| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 Hafei Brio
Ostatnio edytowany przez kuules, Sob, 18.03.2006, 14:44, edytowano w sumie 1 raz
|
| Sob, 18.03.2006, 14:35 |
|
 |
|
Neken
|
Przód jakiś taki nieforemny, do tego kierunkowskazy w słupkach wyglądają co najmniej kiepsko nie wspominając już o przednich światłach. Z tyłu/boku nawet ujdzie.
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Sob, 18.03.2006, 14:39 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Nawet fajne autko  Przynajmniej Rosjanie nie kopjują aut tak jak Chińczycy 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Sob, 18.03.2006, 15:00 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
dość ciekawe rozwiązanie umieszczenia przednich kierunków (+)
natomiast deska rozdzielcza lekko "goła" i spartańska (-) ... może niepotrzebnie przenosili zegary na środek... bieda jakaś za tą kierownicą
są jakieś dane odnośnie silnika ? ... domniemam że to będzie jednostka o pojemności poniżej litra....

_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
Ostatnio edytowany przez pardon, Sob, 18.03.2006, 15:34, edytowano w sumie 1 raz
|
| Sob, 18.03.2006, 15:04 |
|
 |
|
Grzyws
|
pardon napisał(a): d natomiast deska rozdzielcza lekko "goĹ‚a" i spartaĹ„ska (-)
Ale za to w jasnym kolorze co bardzo ładnie wyglada, tylko kierownica może być brudząca. Ale od czego są pokrowce na kierownice 
|
| Sob, 18.03.2006, 15:08 |
|
 |
|
polac
|
Mnie sie nie podoba i poiem wam ze dla mnie to jest połączenie Opla Merivy,Agili i jakiegoś Chevroleta
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Sob, 18.03.2006, 15:09 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
Opel Vectra FUN napisał(a): jakiegoĹ› Chevroleta
Aveo . I do tego taka nazwa BRIO jak by był z sklepu zabawkowego heheh
|
| Sob, 18.03.2006, 15:12 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
takie małe chyba chiński pudełko z bardzo fajnym radiem 
|
| Sob, 18.03.2006, 15:18 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
no cóż... przód jest bardzo ok, wnętrze też... tylko to radio.. natomiast tył jest dość dziwaczny... ale w sumie ciekawe chińskie autko do miasta
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Sob, 18.03.2006, 15:23 |
|
 |
|
Grzyws
|
Seth napisał(a): ciekawe chiĹ„skie autko do miasta
A już myślałem że Rosjanie zrobili pierwsze nawet fajne autko, niestety zawiodłem się
P.S co do radia to faktycznie mogłoby być ładniejesze. Ale przeciętnemu Ruskowi wystarczy
|
| Sob, 18.03.2006, 15:26 |
|
 |
|
pardon
Moderator
|
Szakall69 napisał(a): z bardzo fajnym radiem
nie wiedziałem że dziś wypuszcza się seryjnie auta z takimi taśmociągami
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Sob, 18.03.2006, 15:35 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Stylistyka rzeczywiście kontrowersyjna i to nie w jednym miejscu  auto może i nie jest żadną kopią, ale ja na 5 zdjęciu od góry widze Opla Merive  Umieszczenie kierunkowskazów jest dziwaczne, ale raczej widoczne dla innych kierowców, mam obawy czy nie oślepiają kierowcy podczas nocnej jazdy.  No i te małe lusterka przypominające nieco serce  Wnętrze jak to wnetrze w tanich autach  nie wygląda za dobrze, plastiki wyglądają tanio i tandetnie, nie lubie też centralnych wskaźników. Reszte pozostawie bez komentarza 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 18.03.2006, 15:37 |
|
 |
|
ełe piotr
Samochód: skoda felicja 1.3
|
straszny paść z przodu jak zdziwaczały matiz i te migacze w słupkach o feeee
btw ile to auto kosztuje bo tak patrzac po radiu na kasetki z firmy ch*j wi jakiej to wnioskuje ze bryka kosztuje nie wiecej niz 25tysiakĂłw.
_________________ wchodzimy na pełnej kurwie- ludzie z zasadami
|
| Sob, 18.03.2006, 17:11 |
|
 |
|
pardon
Moderator
|
eĹ‚e piotr napisał(a): wnioskuje ze bryka kosztuje nie wiecej niz 25tysiakĂłw.
dałbyś za ten robot kuchenny 25 patoli ? ..
|
| Sob, 18.03.2006, 17:57 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
kierunkowskazy w słupku mają mnóstwo zalet - przede wszystkim są lepiej widoczne, a dwa, zmniejszają koszty naprawy po stłuczce, bo mniej elementów jest do wymiany
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Sob, 18.03.2006, 17:58 |
|
 |
|
ełe piotr
Samochód: skoda felicja 1.3
|
pardon napisał(a): eĹ‚e piotr napisał(a): wnioskuje ze bryka kosztuje nie wiecej niz 25tysiakĂłw. daĹ‚byĹ› za ten robot kuchenny 25 patoli ? ..
dałbym nawet i 50 gdyby tylko nie to radio:((
_________________ wchodzimy na pełnej kurwie- ludzie z zasadami
|
| Sob, 18.03.2006, 19:00 |
|
 |
|
Grzyws
|
Seth napisał(a): kierunkowskazy w sĹ‚upku majÄ… mnĂłstwo zalet - przede wszystkim sÄ… lepiej widoczne, a dwa, zmniejszajÄ… koszty naprawy po stĹ‚uczce, bo mniej elementĂłw jest do wymiany
Jeżeli bezpieczeństwo będzie na poziomie Landwinga, to przy stłuczce trzeba bedzie wymienic całe auto 
|
| Sob, 18.03.2006, 19:02 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Całkiem ciekawe i przyjemne auto. Dość specyficzna stylistyka jednak nie jest brzydka. Na pewno dobrze by się wkomponowywał w typowo miejski krajobraz. Wnętrze jest trochę przestarzałe w wyglądzie, ale zapewne cena auta rekompensuje to. Nie mam nic przeciwko, aby pojawiło się na naszym rynku 
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Sob, 18.03.2006, 19:27 |
|
 |
|
Mason
|
Z początku myślałem że to jakiś chincurz. Ciekawe są bardzo zywe kolory. Dostrzegam że rosjanie nie tylko wyrabiają łady i gazy. 
_________________ STOP "Leśnym skrzatom"
|
| Sob, 18.03.2006, 20:19 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Skoro nie jest to kopia europejskiego auta to może chińskiego ???Po zalewie chińszczyzny na tym forum teraz przychodzi ruszczyzna.Nie wiem co można powiedzieć o tym aucie,bo jeśli chodzi o sam design to jest on mocno kontrowersyjny,zwłaszcza te kierunkowskazy.Muszę jednak przyznać,że wszystkie elementy są spójne i dość ciekawie się prezentuje ten wóz.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Sob, 18.03.2006, 20:24 |
|
|