|
|
Obecny czas: Pią, 19.06.2026, 3:39
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 Hyundai Azera\Grandeur
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
Ostatnio edytowany przez johny, Śro, 17.01.2007, 21:45, edytowano w sumie 1 raz
|
| Wto, 01.03.2005, 21:56 |
|
 |
|
Wilu
|
Tak się swieci że nic nie widać 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Wto, 01.03.2005, 22:05 |
|
 |
|
Reanimator
|
właśniemiałem to pisać,że sie świeci jak pończakowi jaja (bo sie nimi bawi często) 
|
| Wto, 01.03.2005, 22:09 |
|
 |
|
Sonsiatt
|
Reanimator napisał(a): wĹ‚aĹ›niemiaĹ‚em to pisać,ĹĽe sie Ĺ›wieci jak poĹ„czakowi jaja (bo sie nimi bawi czÄ™sto)  Co do fotek to racja a co do jajek Ponczaka to nie wiem ale i tak buhehehehehe 
_________________ Whether your journeys take you across mountains, along busy motorways, through remote regions or to destinations several days away, these trucks will fulfil the toughest demands. (c) Scania
|
| Wto, 01.03.2005, 22:19 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Tylne światła z Awensisa wyjęte?
Hmmm...opĹ‚ywowy etc. Lekki, kompromisowy design. Ĺadny! Ale maĹ‚o nowoeczesny...chociaz moze to i lepiej 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 01.03.2005, 22:20 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
mi tam się podoba napewno o niebo lepszy niż poprzednik XG. Taki zlepek paru japońskich konstrukcji, ogólnie wyszło ładnie i mógłbym takiego miec.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Ostatnio edytowany przez johny, Śro, 02.03.2005, 13:55, edytowano w sumie 1 raz
|
| Wto, 01.03.2005, 22:23 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
johny napisał(a): mi tam siÄ™ podoba napewno o niebo lepszy niĹĽ poprzednik XG.
Przestań, XG był o wiele ładniejszy. Zalatywał Rollsem, a to było całkiem ciekawe.
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Śro, 02.03.2005, 1:06 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Gdyby się mniej świecił to może być coś o nim powiedział , atak to ...nie 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 02.03.2005, 8:16 |
|
 |
|
ixxos
|
tył w stylu Saaba, z przodu niewiele widać
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Śro, 02.03.2005, 9:59 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
oficjalne foty
genewa
(c) autoweek.com
(c) hyundaiexchange.com
|
| Śro, 02.03.2005, 12:50 |
|
 |
|
Sonsiatt
|
Nie podoba mi sie.  Takie autka jezdzily juz pare lat temu.Choc wnetrze ma przyjemne.
_________________ Whether your journeys take you across mountains, along busy motorways, through remote regions or to destinations several days away, these trucks will fulfil the toughest demands. (c) Scania
|
| Śro, 02.03.2005, 13:41 |
|
 |
|
Wilu
|
Ta tylna klapa bagaĹĽnika to wykapane 7-er. kur*a ale ĹĽenada
|
| Śro, 02.03.2005, 14:40 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
W tym Hyundaiu każdy może znaleźć coś dla siebie od saaba, Avensis, BMW 7. Ja z przodu widze VW phaeton a tył przywodzi mi na myśl starą Toyote Carine. Ten Hyundai to jakiś totalny zlepek wszystkiego, ale tak tragicznie to znowu nie jest.
|
| Śro, 02.03.2005, 14:51 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Ehh troche taki przestarzały 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 02.03.2005, 16:38 |
|
 |
|
tomek
|
wygląda jak stery ciężki klamot  no takie auta już były i ledwo zaczną go robić a on już będzie stary 
|
| Śro, 02.03.2005, 22:22 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Ĺadny jest, ale XG nie przebija.
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Śro, 02.03.2005, 23:46 |
|
 |
|
Noname
|
Jak sie swiecil wyglÄ…dqal lepiej
Z tylu strasznie brzydki, chociaz w środku bym sie wyciągnęła na chwile 
|
| Czw, 03.03.2005, 8:48 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Nie jest najgorzej. Na pewno nie będzie się w tłumie rzucał w oczy, ale może to i lepiej 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Czw, 03.03.2005, 9:36 |
|
 |
|
Reanimator
|
Wilu napisał(a): Ta tylna klapa bagaĹĽnika to wykapane 7-er. kur*a ale ĹĽenada
ja nie mam takich objawĂłw co ty,nic tam nie widze z 7
|
| Czw, 03.03.2005, 11:27 |
|
 |
|
Wilu
|
Reanimator napisał(a): Wilu napisał(a): Ta tylna klapa bagaĹĽnika to wykapane 7-er. kur*a ale ĹĽenada ja nie mam takich objawĂłw co ty,nic tam nie widze z 7
Przyjżyj się dokładnie i porównaj z 7 i zobaczysz podobieństwo
|
| Czw, 03.03.2005, 14:05 |
|
|