|
|
Obecny czas: Czw, 23.04.2026, 4:14
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
 Re: Złomnik Corner
Dobra wrzutka, szczególnie Talbot mnie wzruszył. Dobrze, że zmieniłeś telefon na lepszy bo pierwsza część zdjęć robiona chyba przepychaczką do kibla.
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Wto, 04.12.2012, 23:52 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
A co to za cudo, mam wrażenie, że nic japońskiego, tylko coś bardziej egzotycznego? 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Śro, 05.12.2012, 8:20 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Ford Mondeo MK I zasłonięty przez jakieś tam zwykłe Subaru Vivio 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Śro, 05.12.2012, 9:03 |
|
 |
|
sthool
Samochód: Astra F 1.6 Caravan
|
LONT - piękna wrzutka! Blachy czerwonego Poloneza ("przejściówki") wskazują, że może to być jego pierwsza, oryginalna rejestracja. Zdjęcie Nissana, Żuka i Caro jest chyba zrobione pod płotem Centrostalu na Obornickiej - tam często można spotkać różne motoryzacyjne "kwiatki" - dzieje się tak dlatego, że nieopodal znajduje się targowisko hurtu rolnego i zjeżdżają się tu różne cuda z różnych zakątków kraju  Przypuszczalnie ten Żuk pewnie też do niedawna służył jako "stragan" na tym targowisku, ale z jakichś powodów musiał zostać usunięty. Natomiast kiedy po raz pierwszy, na Legnickiej zobaczyłem tego DS-a, to nie mogłem wprost uwierzyć własnym oczom. Ze srebrnym trzydrzwiowym Polonezem też spotkałem się kiedyś we Wrocławiu - o ile dobrze pamiętam było to w 2006 roku i wówczas miał on czarne warszawskie blachy (WAE).
|
| Śro, 05.12.2012, 9:15 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Alfisti4ever napisał(a): zwykłe Subaru Vivio  to dopiero egzotyk 
|
| Śro, 05.12.2012, 9:51 |
|
 |
|
LONT
|
Telefon miał zrypane ustawienia i dlatego robił takie syfiaste zdjęcia, powinno być lepiej. Poza tym to są różne zdjęcia, niektóre normalnie aparatem robione. Cytuj: Ford Mondeo MK I zasłonięty przez jakieś tam zwykłe Subaru Vivio nawet w gaziku było. I nie godoj, że egzotyk, to może ze 9 koła za niego dam zamiast pińcset  Parking po Centrostalem rzeczywiście często robi robotę. Jednak zawsze jestem tam przejazdem i nie ma czasu na fotki, raz trafiła się okazja i wypstrykałem tam co się dało  Następne foty będą już lepiej posegregowane, bo na dysku dalej sporo czeka na publikację.
|
| Śro, 05.12.2012, 18:22 |
|
 |
|
sebastianadam
Samochód: Hyundai Coupe
|
Ostatnio w croppie zakupiłem całkiem fajną koszulkęJest kilka innych wzorów
_________________ Zapraszam na Petrolheads Polska. Ciekawostki/Nowości/Relacje
Ostatnio edytowany przez sebastianadam, Pią, 07.12.2012, 14:22, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 06.12.2012, 16:19 |
|
 |
|
Michae
|
A, Cropp... No to średnio widzę gimnazjalistów w t-shirtach z Maluchem bądź Dużym Fiatem... Ale jako ciekawostka warto wspomnieć.
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Czw, 06.12.2012, 20:44 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Ja mam trochę więcej lat niż gimnazjaliści i też sobie czasem coś kupię w Croppie (nie mylić z croopem)
|
| Czw, 06.12.2012, 21:09 |
|
 |
|
Michae
|
Wszędzie znajdziemy jakąś mniejszość która przeczy normie, jednak łatwo dostrzec głowny target tego sklepu 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Czw, 06.12.2012, 21:25 |
|
 |
|
choopster
|
No ja też kilka dobrych lat temu z gimbazy wyszedłem, a nadal lubię zajrzeć do Cropp'a i coś wynieść 
|
| Czw, 06.12.2012, 23:05 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pią, 07.12.2012, 12:04 |
|
 |
|
Iceman
|
Mam już prawie 3 dychy na karku i też lubię czasem wpaść do Croppa po jakiś T-shirt, lepsze to wg mnie od gejowskiego H&M, ZARA z Pull&Bear czy Cipo&Baxxx na czele  Udam się na dniach po 125p 
| Pon, 17.12.2012, 17:50 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 18.12.2012, 19:32 |
|
 |
|
Michae
|
Ze względu na Quattro i tego właściwego Jazza - mix udany 
|
| Wto, 18.12.2012, 21:29 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Michae napisał(a): Ze względu na Quattro i tego właściwego Jazza - mix udany  to akurat jest zwykłe Audi Coupe
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 18.12.2012, 21:38 |
|
 |
|
Michae
|
O, no to fail. Nie przyjrzałem się dokładnie 
|
| Wto, 18.12.2012, 22:43 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Mi tam azjatycka terenówka z bezsensownym w tym wypadku - ciężkim, przegrzewającym się i awaryjnym dieslem od BMW najbardziej zgniotła mózg. Miałem okazje porozmawiać z właścicielem i okazało się, że takich aut w samym Krakowie ponoć jest cztery, natomiast wersja z dieslem od BMW to już inna bajka. Nie wiem skąd taka kooperacja ani po kiego grzyba tam był taki silnik.
|
| Wto, 18.12.2012, 23:22 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Coś mi świta, że to Bertone we Włoszech montował te diesle w swojej montowni do tego modelu. Ale przegrzewający się diesel? Możliwe jest coś takiego? 
|
| Śro, 19.12.2012, 8:34 |
|
 |
|
t0m3k911
|
Rozumiem, że wszystko tyczy się modelu Bertone Freeclimber opartego na Ferozie EDIT: Rocky? Bardzo ciekawy i nieznany model w takim razie. Słyszałem, że silnik 2.4td był niewypałem (za to w 1983 był najszybszym turbodieslem na świecie). Jednak Bertone robił to w roku 1991, myślę, że można było znaleźć coś bardziej odpowiedniego.
|
| Czw, 20.12.2012, 19:51 |
|
|