Obecny czas: Sob, 06.06.2026, 10:17

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 427 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Następna
Alfa Romeo 159 / 159 Sportwagon / 159 GTA 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bielsko-Biała
Samochód: E36 318ti / 626 gf
teraz czas na Leona (pierwsze fotki rewelacyjne

pokaz :wink:

Pon, 21.02.2005, 16:57
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Samochód: służbowy ;)
Kolejne Fotki Alfy 159, pochodza z francuskiego czasopisma Auto Moto, prawdopodobnie jest to juz wersja produkcyjna ale pewnosci nie ma. Jutro maja byc oficjalne zdjecia ok 10 opublikowane.

Skany z francuskiego Auto Moto:
Image
Image
Image

Pon, 21.02.2005, 20:19
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gród Kraka
Samochód: 1.4 + 2.0
Jest baaaaaardzo ładna, ale mam jedno zastrzeżenie: szkoda że przód jest identyczny jak w Brerze. Pier***na unifikacja :evil: :x

Pon, 21.02.2005, 20:24
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
tylok ciekawe jestem dlaczego nazywa się 159 :? :?: . gdzieś wessało 157 i 158

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Ostatnio edytowany przez johny, Pon, 21.02.2005, 21:32, edytowano w sumie 1 raz

Pon, 21.02.2005, 20:27
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Chwila , chwila ! czy to nie miała być Alfa Romeo 157 ? :wink:

A wygląda na moje świetnie . Agresywnie czyli tak jak lubie a AR ;)

Pon, 21.02.2005, 20:36

jak już wcześniej wspominałem (i te fotki mnie w tym przekonaniu utwierdziły) wygląda marnie.

to ma być klasyfikowane razem z Passatem?? bo jak tak to jest moja opinia o tym włoskim wyrobie: buhahahahha :P :P :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

Pon, 21.02.2005, 20:39
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Samochód: służbowy ;)
Chwila , chwila ! czy to nie miała być Alfa Romeo 157 ? :wink:

A wygląda na moje świetnie . Agresywnie czyli tak jak lubie a AR ;)

Nie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze to bedzie 159 :D

Pon, 21.02.2005, 20:59
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gród Kraka
Samochód: 1.4 + 2.0
to ma być klasyfikowane razem z Passatem

Też tak uważam, że Passat to nie konkurencja dla AR. Ten VW to szit jakich mało.

Pon, 21.02.2005, 21:00

Szefo napisał(a):
to ma być klasyfikowane razem z Passatem

Też tak uważam, że Passat to nie konkurencja dla AR. Ten VW to szit jakich mało.

teĹĽ uwaĹĽam, ĹĽe ar to najgorszy syf (dodam do tego jeszcze fiata)

Pon, 21.02.2005, 21:09
Moderator
Awatar użytkownika

MoĹĽe nie robi takiego wraĹĽenia jak 156ka za swoich czasĂłw ale nadal uĹĽeka sportowÄ… i dynamiczÄ… liniÄ…, jetem jak najbardziej na tak.

A jeśli chodzi o Passata to może teoretycznie grają w tej samej lidze ale jednak ta 2 różne światy

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Pon, 21.02.2005, 21:36
Awatar użytkownika

Ale sie kulfon z niej zrobił :? a taka ładna była :roll: ehhhhh .....

Pon, 21.02.2005, 21:57
Awatar użytkownika

teĹĽ uwaĹĽam, ĹĽe ar to najgorszy syf

Szefo uważam ,że niemasz racji, jak możesz mówić że alfy to syf przecież alfy to samochody ze wspaniałą historią ,i praktycznie każde auto wypuszczone przez nich jest ładne posiada piekna linie nadwozia i maja to coś czego niemają inne marki czyli swój styl i charakter
a seat to co to jest ,kiedyś kombinowali z fiatem ,z czego notabene kiszka blada wyszła teraz z vw i gdyby nie oni to ta marka by umarła smiercią naturalną .Seat to poprostu auto dla ludu wię niewiem co z czym ty porównujesz :)

Pon, 21.02.2005, 22:09
Moderator
Awatar użytkownika

Tomek lepiej z nim nie wdawać się w dyskusje, nie ma takich mocnych co by mu wybili tego Seata z głowy. ja już z nim nie gadam.

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Pon, 21.02.2005, 22:13
Moderator
Awatar użytkownika

Całkiem fajna, ale i tak wciąż uważam 156 za najcudowniejsza!!

Pon, 21.02.2005, 22:20
Awatar użytkownika

no ale chyba jest człowiekiem i zdaje sobie sprawe że jeźdżi autem dla ludu i te jego porównania są raczej z alfą nie na mniejscu
bo jak można porównywać coś co niewiadomo ską sie wzieło i dlaczego z czymś co jest od zawsze :D

Pon, 21.02.2005, 22:22

Szefo napisał(a):
teĹĽ uwaĹĽam, ĹĽe ar to najgorszy syf

Szefo uważam ,że niemasz racji, jak możesz mówić że alfy to syf przecież alfy to samochody ze wspaniałą historią ,i praktycznie każde auto wypuszczone przez nich jest ładne posiada piekna linie nadwozia i maja to coś czego niemają inne marki czyli swój styl i charakter
a seat to co to jest ,kiedyś kombinowali z fiatem ,z czego notabene kiszka blada wyszła teraz z vw i gdyby nie oni to ta marka by umarła smiercią naturalną .Seat to poprostu auto dla ludu wię niewiem co z czym ty porównujesz :)

