_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
Czw, 06.01.2005, 17:33
eF
Gdzies przeczytałem, że to konkurencja dla 100EX. Słucham? Jak RR bez dachu wejdzie do sprzedazy, to ten bedzie przestarzały. Co gorsza, to auto juz konstrukcyjnie ma pare lat...
Alke i tak staje mi na jego widok!
_________________ Tu es foutu darling
Sob, 08.01.2005, 16:19
Sowa
Felgi mi się kompletnie nie podobają Bleee!!!!! Taka firma mogłaby coś ładniejszego wyprodukować Samo auto (bez felg ) jest spoko
Sob, 08.01.2005, 21:48
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
Nieeee, no ja wymiękam! Przecież to prawdziwe jeżdżące cudo! Bentley to Bentley i nic nie może się z nim równać.
Niestety ten piękne bretyjskie cacko jeśli wejdzie do produkcji to obawiam się że tafi do niewłaściwiej klijenteli, już go widze w teledyskach Amerykańskich Raperów
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Niestety ten piękne bretyjskie cacko jeśli wejdzie do produkcji to obawiam się że tafi do niewłaściwiej klijenteli, już go widze w teledyskach Amerykańskich Raperów
Te z teledysków są najczęsciej z wypożyczalni Ale i tam masz rację
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 2 gości