|
|
Obecny czas: Czw, 11.06.2026, 2:39
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
2008 Fiat/Peugeot/Citroen MiniCargo
| Autor |
Wiadomość |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Auto zapewne wydaję się spore przez te maskowanie.A czy jest na bazie 500-etki??-czytałem artykuł że takie auto miało powstać na bazie 500-etki.
A na doblo to te auto jest sporo za małe.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
Ostatnio edytowany przez VW_Marcin, Śro, 11.10.2006, 14:02, edytowano w sumie 1 raz
|
| Wto, 19.09.2006, 20:57 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
kociak napisał(a): Auto zapewne wydajÄ™ siÄ™ spore przez te maskowanie.A czy jest na bazie 500-etki??-czytaĹ‚em artykół ĹĽe takie auto miaĹ‚o powstać na bazie 500-etki. A na doblo to te auto jest sporo zaduĹĽe.
Tez czytalem to info. Bylo napisane ze bycmoze powstanie auto na platformie 500. Ale to tak jak bym napisal ze powstanie na bazie pandy. NArazi eto tylko niczym nie potwierdzone plotki wiec trzeba sie do nich odnosić z dystansem.
|
| Wto, 19.09.2006, 21:07 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Ono wydaje mi sie jakies wieksze od Doblo ale na pewno mam racje: wydaje mi sie 
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Śro, 20.09.2006, 11:23 |
|
 |
|
dampi
|
Widać że to małe auto dostawcze. Na pewno mniejsze niż obecne Doblo.
_________________ Marzenie ... Chevi Camaro
|
| Śro, 20.09.2006, 12:21 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Mefisto napisał(a): Ono wydaje mi sie jakies wieksze od Doblo ale na pewno mam racje: wydaje mi sie Laughing
wydaje Ci się zapewne przez maskowane auta który optycznie go powiększa w każdą stronę.Ale jak narazie mi to na doblo drugiej generacji niewygląda.Obecne Doblo wygląda nadal świeżo i na czasie.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Śro, 20.09.2006, 16:00 |
|
 |
|
piotr11
|
Z tych zdięć nie za wiele można wywnioskować. Reflektory na przodzie jakoś mi tak Kangoo przypominają. Ogólnie obecne Doblo nie jest takie najgorsze i raczej z następcą nie powinni się spieszyć!
|
| Śro, 20.09.2006, 16:12 |
|
 |
|
GRZ3S
Samochód: Lancia Delta :)
|
 Re: 2008 Fiat Minicargo ( Doblo 2??? )
kuules napisał(a): KtoĹ› w turcji uchwyciĹ‚ takie auto. MoĹĽliwe ze to testy nastepcy Doblo we wczesnej fazie prototypu:  zrodlo: trlux.tk & carspyshots.net
To nie Doblo tylko nowe Scudo robione wspĂłlnie z PSA
http://img306.imageshack.us/img306/6136/psafiatw5lr.jpg
|
| Śro, 11.10.2006, 15:53 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
GRZ3S aleś ty tępy i uparty.To jest Peugeot Partner a na spyshotach jest małe kombi na bazie 500-etki.
Tak na logiczne myślenie.Nieuważasz że auto na spyshotach jest conajmniej o 2 rozmiary zamałe?? 
|
| Śro, 11.10.2006, 15:58 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Nareszcie lepsze zdjęcie.
Teraz mogę stwierdzić że na 100% nie jest to nowe doblo,ale rozstaw osi jest jak na moje oko trochę za mały,chyba że fiat zdecydował się zmodyfikować płytę nowej 500 do potrzeb wersji XXl.
Przednie świata wogóle nieprzypominają tych ze spyshotów chyba że fiat zastosował te światła jako element maskujący(co z moich obserwacji róznych spyshotów z udziałem fiata niewyklucza tego,ale jednak jest to najprawdopodobniej maskowanie).
Będzie mial dziwną linie okien w przednich drzwiach.
PodsumowujÄ…c:
Wbrew temu co niektórzy sądzą nie jest to nowe doblo,ani nowe scudo.Jest to model oparty na trochę przemodyfikowanej platformie i na stylistyce fiata 500.Przednie swiatła to element maskująco/mylący.
|
| Sob, 21.10.2006, 17:48 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
kociak napisał(a): BÄ™dzie mial dziwnÄ… linie okien w przednich drzwiach.
A ja myślę, że to jest również maskowanie  .
_________________ Primusville
|
| Sob, 21.10.2006, 17:50 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
To nie jest maskowanie,sam na początku myślałem że to maskowanie ale podłuższym przypatrzeniu się doszedłęm do wniosku że to nie jest maskowanie.
|
| Sob, 21.10.2006, 17:56 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Ja nadal uważam, że to maskowanie. Po prostu walnięto tam kawał czarnego plastiku. Poza tym, jeżeli lampy są maskowaniem, to czemu linia okien nie miałaby być 
_________________ Primusville
|
| Sob, 21.10.2006, 17:58 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
źródło:planeterenault
|
| Pon, 27.11.2006, 8:39 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
|
| Czw, 18.01.2007, 17:13 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Chciałbym wkońcu zobaczyć coś więcej, jakiś szczegół z pod maskowania.
Wizja nie napawa optymizmem 
|
| Czw, 18.01.2007, 17:17 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Szkoda ze jeszcze nic nie widać.
Wizja mi się podoba. Autko wydaje się być jakieś takie wesołe
Linia boczna przypomina tÄ… z Doblo.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Czw, 18.01.2007, 17:25 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
|
| Pią, 26.01.2007, 7:57 |
|
 |
|
ełe piotr
Samochód: skoda felicja 1.3
|
no dostawczaki sa w modzie:D hehe może być jak wyjdzie sie zobaczy
_________________ wchodzimy na pełnej kurwie- ludzie z zasadami
|
| Pią, 26.01.2007, 9:20 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
Cos takiego jeszcze:
źródło: community.webshots.com
auto zapowiada się całkiem fajnie boję się tylko, że w środku będzie sam plastik
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Pią, 26.01.2007, 10:29 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Według niepotwierdzonych informacji auto ma się nazywać Fiat Panorama.

|
| Czw, 01.02.2007, 14:53 |
|
|