Świetne porównanie, świetny pomysł... no i robocizny trochę
Tak więc postaram się krótko opisać każdego z nich.
1955 Holden Ute robi wrażenie, stary 'syrenkowaty' design, jak to ja go określam. Cóż, mnie takie kształty Rubens'owskie nie zachwycają
1964 Holden Ute - ciekawy i ładnie zrobiony, mnie jednak nie rusza.
1977 Holden Ute, takie pick-upy mnie zachwycają, dlaczego? Bo z przodu nigdy bym ich nie podejrzewał o taką pakę i za to respekt. Bardzo mi się podoba, pewnie dlatego, że nieco mi przypomina El Camino.
1978 Holden Ute, naprawdę solidnie zrobiony, jednak stracił całe swoje walory użytkowe. Rozwiązanie paki pomijam, że zabrało mu klasyczną pake, to IMO nie wygląda to dobrze. Pomijając to, co za fotelem kierowcy - rewelacja!!
1957 Ford Ranchero, kolejny, ktĂłry prezentuje design nie wzbudzajÄ…cy we mnie emocji.
1962 Ford Ranchero - hot rod pick-up? Why not, ale mi się niezbyt podoba, a mając go, pewnie wiekszość czasu stał by przed domkiem... a jak by miało coś stać, to zdecydowanie wolałbym coś ładniejszego
1970 Ford Ranchero , piękny, szkoda tylko że ma taki kolor a nie inny.
1978 Ford Ranchero - te gabaryty i ten cholernie długi przód, mniam mniam! Szkoda tylko, że IMO przód ma nieco koślawy i te lampy i ogólnie to, co z przodu niezbyt mi się podoba.
Co wybieram.? Waham się pomiędzy Ranchero 1970, a 1977 Holden Ute.