|
|
Obecny czas: Czw, 11.06.2026, 3:21
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
r_lukas
Samochód: italiano diesel
|
 Re: 2012 Dacia Dokker
Żeby tylko ten łańcuch nie był takiej jakości jak w Vagowym TSI 
|
| Śro, 07.11.2012, 18:42 |
|
 |
|
v6.
Samochód: Megane Grandtour dci
|
Hehe no oby  acz te 1,4 Tce chyba całkiem sprawnie smigaja
|
| Śro, 07.11.2012, 19:39 |
|
 |
|
19Charger69
|
-,-
_________________ Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, starszy czy młodszy, byle nie z bydgoszczy.
PS Bydgoszcz to taka mała miejscowość niedaleko Torunia.
Ostatnio edytowany przez 19Charger69, Śro, 21.11.2012, 22:51, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 21.11.2012, 17:01 |
|
 |
|
v6.
Samochód: Megane Grandtour dci
|
No tą wywrotkę to chciałbym zobaczyć jak robi fikołka do tyłu... Chyba kogoś poniosło.
|
| Śro, 21.11.2012, 17:41 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
Cytuj: 7 Minut temu na oficjalnym profilu Dacia na facebooku pojawiły się zdjęcia następcy Logana Pick-up. Jak wiadomo z serii Logan zostanie tylko sedan a więc za pick-upa posłuży Dokker. Co ty zmyślasz?  Nie są to produkty Dacii, ale francuskiej firmy "Kolle", która na bazie Dokkera podjęła się kilku przeróbek. Oferta ta widnieje na stronie firmy Kolle już kilka miesięcy. http://www.kolle.fr/kolle-dokker_pickup.php
|
| Śro, 21.11.2012, 17:53 |
|
 |
|
Michae
|
No właśnie, przecież ta garazowa samoróbka by skonpromitowala tę markę 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Śro, 21.11.2012, 22:13 |
|
 |
|
19Charger69
|
Nie ściemniam bo Dacia to publikuje i reklamuje. No chyba że ktoś to odebrał w sposób że to "seryjka od dacii". Po prostu niezbyt precyzyjnie odebrałem słowa i odbiorca mógł to odebrać na kilka sposobów. A to ze to jest przeróbka to doskonale wiedziałem...
_________________ Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, starszy czy młodszy, byle nie z bydgoszczy.
PS Bydgoszcz to taka mała miejscowość niedaleko Torunia.
|
| Śro, 21.11.2012, 22:37 |
|
 |
|
Opelu
|
19Charger69 napisał(a): Dacia Dokker Van Pick-UP
7 Minut temu na oficjalnym profilu Dacia na facebooku pojawiły się zdjęcia następcy Logana Pick-up. Jak wiadomo z serii Logan zostanie tylko sedan a więc za pick-upa posłuży Dokker.
19Charger69 napisał(a): Nie ściemniam bo Dacia to publikuje i reklamuje. No chyba że ktoś to odebrał w sposób że to "seryjka od dacii". Po prostu niezbyt precyzyjnie odebrałem słowa i odbiorca mógł to odebrać na kilka sposobów. A to ze to jest przeróbka to doskonale wiedziałem... No weź już się koleś nie pogrążaj. Piszesz, że: 1. Następca Logana Pick-Up - czyli oczywiste że seryjna, stworzona od podstaw przez markę Dacia odmiana Dokkera. 2. W kolejnym zdaniu jeszcze podkreślasz że Dacia nie planuje produkować Logana pickup, więc przerzuca się na produkcję Dokkera pickup. Nie wiem natomiast na jakie jeszcze sposoby "odbiorca" mógłby to odebrać. Bitch please. W firmie Kolle Dokker pickup jest niejako następcą Logana, ale tylko jako baza pod wywrotki i inne ich sprzęty. OT ON. Cieszmy się i radujmy się, Lewandowski strzelił 2 gole. OT OFF.
_________________ "Being second is to be the first of the ones who lose." Ayrton Senna da Silva Motor Show 2012
|
| Śro, 21.11.2012, 22:48 |
|
 |
|
gibki8
|
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Czw, 06.12.2012, 20:34 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Podoba mi się  chyba założę sobie firmę i będę odpisywać VAT 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Czw, 06.12.2012, 21:10 |
|
 |
|
Iceman
|
 2014 Dacia Dokker Stepway
W Paryżu Dacia zaprezentuje uterenowioną wersje Dokker. Z inspiracji crossoverami Dokker otrzymało nowe zderzaki z satynową-chromowanymi akcentami, chromowane obwódki wokół przednich świateł przeciwmgielnych, czarne osłony na nadkołach, osłony na podwoziu, ciemne wykończenie relingów dachowych, obudowy lusterek zewnętrznych oraz 16-calowe felgi. Dokker dostępny będzie w pięciu kolorach, w tym widocznych na zdjęciach "Azurite Blue", dostępnych wyłącznie w tej odmianie. Inna cecha charakterystyczna to napis na przednich drzwiach "Stepway". Wnętrze Stepway generalnie jest ciemne z kilkoma niebieskimi wstawkami, a w nim opcjonalny zestaw multimedialny z nawigacją, klimatyzacja, system "Cruise Control" oraz radar cofania. Dokker Stepway będzie można zakupić z benzynową jednostką TCe 115 pod warunkiem, że mieszkasz we Francji. Jeśli nie to jedynie można wybrać z dieslem dCi 90. Średnie zużycia paliwa dla tego silnika to 4.5l/100km. Do sprzedaży ma wejść pod koniec roku. 
| Śro, 17.09.2014, 15:16 |
|
 |
|
c5tourer
Samochód: FR, IT
|
 Re: 2014 Dacia Dokker Stepway
Świetna! BArdzo fajnie wygląda, tak bojowo. 
_________________ 1999 Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 PS 2015 Citroen C5 Tourer 2.0 HDI 163 PS
|
| Śro, 17.09.2014, 16:45 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|