Obecny czas: Czw, 23.04.2026, 4:13

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1609 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 81  Następna
Złomnik Corner 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
Post Re: Złomnik Corner
Dobra wrzutka, szczególnie Talbot mnie wzruszył. Dobrze, że zmieniłeś telefon na lepszy bo pierwsza część zdjęć robiona chyba przepychaczką do kibla.

Wto, 04.12.2012, 23:52
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź / Warszawa
Samochód: Fiat Delta 3
A co to za cudo, mam wrażenie, że nic japońskiego, tylko coś bardziej egzotycznego?

Image

Śro, 05.12.2012, 8:20
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Samochód: Włoski
Ford Mondeo MK I zasłonięty przez jakieś tam zwykłe Subaru Vivio :wink:

Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?

Śro, 05.12.2012, 9:03

Miejscowość: Wrocław
Samochód: Astra F 1.6 Caravan
LONT - piękna wrzutka! Blachy czerwonego Poloneza ("przejściówki") wskazują, że może to być jego pierwsza, oryginalna rejestracja.
Zdjęcie Nissana, Żuka i Caro jest chyba zrobione pod płotem Centrostalu na Obornickiej - tam często można spotkać różne motoryzacyjne "kwiatki" - dzieje się tak dlatego, że nieopodal znajduje się targowisko hurtu rolnego i zjeżdżają się tu różne cuda z różnych zakątków kraju :) Przypuszczalnie ten Żuk pewnie też do niedawna służył jako "stragan" na tym targowisku, ale z jakichś powodów musiał zostać usunięty.
Natomiast kiedy po raz pierwszy, na Legnickiej zobaczyłem tego DS-a, to nie mogłem wprost uwierzyć własnym oczom.
Ze srebrnym trzydrzwiowym Polonezem też spotkałem się kiedyś we Wrocławiu - o ile dobrze pamiętam było to w 2006 roku i wówczas miał on czarne warszawskie blachy (WAE).

Śro, 05.12.2012, 9:15
Moderator
Awatar użytkownika

Alfisti4ever napisał(a):
zwykłe Subaru Vivio :wink:

to dopiero egzotyk :shock:

Śro, 05.12.2012, 9:51

Telefon miał zrypane ustawienia i dlatego robił takie syfiaste zdjęcia, powinno być lepiej. Poza tym to są różne zdjęcia, niektóre normalnie aparatem robione.

Cytuj:
Ford Mondeo MK I zasłonięty przez jakieś tam zwykłe Subaru Vivio

nawet w gaziku było. I nie godoj, że egzotyk, to może ze 9 koła za niego dam zamiast pińcset :)

Parking po Centrostalem rzeczywiście często robi robotę. Jednak zawsze jestem tam przejazdem i nie ma czasu na fotki, raz trafiła się okazja i wypstrykałem tam co się dało :)

Następne foty będą już lepiej posegregowane, bo na dysku dalej sporo czeka na publikację.

Śro, 05.12.2012, 18:22
Awatar użytkownika

Miejscowość: Głowno (EZG)
Samochód: Hyundai Coupe
Ostatnio w croppie zakupiłem całkiem fajną koszulkę
Jest kilka innych wzorów

Ostatnio edytowany przez sebastianadam, Pią, 07.12.2012, 14:22, edytowano w sumie 1 raz

Czw, 06.12.2012, 16:19
Awatar użytkownika

A, Cropp... No to średnio widzę gimnazjalistów w t-shirtach z Maluchem bądź Dużym Fiatem... Ale jako ciekawostka warto wspomnieć.

Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia.
Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.

Czw, 06.12.2012, 20:44
Moderator
Awatar użytkownika

Ja mam trochę więcej lat niż gimnazjaliści i też sobie czasem coś kupię w Croppie (nie mylić z croopem)

Czw, 06.12.2012, 21:09
Awatar użytkownika

Wszędzie znajdziemy jakąś mniejszość która przeczy normie, jednak łatwo dostrzec głowny target tego sklepu ;)

Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia.

Czw, 06.12.2012, 21:25
Awatar użytkownika

Miejscowość: Inowrocław | Poznań
No ja też kilka dobrych lat temu z gimbazy wyszedłem, a nadal lubię zajrzeć do Cropp'a i coś wynieść :P

Czw, 06.12.2012, 23:05
Moderator
Awatar użytkownika

To ja Was podziwiam, bo jak tam wchodzę to wytrzymuje maks minutę ze względu zarówno na ciuchy jak i klimat (czytaj siekę z głośników)

A żeby nie było OT ;)

Image Image Image Image Image

Pią, 07.12.2012, 12:04
Awatar użytkownika

Mam już prawie 3 dychy na karku i też lubię czasem wpaść do Croppa po jakiś T-shirt, lepsze to wg mnie od gejowskiego H&M, ZARA z Pull&Bear czy Cipo&Baxxx na czele :lol: Udam się na dniach po 125p :>

Pon, 17.12.2012, 17:50
Moderator
Awatar użytkownika

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Wto, 18.12.2012, 19:32
Awatar użytkownika

Ze względu na Quattro i tego właściwego Jazza - mix udany ;)

Wto, 18.12.2012, 21:29
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
Michae napisał(a):
Ze względu na Quattro i tego właściwego Jazza - mix udany ;)

to akurat jest zwykłe Audi Coupe

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Wto, 18.12.2012, 21:38
Awatar użytkownika

O, no to fail. Nie przyjrzałem się dokładnie :wink:

Wto, 18.12.2012, 22:43
Moderator
Awatar użytkownika

Mi tam azjatycka terenówka z bezsensownym w tym wypadku - ciężkim, przegrzewającym się i awaryjnym dieslem od BMW najbardziej zgniotła mózg. Miałem okazje porozmawiać z właścicielem i okazało się, że takich aut w samym Krakowie ponoć jest cztery, natomiast wersja z dieslem od BMW to już inna bajka. Nie wiem skąd taka kooperacja ani po kiego grzyba tam był taki silnik.

Wto, 18.12.2012, 23:22
Moderator
Awatar użytkownika

Coś mi świta, że to Bertone we Włoszech montował te diesle w swojej montowni do tego modelu.
Ale przegrzewający się diesel? Możliwe jest coś takiego? :twisted:

Śro, 19.12.2012, 8:34
Awatar użytkownika

Rozumiem, że wszystko tyczy się modelu Bertone Freeclimber opartego na Ferozie EDIT: Rocky? Bardzo ciekawy i nieznany model w takim razie. Słyszałem, że silnik 2.4td był niewypałem (za to w 1983 był najszybszym turbodieslem na świecie). Jednak Bertone robił to w roku 1991, myślę, że można było znaleźć coś bardziej odpowiedniego.

Czw, 20.12.2012, 19:51
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1609 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 81  Następna