|
|
Obecny czas: Pon, 29.06.2026, 21:46
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 14 posty(ów) ] |
|
VW Golf 3 - jakie glosniki
| Autor |
Wiadomość |
|
moderators
|
 VW Golf 3 - jakie glosniki
Witam mam takie pytanko. Niedawno kupilam VW Golfa 3 hatchbacka nie chce robic z niego dyskoteki na kolkach, ale chcialabym zamontowac kilka glosnikow, zeby byl jakis efekt basow. Na razie mam tylko na przedniej tapicerce dwa glosniki, podobno soprany. Chcialabym zamontowac glosniki w przednich i tylnych drzwiach, ale zupelnie nie wiem jakie - gdzie basowy - gdzie sredniotonowy...
Z gory dziekuje za pomoc
Robert
_________________ Robert
http://www.elcoexim.pl
Car-audio, akcesoria, głośniki, kable, multimedia, radioodtwarzacze, zmieniarki, samochodowe zmieniacze płyt oraz mp3 i dvd...
JVC, Sony, Audison, Hertz, Kenwood, Mac Audio, Magnat, MB Quart...
|
| Śro, 15.12.2004, 15:21 |
|
 |
|
Reanimator
|
nie to żebym reklamował jakieś forum ale idz tu http://vwgolf.pl/forum/viewtopic.php?t=3253 są tam samo fachowcy od kw oni ci pomogą My nie.
ps zmień auto.kup normalne 
|
| Śro, 15.12.2004, 15:40 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Reanimator, daj spokój.... to akurat nie ma nic wspólnego z samochodem. jak lubi to niech jeździ... wiedziałem, ze nikt nie pomoże
Ok, a do tematu, w sumie nei jestem jakimś specem, ale myśle, że jeśli masz wysoko tonowe z przodu i są one fabryczne to powinieneś je zmienić na średniowysokotonowe, np. kenwooda, albo dwudrożny zestaw średniotonowych 13ek i gwizdki w słupki, z tyłu w drzwiach dajesz jakieś porzadne 16 - 17 cm - średnioniskotonowe, i zgrywasz, żeby mieć tak jak lubisz. Ewentualnie możesz jeszcze wstawić niskotonowe elipsy w półkę... o skrzyni już nie mówiąc
PS. FAscynuje mnie, że mając sklep z CA nie wiesz, gdzie zamontowac głośniki, ale nie wnikam, pomogłem jak umiałem 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Śro, 15.12.2004, 15:48 |
|
 |
|
HARNAŚ
Samochód: Espace & Megane
|
Ale kolega dał juz tam topica
http://vwgolf.pl/forum/viewtopic.php?t=3399
Niestety koledzy z tamtejszej strony sa tak mÄ…rdzy ĹĽe nie wiedzÄ… 
|
| Śro, 15.12.2004, 16:03 |
|
 |
|
sponczBob
|
Seth napisał(a): Reanimator, daj spokĂłj.... to akurat nie ma nic wspĂłlnego z samochodem. jak lubi to niech jeĹşdzi... wiedziaĹ‚em, ze nikt nie pomoĹĽe Ok, a do tematu, w sumie nei jestem jakimĹ› specem, ale myĹ›le, ĹĽe jeĹ›li masz wysoko tonowe z przodu i sÄ… one fabryczne to powinieneĹ› je zmienić na Ĺ›redniowysokotonowe, np. kenwooda, albo dwudroĹĽny zestaw Ĺ›redniotonowych 13ek i gwizdki w sĹ‚upki, z tyĹ‚u w drzwiach dajesz jakieĹ› porzadne 16 - 17 cm - Ĺ›rednioniskotonowe, i zgrywasz, ĹĽeby mieć tak jak lubisz. Ewentualnie moĹĽesz jeszcze wstawić niskotonowe elipsy w półkÄ™... o skrzyni juĹĽ nie mĂłwiÄ…c PS. FAscynuje mnie, ĹĽe majÄ…c sklep z CA nie wiesz, gdzie zamontowac gĹ‚oĹ›niki, ale nie wnikam, pomogĹ‚em jak umiaĹ‚em 
No nie do konca moge sie zgodzic..ja mam nieco inna koncepcje..z przodu koniecznie wymieniasz seryne glosniki i wstawiasz 2 wysoko tonowe i 2 glosniczki 2-3 drozne a z tylu tylko tube+ wzmacniacz zgrywasz to i dla ciebie i pasazera efekt bedzzie calkiem przyjemny,zreszta to zalezy jak to wszystko zgrsz i na jakim radyjku bo tez ma znaczenie..(w taki zestawik nie trzeba pakowac duzo kasy a efekty sa!!!)
