|
|
Obecny czas: Wto, 09.06.2026, 16:24
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Hummer H2H Hydrogen Concept
| Autor |
Wiadomość |
|
Guerrillero
|
Dj Boowzy napisał(a): Mr. Arnold Schwarzeneger tym jeĹşdzi 
Arnie ma co najmniej kilka chamerĂłw.
_________________ HLVS!
|
| Sob, 15.01.2005, 19:59 |
|
 |
|
Sowa
|
Dla mnie to jest cos fajnego  Po co mi Hummer palący 20-30 litrów to sobie załatwię ekonomiczna wersję  Dla mnie wypas 
|
| Nie, 16.01.2005, 21:56 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Sowa napisał(a): Dla mnie to jest cos fajnego  Po co mi Hummer palÄ…cy 20-30 litrĂłw
Tyle to przy ekonomicznej 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 16.01.2005, 22:11 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Sowa napisał(a): Dla mnie to jest cos fajnego  Po co mi Hummer palÄ…cy 20-30 litrĂłw to sobie zaĹ‚atwiÄ™ ekonomiczna wersjÄ™  Dla mnie wypas 
Skoro byś liczył wydatki za paliwo to po co ci Hummer ? w końcu własciciele tego autka nie przejmują się takim drobiazgiem jak zużycie paliwa
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 16.01.2005, 22:21 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Ciekawe kto by założył w Polsce instalacje LPG do Hummiego  pewnie dali by rade 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 16.01.2005, 22:43 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Wystarczy że zrobli zwykłego H2 to to juz beznadzieja taka że sie we łbie nie mieści 
_________________ ^^
|
| Pon, 17.01.2005, 13:33 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Ice napisał(a): Ciekawe kto by zaĹ‚oĹĽyĹ‚ w Polsce instalacje LPG do Hummiego  pewnie dali by rade 
nie wiesz że w polsce wszystko można, widziałem ostatni poprzednie BMW 7 na gazie, jak byś się uparł to i Hummera można
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Pon, 17.01.2005, 16:14 |
|
 |
|
Reanimator
|
johny napisał(a): Ice napisał(a): Ciekawe kto by zaĹ‚oĹĽyĹ‚ w Polsce instalacje LPG do Hummiego  pewnie dali by rade  nie wiesz ĹĽe w polsce wszystko moĹĽna, widziaĹ‚em ostatni poprzednie BMW 7 na gazie, jak byĹ› siÄ™ uparĹ‚ to i Hummera moĹĽna
siódemke na gaz widziałem w gazecie automoto i były pozytywne komentarze takżę nie widze nic złego w tym.
|
| Pon, 17.01.2005, 16:38 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Reanimator napisał(a): siĂłdemke na gaz widziaĹ‚em w gazecie automoto i byĹ‚y pozytywne komentarze takĹĽÄ™ nie widze nic zĹ‚ego w tym.
Wiem o gościu spod Krakowa co do Jaga S-type zrobił sobie instalacje... Po tygodniu jeżdżenia silnik mu odmówił posłuszeństwa i teraz autko mu stoi w garażu, bo nie ma kasy na naprawę 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Pon, 17.01.2005, 16:46 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
O jezuś no to mnie podłamałeś, ten koleś to mus być kompletny debil, BMW 7 to jeszcze rozumiem ale Jaguar na gaz, grzech śmiertelny, i po co kupuję sobie taką brykę skoro go na nią nie stać. 
|
| Pon, 17.01.2005, 16:52 |
|
 |
|
el_
|
johny napisał(a): O jezuĹ› no to mnie podĹ‚amaĹ‚eĹ›, ten koleĹ› to mus być kompletny debil, BMW 7 to jeszcze rozumiem ale Jaguar na gaz, grzech Ĺ›miertelny, i po co kupujÄ™ sobie takÄ… brykÄ™ skoro go na niÄ… nie stać. 
Z tego co wiem, to gościu w bardzo szybkim tempie się dorobił kaski i chciał znajomym zaimpomować. Nie wyszło 
|
| Pon, 17.01.2005, 17:02 |
|
 |
|
Wilu
|
el_payaco napisał(a): johny napisał(a): O jezuĹ› no to mnie podĹ‚amaĹ‚eĹ›, ten koleĹ› to mus być kompletny debil, BMW 7 to jeszcze rozumiem ale Jaguar na gaz, grzech Ĺ›miertelny, i po co kupujÄ™ sobie takÄ… brykÄ™ skoro go na niÄ… nie stać.  Z tego co wiem, to goĹ›ciu w bardzo szybkim tempie siÄ™ dorobiĹ‚ kaski i chciaĹ‚ znajomym zaimpomować. Nie wyszĹ‚o 
Jak to siÄ™ mĂłwi .... przyroda 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 17.01.2005, 18:16 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
A ja nie rozumiem takich co przerabiają samochody pokroju S-klasse, BMW 7er czy Jag'i na gaz. Jak stać mnie na auto tej klasy (nawet używane) to nie powinieniem nawet myśleć o LPG. Żenada!!!
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 18.01.2005, 1:48 |
|
 |
|
el_
|
markus napisał(a): A ja nie rozumiem takich co przerabiajÄ… samochody pokroju S-klasse, BMW 7er czy Jag'i na gaz. Jak stać mnie na auto tej klasy (nawet uĹĽywane) to nie powinieniem nawet myĹ›leć o LPG. Ĺ»enada!!!
W tym przypadku co ja opisałem gościa było stać jedynie na samochód, wydał na niego całą kasę i chciał drastycznie obniżyć koszty użytkowania przerabiając go na gaz. Jak widać nie opłaciło się...
|
| Wto, 18.01.2005, 14:27 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
el_payaco napisał(a): W tym przypadku co ja opisaĹ‚em goĹ›cia byĹ‚o stać jedynie na samochĂłd, wydaĹ‚ na niego całą kasÄ™ i chciaĹ‚ drastycznie obniĹĽyć koszty uĹĽytkowania przerabiajÄ…c go na gaz. Jak widać nie opĹ‚aciĹ‚o siÄ™...
Jak widać stał w innej kolejce kiedy bozia rozum rozdawała.
|
| Wto, 18.01.2005, 17:11 |
|
 |
|
el_
|
johny napisał(a): Jak widać staĹ‚ w innej kolejce kiedy bozia rozum rozdawaĹ‚a.
W tej co rozdawali bony zniĹĽkowe na instalacje gazowe :mrgreen:
|
| Wto, 18.01.2005, 18:05 |
|
|