|
|
Obecny czas: Pon, 22.06.2026, 9:53
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Opel Rekord D/Commodore B
| Autor |
Wiadomość |
|
Balroog
|
Myślałem o czymś takim (p. foto), ale czerwony też jest ok.
zdjęcie Michała Leśniewskiego,
"Ford Mustang II 1978 - Amerykanin w Polsce"
_________________ Im starszy kot, tym twardszy ma ogon:)
|
| Śro, 07.02.2007, 22:51 |
|
 |
|
Ursus
Samochód: Renault Clio
|
Nieee no ten to super jest  Nawet nie brałem pod uwagę takich kolorków  Podoba mi się
P.S. Chyba Ci się pościk zdublował 
_________________ Elastyczne maty piaskowe ELASTON - nowość na rynku --> www.ELASTONE.pl
|
| Śro, 07.02.2007, 22:56 |
|
 |
|
MaddDogg
Samochód: Nadal ich za mało..
|
Ten Commodore to poprostu M-A-G-I-A
Poprostu mnie zauroczył 
_________________ S T A N C E | W O R K S
|
| Pią, 09.02.2007, 0:10 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
 Re: Nowy Rekord
Balroog napisał(a): Witam wszystkich oplowiczĂłw:) przdstawiam Wam mĂłj nowy nabytek.
Chyba nie musze pisać co to za auto? Pojemność 1.9, skrzynia manualna czwóreczka, 1972 rocznik.
W tym tygodniu jedzie do warsztatu po nowy lakier. I tutaj właśnie ogłaszam plebiscyt na kolor mego Opla bo nie mam pojecia na jaki się zdecydować:) podsyłajcie fotki z ciekawymi kolorami, nagrodą będzie przejażdżka na zlocie:)
Jeśli przeczyta to ktoś kto ma dostęp do części od tego modelu, proszę o kontakt. Pozdrawiam.
Nie wiem czy Rekordzik był już u lakiernika, czy nie... Ja zastanowiłbym się nad dwoma kolorami. Albo "Arctic Silver" z palety Vectry, albo jakąś głęboką czarną perłą... W obu kolorach powinien wygladac zabójczo
Co do części to musisz szukać przez wszelkie kluby miłosników Opla lub na szrotach. Nowych w sklepach prawie nie ma, chyba że pasuja od nowszych modeli.
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Pon, 19.02.2007, 21:49 |
|
 |
|
Radson
|
 Opel
Fajny Opel
z tego co wiem solidne auto
|
| Pią, 02.03.2007, 18:10 |
|
 |
|
mock
|
To zdecydowanie piękny samochód, ma idealną linię nadwozia i super wnętrze.
Co do zmiany koloru:
Polecałbym granatowy metalik lub ciemny odcień brązowego w metaliku. A jeśli brązowy to może być z czarnym dachem.
|
| Sob, 03.03.2007, 19:05 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 Re: Opel Rekord D/Commodore B
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pią, 27.07.2012, 7:49 |
|
 |
|
Michae
|
Genialny, świetna robota 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Pią, 27.07.2012, 9:41 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Przecudowny  Naprawdę, szczęka mi opadła.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pią, 27.07.2012, 9:43 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Dobry German nie jest zły 
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Pią, 27.07.2012, 15:01 |
|
 |
|
kulikowski
|
Rekord D        FILM: Okres produkcji: 1972-1977 Nadwozie: 4-drzwiowy sedan 2-drzwiowe coupé 5-drzwiowe kombi furgon Silniki: benzynowe 1,7-2,0 l 60-100 KM wysokoprężny 2,1 l Długość: 4567 mm 4607 mm (coupe) Szerokość: 1718 mm Wysokość: 1415 mm Rozstaw osi: 2668 mm Masa własna: 1065-1090 kg 1210-1230 kg (wysokoprężny) (C) Bestautophoto.com Opel.moto24.tv Wikimedia.org Flickr.com Motorvision.de Opel.cararchives.net Autocentrum.pl Youtube.com
_________________ no i jest! Solidarni z Ukrainą
|
| Pią, 11.01.2013, 0:02 |
|
|