|
| Śro, 15.12.2004, 16:36 |
|
 |
|
Tomasz
Administrator
Samochód: Rover 75 V6
|
Seth napisał(a): PS. FAscynuje mnie, ĹĽe majÄ…c sklep z CA nie wiesz, gdzie zamontowac gĹ‚oĹ›niki, ale nie wnikam, pomogĹ‚em jak umiaĹ‚em 
Czego to ludzie nie wymyślą, dla zrobienia sobie darmowej reklamy, no nie? 
_________________ Rover 75 V6 & other...
|
| Śro, 15.12.2004, 17:06 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Tomasz napisał(a): Czego to ludzie nie wymyĹ›lÄ…, dla zrobienia sobie darmowej reklamy, no nie? 
Taa...buehehehe ale się uśmiałem. 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 15.12.2004, 19:09 |
|
 |
|
rapsik
|
Zawsze mozna jakoĹ› zaistniec  Inteligentny
_________________ Polska Grupa Freesco
http://www.bogus-wozki.com
|
| Śro, 15.12.2004, 19:42 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
sponczBob napisał(a): No nie do konca moge sie zgodzic..ja mam nieco inna koncepcje..z przodu koniecznie wymieniasz seryne glosniki i wstawiasz 2 wysoko tonowe i 2 glosniczki 2-3 drozne a z tylu tylko tube+ wzmacniacz zgrywasz to i dla ciebie i pasazera efekt bedzzie calkiem przyjemny,zreszta to zalezy jak to wszystko zgrsz i na jakim radyjku bo tez ma znaczenie..(w taki zestawik nie trzeba pakowac duzo kasy a efekty sa!!!)
zdaje sie że chodzi o zestaw bez tuby, zresztą nigdy tuby, jeśli już to skrzynkę
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Śro, 15.12.2004, 20:51 |
|
 |
|
Tomasz
Administrator
Samochód: Rover 75 V6
|
rapsik napisał(a): Zawsze mozna jakoĹ› zaistniec  Inteligentny Heh, poza tym kto, piszÄ…cy sĹ‚owa Podpisuje siÄ™
????????
Ale tak to jest, jak się "kampanię reklamową" robi na "łapu capu"... 
_________________ Rover 75 V6 & other...
|
| Czw, 16.12.2004, 17:03 |
|
 |
|
HARNAŚ
Samochód: Espace & Megane
|
Tomasz napisał(a): rapsik napisał(a): Zawsze mozna jakoĹ› zaistniec  Inteligentny Heh, poza tym kto, piszÄ…cy sĹ‚owa Podpisuje siÄ™ ???????? Ale tak to jest, jak siÄ™ "kampaniÄ™ reklamowÄ…" robi na "Ĺ‚apu capu"... 
Nawet nie zauważyłem 
|
| Czw, 16.12.2004, 17:57 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
HARNAĹš napisał(a): Nawet nie zauwaĹĽyĹ‚em 
Ja teĹĽ nie 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Pią, 17.12.2004, 10:22 |
|
 |
|
Reanimator
|
el_payaco napisał(a): HARNAĹš napisał(a): Nawet nie zauwaĹĽyĹ‚em  Ja teĹĽ nie 
buahahahahahaahahhaahahahahahahahahahahahahahh niemogłem.
|
| Pią, 17.12.2004, 14:31 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
el_payaco napisał(a): HARNAĹš napisał(a): Nawet nie zauwaĹĽyĹ‚em  Ja teĹĽ nie 
I ja teĹĽ nie.
Bueheheh ale kompromitacja.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 18.12.2004, 15:55 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 14 posty(ów) ] |
|