Ale ja wcale nie mówię, abyś Ty uważał że ja mam rację. To jest tylko i wyłącznie moja osobista opinia. Co do historii - fakt mają, co do pięknej linii nadwozia - zgodzę się tylko i wyłącznie odnośnie modelu 156 przed liftingiem (po liftingu jest brzydka, a 147,147fl i gt i teraz ta 157(9) są beznadziejnie). styl?? może i mają szkoda że ostatnio jakiś marny ten styl - 159 nieudaolna kopia Cordoby (nie ja I to zauważyłem)

A co do SEATA - nie kombinowali z fiatem tylko korzystali z ich technologii (zgadnij z jakiej technologii korzysta ar), zastanawim się jak to się stało, że po 15 latach przynależności do VW, SEAT (zaledwie 50 letnia firma) ma lepszą jakość i poważanie niż jakże wielce zasłużony fiat (podobnie zresztą jak ar).

Nie porównuję ar z SEATEM bo na obecnym poziomie ar jest jakieś 10 lat za murzynami, więc porównanie takie z góry skazywałoby w moich oczach ar na pożarcie, a nie chcę jużjej kompromitować.

:twisted: :twisted: :twisted:

tomek napisał(a):
no ale chyba jest człowiekiem i zdaje sobie sprawe że jeźdżi autem dla ludu i te jego porównania są raczej z alfą nie na mniejscu
bo jak można porównywać coś co niewiadomo ską sie wzieło i dlaczego z czymś co jest od zawsze :D

buhahaha, ja wiem skąd się wziął SEAT za to nie mam pojęcia skąd się wzięła ta włoska padlina ar

Pon, 21.02.2005, 22:28
Moderator
Awatar użytkownika

buahahahahahahahahahahahahaha ty tak na serio czy masz jakies kompleksy, co ty z brednie wypisujesz, czytam to i mam niezlą brechawe, ale herezje. Dobra to naprawde było ostatnie słowo zamienione z tobą na temat Alfy romeo i Seata, bo na inne tematy jestem otwart.

A i jeszcze jedno, tak się składa że akurat Alfa Romeo ma się bardzo Dobrze i jako jedyna w koncernie fiata przynosi widoczne zyski w odrużnieni od takiej np Lanci

Pozdrawiam cie szefo i wiecej luzu świat nie konczy się na Seacie. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Ostatnio edytowany przez johny, Pon, 21.02.2005, 22:45, edytowano w sumie 1 raz

Pon, 21.02.2005, 22:42
Awatar użytkownika

no więc tak, po dogłębnym przeczytaniu i przeanalizowaniu twojej wypowiedzi stwierdzam ( osobiście nic do ciebie niemem ),że jesteś maniakiem seata i żedne argumenty tu niepomogą w przekonaniu cie że seat to auto dla ludu, które praktycznie niczym nadzwyczajnym sie nie wyróznia z tłumu poprostu jest i fajnie.Po drugie ten nadzwyczajny i piękny seat całą swą technologie zawdzięcza tylko i wyłącznie vw ,bo sam do niczego by niedoszedł,wiesz nawet silnika sami nieumnieli wymyslec itd.
To wszystko co mniałem do powiedzenia w tym temacie :)

Pon, 21.02.2005, 22:42
Awatar użytkownika

świat nie konczy się na Seacie

Dla niego świat to jeden wielki Seat :lol:

Pon, 21.02.2005, 22:46

no więc tak, po dogłębnym przeczytaniu i przeanalizowaniu twojej wypowiedzi stwierdzam ( osobiście nic do ciebie niemem ),że jesteś maniakiem seata i żedne argumenty tu niepomogą w przekonaniu cie że seat to auto dla ludu, które praktycznie niczym nadzwyczajnym sie nie wyróznia z tłumu poprostu jest i fajnie.Po drugie ten nadzwyczajny i piękny seat całą swą technologie zawdzięcza tylko i wyłącznie vw ,bo sam do niczego by niedoszedł,wiesz nawet silnika sami nieumnieli wymyslec itd.
To wszystko co mniałem do powiedzenia w tym temacie :)

no niewÄ…tpiÄ™ ĹĽe wszystko bo nic poza tym nie wiesz :twisted: :twisted:

podobnie stwierdzam o tobie: jesteś maniakiem tzw "srajalfy", któremu spece od marketingu tego włoskiego wyrobu nawciskali kitu i tyle. Nie rozumiesz (albo nie chcesz przyjąć do wiadomości) że ar to raczej marne coś co ostatnio nawet w dziedzinie designu się niczym szczególnym nie wyróżnia (żeby nie powiedzieć że się kompromituje). Autko z tradycją...... która akurat w przypadku tej amrki jużod dawna nic nie znaczy.. a swoją egzystencję zawdzięcza dobremu sercu drugiemu włoskiem wynalazkowi, nijakiemu fiatu (FIAT -Fehel In Alem Teilen :twisted: ) Ale osobnikom zakochanym we włoskiej mizerocie żadne argumenty nie pozwolą przejżeć na oczy gdyż oni wolą żyć nadal w błogiej nieświadomości...

Pon, 21.02.2005, 22:50
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 427 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Następna