|
|
Obecny czas: Nie, 19.04.2026, 5:45
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Jakie fajne auta widzieliście?
| Autor |
Wiadomość |
|
jaguar
|
 Re: Jakie fajne auta widzieliście?
Prawdziwe cudo!Ale ja ostatnio widziałem na wsi pięknego Dodgea z jakichś tam wczesnych lat i jak usłyszałem warkot silnika i te kształty nieziemskie to się w nim zakochałem niestety nie umiem tu dodać zdjęcia więc nie dodam na razie 
|
| Śro, 23.01.2013, 10:58 |
|
 |
|
Opelu
|
Geniusz zła, fenomenalne auto. Dla mnie od zawsze ideałem offroadera był Wrangler - Defender i inni jakoś do mnie nie przemawiali. Po debiucie długiej wersji, zamarzył mi się taki w wersji Rubicon z dodatkowym "pakietem terenowym", snorkelem, wyciągarką i wszystkimi zabawkami. Nagle, ni stąd ni zowąd, kilka dni temu minął mnie na ulicy warcząc złowrogo. Wczoraj spotkałem go na postoju... Jest niesamowity, oto i on: 
_________________ "Being second is to be the first of the ones who lose." Ayrton Senna da Silva Motor Show 2012
|
| Sob, 26.01.2013, 14:01 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Wśród normalnych aut wygląda trochę jak łazik z Marsa 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 26.01.2013, 14:34 |
|
 |
|
t0m3k911
|
Jest świetny, jak z Dakaru  Zwykła wersja już nie robi takiego wrażenia.
|
| Sob, 26.01.2013, 19:37 |
|
 |
|
LONT
|
Ostatnio byłem w Londynie i z aut jeżdżących po ulicach można by zrobić niezły fotoalbum. Ja nie miałem czasu, pogody i światła, więc nie chciało mi się focić, szczególnie, że większość dość często się powtarza: Np Rollsów po godzinie odechciało mi się łapać  ...tak jak Conti, które jak widuję we Wrocławiu to gonię z telefonem zawsze:  Ale raz sobie wziąłem aparat i przeszedłem kwadrat przecznic 2x2 obok Oxford Street. Prawie wszystkie poniższe zdjęcia zrobiłem na przestrzeni 4 mil kwadratowych. Przechadzając się tamtędy przestało mnie dziwić gdzie u licha te wszystkie drogie auta się sprzedają. Najnowsze A8, na prawdę sympatyczne:  Ten mi się już zawsze będzie podobał:  Ferrari zwykle są LHD, ten nie był wyjątkiem:  HiAce najnowszej generacji, Like it!  Mając takie auta przed wejściem mógłbym do końca życia nie zmieniać samochodów. S63 w sumie przestało być jakimś rarytasem po wycieczce do Inowrocławia.  Range Rover jako daily car...  ...w combo z 996, które bardzo lubię.  Tutaj z fabrycznym hard topem   Normalne combo nad którym nikt się nie spuszcza. 750Li...  i FS  Tuż za rogiem Maserati Quattroporte, dużo ładniejsze od najnowszej edycji.  Po drugiej stronie ujrzany pierwszy raz w życiu 62S  Oczywiście na nikim nie zrobił wrażenia. Standardowe pytanie: co to za tablice? Widać też na zdjęciu z Maserati:  W uliczce obok Maybacha ładne, sportowo-białe combo:  Jedyne ujrzane Ferrari RHD. Niestety nie uchwyciłem zajebistego koloru.  No i z serii ujrzane pierwszy i pewnie jedyny raz w życiu - Cayman R:  i XKR-S Convertible po drugiej stronie ulicy.  Ja tej wersji nie lubię, ale unikalność duża, więc wrażenie na mnie zrobił  I na koniec Vauhxall Astra Panel Van w odjazdowym wdzianku OPC. Nie wiem czy to seria, ale na tych felgach wyglądał na małego dzika. CDTI of course 
|
| Pią, 01.02.2013, 21:28 |
|
 |
|
choopster
|
Cytuj: S63 w sumie przestało być jakimś rarytasem po wycieczce do Inowrocławia. yebłem  ale prawdziwe, S63 w Inie nasrane jest mocno Wracając do zdjęć, to w Londynie fotografowanie jakiś Bentleyów, Merców, Audi, BMW sensu faktycznie nie ma... coś jak u nas Passaty focić 
|
| Pią, 01.02.2013, 22:37 |
|
 |
|
hiob
Samochód: 328i F30;M3 E90;126p
|
choopster napisał(a): w Londynie fotografowanie jakiś Bentleyów, Merców, Audi, BMW sensu faktycznie nie ma... coś jak u nas Passaty focić  Albo Jeepy i Corvetty w USA. 
