|
|
Obecny czas: Nie, 19.04.2026, 12:17
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Jakie fajne auta widzieliście?
| Autor |
Wiadomość |
|
Grzybeusz
Samochód: Składak
|
 Re: Jakie fajne auta widzieliście?
a będąc w inowrocławiu widziałem bentleya GT o rejestracjach (cos tam) B GT
_________________ Aj koming bek, Jesturdej and my new name.
|
| Czw, 02.08.2012, 22:53 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Pią, 03.08.2012, 21:27 |
|
 |
|
hiob
Samochód: 328i F30;M3 E90;126p
|
_________________ FORUM
YOU TUBE
|
| Nie, 05.08.2012, 12:45 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
Moim zdaniem też chyba najpiękniejszy  Szkoda tylko, że z tyłu jest tak ciasny  Ale z zewnątrz ideał. Niestety nie miałem okazji wiedzieć go na żywo. 
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Nie, 05.08.2012, 12:51 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Nie chcę Was martwić, ale Rapide nie jest sedanem 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Nie, 05.08.2012, 13:45 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Nie, 05.08.2012, 15:22 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
bartez napisał(a): Nie chcę Was martwić, ale Rapide nie jest sedanem  fakt, rapide to czterodrzwiowe, czteromiejscowe coupé,
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Nie, 05.08.2012, 17:33 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
stan1906 napisał(a): bartez napisał(a): Nie chcę Was martwić, ale Rapide nie jest sedanem  fakt, rapide to czterodrzwiowe, czteromiejscowe coupé, Gwoli ścisłości to 4 drzwiowy hatchback 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 05.08.2012, 18:08 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Kobi napisał(a): Gwoli ścisłości to 4 drzwiowy hatchback  Jak jesteśmy już tacy precyzyjni to 4 drzwiowym hatchbackiem jest Veloster Rapide to najzwyklejszy liftback 
|
| Nie, 05.08.2012, 18:46 |
|
 |
|
hiob
|
Gwoli ścisłości, to mnie kręcą czterodrzwiowe samochody, nie zależnie od tego, czy mają z tyłu klapę, czy zwykły bagażnik. I dla mnie żadne czterodrzwiowe auto nie będzie samochodem coupe, nawet, gdy "oficjalna definicja" mówi co innego. Chyba, że to takie drzwi, jak w Maździe RX8. Wtedy można by dyskutować. Jeśli chodzi o porównaie Quattroporte i Rapide, to wybaczcie, ale Maserati wygląda jak stary Buick (bo nowe są już ładniejsze). Dealer, u którego żona kupiła nasze M3 akurat sprzedaje obie marki i oglądałem je na żywo. IMHO nie ma porównania. Rapide jest piękny, Quattroporte - nie. Ale, jak mawiali starożytni Rzymianie, de gustibus non est disputandum.  Film, na którym są obydwa auta: http://www.youtube.com/watch?v=kjvaRs5Wqxg
_________________ FORUM
YOU TUBE
|
| Nie, 05.08.2012, 20:29 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
hiob napisał(a): de gustibus non est disputandum. Prawda  Jednak powiedzieć, że Maserati Quattroporte nie jest piękne jest wielce aroganckie  Maserati ma w sobie to coś a Rapide to po prostu długi DB9. Wygląda dobrze ale mogli się bardziej postarać niż tylko wyciągnąć istniejący model 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Nie, 05.08.2012, 21:35 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Błagam, przestań w każdym temacie offtopicując bronić włoszczyzny na każdym kroku.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 05.08.2012, 22:04 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
Sorry nie jest piękne. Piękne to jest S13, S14, S15, AE86 i takie tam.
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Nie, 05.08.2012, 22:07 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Ice napisał(a): Błagam, przestań w każdym temacie offtopicując bronić włoszczyzny na każdym kroku.  Jest o autach to jest na temat 
Ostatnio edytowany przez Alfisti4ever, Nie, 05.08.2012, 22:51, edytowano w sumie 1 raz
|
| Nie, 05.08.2012, 22:49 |
|
 |
|
hajper
Samochód: V8 M60B40
|
POŃCZAK napisał(a): Sorry nie jest piękne. Piękne to jest S13, S14, S15, AE86 i takie tam. S15 - tak, R34 - tak, NSX - tak. AE86 - brzydki kasztan.
_________________ HABEMUS SEDAN
|
| Nie, 05.08.2012, 22:51 |
|
 |
|
hiob
|
Alfisti4ever napisał(a): Maserati ma w sobie to coś Jak to powiedział klasyk polskiego kabaretu, Bogdan Smoleń: "Ty coś w sobie masz. A to potem na mnie przełazi. A niech se łazi. Nie takie rzeczy chodzą mi po głowie".  Maserati może ma coś w sobie, zwłaszcza na zdjęciach, ale w realu - Buick. Alfisti4ever napisał(a): a Rapide to po prostu długi DB9. A ponieważ DB9 jest jednym z najpiękniejszych samochodów świata, to i Rapide wygląda pięknie. Tym bardziej, że udało się tu zachować miłe oku proporcje. Zupełnie inaczej, niż w Panamerze, która też, w pewnym sensie, jest rozciągniętą 911, ale wygląda tak, jakby jej opuchlizna po operacji jeszcze nie zeszła. 
_________________ FORUM
YOU TUBE
|
| Nie, 05.08.2012, 23:21 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Alfisti4ever napisał(a): Prawda  Jednak powiedzieć, że Maserati Quattroporte nie jest piękne jest wielce aroganckie Z tyłu ma światła z Nubiry Ale mnie się podoba to Maserati na równi z Rapidem Proszę już dalej trzymać się tematu. Każdy następny post dotyczący tej dyskusji będzie kasowany. Mod.
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pon, 06.08.2012, 10:52 |
|
 |
|
choopster
|
|
| Sob, 11.08.2012, 12:27 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Ostatnie foto robi wrażenie... masz więcej zdjęć tego Golfa? 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 11.08.2012, 12:55 |
|
 |
|
choopster
|
Oczywiście że tak  jeszcze kilka aut stoi z tyłu  ogarnę zdjęcia to wrzucę na forum 
|
| Sob, 11.08.2012, 13:08 |
|
|