|
|
Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 13:38
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 2013 Ferrari F60 / F70
Taka wizja kolejenego po Enzo i Enzo FXX super ferrari. Wizja pochodzi z jakiegos czasopisma. Na ile jest wiarygodna nie wiem. Co do samego auta sie nei wypowiem. Nie lubie ferrari i nigdy zadne z nich mi sie nie podobalo. Dla mnie to tylko szpanerskei zabawki.  (C)autotematic
|
| Śro, 18.01.2006, 21:36 |
|
 |
|
Wojtexxx
|
HMM kaĹĽdy ma swoje zdanie ja lubie ferrari . MoĹĽe i to szpanerskie zabawki ale robiÄ… wraĹĽenie .
|
| Śro, 18.01.2006, 21:47 |
|
 |
|
Wilu
|
Coś mi sie zdaje że wypuszczając na rynek Enzo, ferrari zapoczątkowało nowy styl swoich modeli ... nie wrózy to za dobrze 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 18.01.2006, 22:12 |
|
 |
|
beeper
|
Nie za wczesnie na f60?
|
| Śro, 18.01.2006, 22:49 |
|
 |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
Z tego co doczytałem w podpisie pod zdjęciem (a raczej VT) to ten model miałby się nazywać MILLE MIGLIA więc nazywanie go F60 niest troche niefortunne, a poza tym:
beeper napisał(a): Nie za wczesnie na f60?
|
| Śro, 18.01.2006, 23:11 |
|
 |
|
dave761
|
beeper napisał(a): Nie za wczesnie na f60?
Tak czy owak autko nie w moim klimacie 
|
| Śro, 18.01.2006, 23:28 |
|
 |
|
Kari
Samochód: Alfa Romeo Giulietta
|
ładniejsze od poprzedniego  ale i tak tylko dla szpanerów...
_________________ Czy wiesz czym jest CHERUB? :: CherubCampus.net
Uzyskam największe odszkodowanie za wypadek komunikacyjny i inne z OC - więcej na PW
|
| Czw, 19.01.2006, 7:13 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Trochę za wcześnie żeby mówić o następcy Enzo, skoro nikt nie wie czy będzie, kiedy będzie a tym bardziej jak będzie wyglądało 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Czw, 19.01.2006, 9:03 |
|
 |
|
tomas
|
No fajne... Ciekawe czy ktoĹ› w Polsce je kupi? MoĹĽe pan WIMAL? 
|
| Czw, 19.01.2006, 9:40 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Powoli z aut, które poza szpanem cechowały się ogromną klasą i taktem powstają auta, które cechują się wyłącznie szpanem.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 19.01.2006, 11:57 |
|
 |
|
ełe piotr
Samochód: skoda felicja 1.3
|
jeah kocham włoskie sportowe bryki! ferrari to juz wogóle wymiata.
_________________ wchodzimy na pełnej kurwie- ludzie z zasadami
|
| Czw, 19.01.2006, 13:42 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
uważam że powinno się robić jednego Supercara raz na 10 lat (dana firma) w końcu to mają być wyjątkowe pojazdy
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 19.01.2006, 17:49 |
|
 |
|
estachos
|
dokładnie, supercar to supercar, powinien być dopracowany w najmniejszych szczegółach i produkowany w limitowanych seriach... a nie masówka... jak w hipermarkecie... a co do samej wizji... całkiem sympatyczna gdyby nie te malutkie światełka przednie... podobają mi sie płynne linie... no i na tylnym nadkolu widze chyba napis pininfarina... tak mi sie wydaje... a to coś znaczy 
Ostatnio edytowany przez estachos, Pią, 20.01.2006, 8:15, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 19.01.2006, 20:06 |
|
 |
|
ex-yu
|
proba "uporzadkowania"

|
| Czw, 19.01.2006, 22:59 |
|
 |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
ex-yu napisał(a): proba "uporzadkowania"
A konkretnie to co w tym poście "uporządkowuje"? Wielkość fotki?
_________________ Mac is back
|
| Pią, 20.01.2006, 0:08 |
|
 |
|
Wilu
|
Cytuj: A konkretnie to co w tym poście "uporządkowuje"? Wielkość fotki?
Porównaj te 2 zdjęcia i sie domyśl 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 20.01.2006, 10:12 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Jeżeli tak miałby wyglądać najnowszy supercar to Ferrari totalnie już się stacza. Mam nadzieje, że to tylko denne wizje...
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Pią, 20.01.2006, 10:56 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
aston napisał(a): ScuderiaFerrari.pl pozyskaĹ‚a tajne informacje prosto od pracownika fabryki z Maranello, ktĂłry wyjawiĹ‚ plany modelowe Ferrari na najbliĹĽsze miesiÄ…ce. NastÄ™pca Enzo pojawi siÄ™ w tym roku NastÄ™pca Ferrari Enzo pojawi siÄ™ najprawdopodobniej 23 czerwca na obchodach 60. urodzin marki w Maranello i, jak nietrudno zgadnąć, bÄ™dzie nosiĹ‚ nazwÄ™ F60. PoczÄ…tkowo zakĹ‚adno, ĹĽe samochĂłd pojawi siÄ™ dopiero w 2010, ale sprawne wykonanie wszystkich prac pozwoliĹ‚o na znaczne przyspieszenie tempa projektĂłw. F60 stylizacyjnie nie bÄ™dzie ewolucjÄ… Enzo ani FXX, a ujawni znacznie ostrzejsze, odwaĹĽniejsze krawÄ™dzie, w pewnym sensie moĹĽe to być powrĂłt do stylu 288 GTO i F40. Za projekt ma być odpowiedzialny Jason Castriota, ktĂłry wydaĹ‚ juĹĽ takie samochody jak 599 GTB Fiorano i P4/5. Prace nad nowym silnikiem zaczęły siÄ™ juĹĽ razem z rozwojem projektu FXX. Ma być lĹĽejszy i bardziej kompaktowy, jednak pojemność skokowa znowu wzroĹ›nie - tym razem do okolic 7 litrĂłw. Przeprowadzane obecnie testy potwierdzajÄ… jego zdolność do osiÄ…gania bez problemĂłw 10 000 obrotĂłw, oferujÄ…c 850 KM, ale w ostatecznej wersji bardziej prawdopodobne sÄ… liczby 9 500 obr./min i 800 KM. Jak potwierdziĹ‚ Dario Benuzzi, jeden z fabrycznych kierowcĂłw testowych, konstrukcja jest juĹĽ w zaawansowanym stadium rozwoju, a planowane testy wytrzymaĹ‚oĹ›ciowe majÄ… być najbardziej rygorystyczne spoĹ›rĂłd wszystkich produkowanych do tej pory samochodĂłw. http://www.scuderiaferrari.pl/index.php ... _all&no=54(tylko ile w tym prawdy)
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Pon, 29.01.2007, 18:28 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
To jest nawet lepsze od dzisiejszego Enzo
|
| Pon, 29.01.2007, 18:41 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pon, 29.01.2007, 19:02 |
|
|