglÄ…da gorzej niĹĽ seria.
_________________ HLVS!
|
| Sob, 25.03.2006, 17:00 |
|
 |
|
igor
|
Seth napisał(a): igor... to nie jest dobry pomysĹ‚, debiutować na forum od razu takim tekstem... kultury trochÄ™...
Troche mnie poniosło jak czytałem te komentarze PSEUDO ZNACÓW MARKI VW...
|
| Sob, 25.03.2006, 17:38 |
|
 |
|
Tezeus
|
dodałbym troche chromu 
_________________ No RWD ,No Fun >)
|
| Sob, 25.03.2006, 19:22 |
|
 |
|
dresiaz_z_vw
|
Cytuj: Koszmarna wręcz gleba, nieciekawe felgi. Kompletnie mnie nie rusza co ty buraku mozesz o glebie wiedziec???? rece opadaja, zaprezentujesz nam swoj rower? Wilu... pozwolisz ze zostawie ciebie bez komentarza? 14 tys postow w dwa lata... 25 postow dziennie, podziwiam cie, masz ty chlopie zycie prywatne czy sie spuszczasz calymi dniami na forum? Wez przekaz kondolencje odemnie dla swoich rodzicow... Cytuj: te fele są wręcz śmieszne, nijak pasują do tej fury mowi ci cos cult style? nic? tak myslalem, zyj dalej w swoim plastykowym swiecie chlopczyku  Cytuj: Nie przesadzaj. Volkswagen nie jest niezastąpiony
widze chlopczyk posiada ogramna wiedze na temat motoryzacji... brawo  smiechu warte... zanim sie odezwisz wez czasem sie zastanow co ty piszesz bo idiote tylko z siebie robisz...
to forum jest lepsze niz radio maryja
|
| Sob, 25.03.2006, 21:38 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 25.03.2006, 21:43 |
|
 |
|
dresiaz_z_vw
|
oczywiscie zjebane forum wyslalo 3 posty
i w pizdzie mam czy mnie zbanujecie czy nie  pozdro buraki, brak slow na was... brak slow... ot kur*a znawcy VW i german style'u.... wypierdalac kur*a dzieci do piaskownicy a nie sobie oczy psujecie i w dodatku idiotow z siebie robicie  zalosne.... zaloscne...  nikt nawet nie wspomnial o G60... ale kto by wiedzial co to G60... no faktycznie golf jest burcaki, nie ma na przyklad diod w spryskiwaczach, naklejki na wlewie, rozowej galki od biegow, diod w wentylkach itp... felgi od porsche burackie w vw... buhahaha
wezcie mnie najlepiej zbanujcie na ip tak zebym tego gownianego dziecencego forum nigdy wiecej nie mogl zobaczyc 
|
| Sob, 25.03.2006, 21:48 |
|
 |
|
Wilu
|
dresiaz_z_vw napisał(a): Wez przekaz kondolencje odemnie dla swoich rodzicow...
Powiedz kto Cię zrobił to Cię pomszczę
Zamykam ten cyrk, szkoda nerwĂłw
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Sob, 25.03.2006, 21:48 |
|
|