_________________ FORUM
YOU TUBE
|
| Sob, 02.02.2013, 9:08 |
|
 |
|
Michae
|
Świetna Hiace, dużo ciekawszy akcent, niż auta, których na pęczki jest każdej zachodniej stolicy 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Sob, 02.02.2013, 13:53 |
|
 |
|
choopster
|
|
| Śro, 06.02.2013, 23:41 |
|
 |
|
choopster
|
|
| Czw, 07.02.2013, 16:09 |
|
 |
|
choopster
|
|
| Czw, 07.02.2013, 22:22 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Choop nie obraź się, ale patrzę na to co wrzucasz i część zdjęć powoduje, że zaczynam się poważnie zastanawiać nad sensem tego tematu. Po jaki grzyb wrzucać tu (a robisz to głównie Ty) zdjęcia z salonów firmowych? Przecież zdjęcie wypucowanego samochodu, stojącego obok tabliczki z wyposażeniem nie jest wielkim rarytasem. Według mnie cały "myk" tego tematu polegał na tym, żeby jakiegoś fajnego egzotyka złapać na mieście, niekoniecznie nawet nówkę z salonu. Oglądanie zdjęć rządka Panamer w salonie jest jakieś no... nie bardzo... od tego są zdjęcia prasowe, strony producentów itp. Wolałbym po stokroć np. ładne 993, uświnione w brudzie ale śmigające gdzieś po mieście.
Być może to tylko moje widzimisię i podkreślę, nie jest to wjazd na Ciebie, bo jakości zdjęć oczywiście nie da się nic zarzucić, bardziej chodzi mi o pewne nakreślenie ram tego topicu.
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Czw, 07.02.2013, 22:38 |
|
 |
|
choopster
|
Niestety nie ma tematu zdjęcia z salonów.. a więc ten jest najbardziej odpowiedni imo 
|
| Czw, 07.02.2013, 22:46 |
|
 |
|
gibki8
|
Są dwie opcje (przynajmniej ja takie widzę  ): albo założyć nowy temat ze zdjęciami tylko z salonów (niekoniecznie same egzotyki ale też zwykłe auta, wrażenia z dni otwartych albo z luźnych wypadów itp. itd.), albo wrzucać zdjęcia do tematów dotyczących tych samochodów 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Czw, 07.02.2013, 22:48 |
|
 |
|
choopster
|
Z tych dwóch opcji ja byłbym za założeniem nowego tematu... w przypadku wrzucania w tematy tych aut, zrobi się większy bajzel - mając np. 1 zdjęcie danego auta musiałbym przeszukiwać i odkopywać temat  a już mając 1 zdjęcie detalu wyłącznie, czyni to bardziej bezsensownym 
|
| Czw, 07.02.2013, 23:02 |
|
 |
|
Michae
|
IMO temat ze zdjęciami z salonów to świetny pomysł Gibki z tego co widzę zasiliłby go zdjęciami pospolitych nowości, a choopster tymi bardziej egzotycznymi 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Pią, 08.02.2013, 15:40 |
|
 |
|
choopster
|
|
| Pią, 08.02.2013, 21:28 |
|
 |
|
Opelu
|
Ten SLS to chyba ten sam egzemplarz co na Motor Show niecały rok temu, w każdym razie taka sama kolorystyka... Wygląda cudownie w takim brązowawym zestawieniu.
_________________ "Being second is to be the first of the ones who lose." Ayrton Senna da Silva Motor Show 2012
|
| Sob, 09.02.2013, 0:33 |
|
 |
|
mmks423
Samochód: VW 1,9 TDI
|
Acura 3,2 TL-S  
Ostatnio edytowany przez mmks423, Sob, 09.02.2013, 17:32, edytowano w sumie 1 raz
|
| Sob, 09.02.2013, 9:23 |
|
 |
|
AERO
|
mmks423 napisał(a): Acura 3,2 TL-S
Daihatsu Terios, wstawiłem dlatego, że to dosyć rzadko spotykane auto i chyba tu się nada
zaraz Cię zlinczują 
_________________ Zbieram prospekty samochodowe. Mam w kolekcji około 15 000 sztuk z lat 1941-2013. Gdyby ktoś miał zbędne proszę o wiadomość...Moja stronka http://www.carbrochures.cba.pl
|
| Sob, 09.02.2013, 9:43 |
|
|