|
 |
 |
|
Obecny czas: Nie, 12.07.2026, 7:51
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
K@F@R3K555
|
johny napisał(a): K@F@R3K555 napisał(a): Bleee....tylko nie csl. A co ten merc ma do tego potwora. Cls zostanie zdmuchniÄ™ty z powierzchni ziemi z powodu ciÄ…gu silnika tej beemy Kafar ale teraz pojechaĹ‚es Ice miaĹ‚ na myĹ›li BMW M3 CSL (cĂłdowny samochĂłd) a nie merca CLS. Pakumajesz 
JesteĹ› pewien? Bo nawet jak to ma byc m3 to i tak niema szans z tym potworkiem. A i tak z cls niewiele zostanie.  Co do kobitki siÄ™ nie wypowiadam ze lubie tych tematĂłw. 
|
| Śro, 16.02.2005, 13:50 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
No nie wiem czy nie ma szans, ten drag to tylko na prostą, silnik by się pewno rozleciał po 10 km jazdy non stop i jak tym zakety pokonywać. To BMW to tylko na pokaz a M3 CLS to prawdziwy samochód do jazdy i bym wolał o niebo tą piękną wrecz boską maszynkę CSL niż tego potwora tylko na pokaz.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 16.02.2005, 13:57 |
|
 |
|
Reanimator
|
co ty porĂłwnujesz tego draga do auta sportowego
to auto nawet skręcać nie umie,więc CSL jest lepsze pod każdym względem.
Jest Mercedes CLS ,a BMW M3 CSL zapamiętaj te skróty.
Cytuj: Co do kobitki siÄ™ nie wypowiadam ze lubie tych tematĂłw. Very Happy Wink
a tego zdania za chiny nie moge pojąć 
|
| Śro, 16.02.2005, 13:58 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Reanimator napisał(a): Jest Mercedes CLS ,a BMW M3 CSL zapamiÄ™taj te skrĂłty.
Już mu to tłumaczyłem nie wiem czy pojoł 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Śro, 16.02.2005, 14:01 |
|
 |
|
K@F@R3K555
|
Reanimator napisał(a): Cytat: Co do kobitki siÄ™ nie wypowiadam ze lubie tych tematĂłw. Very Happy Wink
a tego zdania za chiny nie moge pojąć Bo wole samochody. Wy to przy okazji zrobiliĹ›cie debate czy ta dziewczyna na zdjeciu jest łądna. WiÄ™c ja sie nie wypowiadam bo mam tez zĹ‚e doĹ›wiadczenia johny napisał(a): JuĹĽ mu to tĹ‚umaczyĹ‚em nie wiem czy pojoĹ‚ Jest Mercedes CLS ,a BMW M3 CSL zapamiÄ™taj te skrĂłty.
Każdemu się zdarza merc cls'a nie lubie bo nie (tu tez nie powiem dlaczego bo kogos zdenerwuje albo cos) a m3 cls mhy.....może być. A dotego GUPIE SKRÓTY!
|
| Śro, 16.02.2005, 14:16 |
|
 |
|
Reanimator
|
jak bmw cls moze ci sie podobać jak nie ma takiego
a forum jest właśnie po to żebyś powiedział,co sądzisz o Mercedesie CLS.
KaĹĽdy ma swĂłj gust,i uszanuje twoje zdanie. 
|
| Śro, 16.02.2005, 14:47 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
KAFAR BMW M3 CSL a nie CLS, więcej nie bende się powtażał 
|
| Śro, 16.02.2005, 14:54 |
|
 |
|
K@F@R3K555
|
johny napisał(a): KAFAR BMW M3 CSL a nie CLS, wiÄ™cej nie bende siÄ™ powtaĹĽaĹ‚ 
Cholera ja mam dzisiaj zły dzień. Kurde nawet porządnie przeczytac nie potrafie. Widać to nie ten dzień na pisanie postów ale dzięki johny ze takiemu grzybowi jak ja powiedziałeś 
|
| Śro, 16.02.2005, 15:39 |
|
|