|
|
Obecny czas: Pon, 22.06.2026, 13:29
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Michae
|
 Re: Tjunink :D
Przyjrzyj się dokładnie zdjęciom to zrozumiesz, dlaczego w tym temacie jest jego miejsce.
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Sob, 10.03.2012, 16:53 |
|
 |
|
zygix
Samochód: Viggen
|
 Cytuj: Niedawno w Nowym Jorku odbyła się licytacja Maybacha zkawałka Kanye Westa- Otis, w którym pojawił się także Jay-Z.Na potrzeby wideoklipu został on zniszczony, lub jak kto woli 'stuningowany w znacznym stopniu'. Uznano, że skoro samochód ten wystąpił w teledysku obok takich gwiazd jak Kanye West i Jay-Z to powinien on być traktowany jako dzieło sztuki.. Dlatego też licytacja odbyła się wśród prac artystów tworzących w nurcie sztuki współczesnej. Spodziewano się, że Maybach mimo tak daleko idących zmian w jego wyglądzie, wzorem prac najwybitniejszych artystów będzie cieszył się ogromnym zainteresowaniem, ale spodziewaną kwotę skromnie podawano na 100 000-150 000 dolarów. Niestety dla organizatorów zainteresowanie kupujących okazało się znacznie mniejsze niż zakładano i ostatecznie nowy właściciel niemieckiego złomu lub jak kto woli dzieła sztuki, wszedł w jego posiadanie za równowartość 60 000$. Cała kwota zostanie przeznaczona na cele charytatywne.     Nie ma to jak kupić fure za kilkaset k (pół bańki?więcej?) zielonych,rozpieprzyć,wrzucić na kilka minet do teledysku, i wystawić jako 'dzieło sztuki',po czym sprzedać i przeznaczyć 60k $ na cele charytatywne.. ps.nie wiedziałem gdzie to wrzucić,bo do 'Fajne auta w teledyskach' raczej nie heh
_________________ ,,Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie głupca, niż przemówić i rozwiać wszelkie wątpliwości'' - Lincoln
http://www.hattrick.org/Signup/Invite.aspx?ref=2PU488
|
| Pią, 16.03.2012, 17:55 |
|
 |
|
BmwM5
|
LEĹ»Ä. Serio to coĹ› poszĹ‚o za 60k $? MyĹ›laĹ‚em ĹĽe jeszcze mniej.
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Pią, 16.03.2012, 21:21 |
|
 |
|
wojtas23
Samochód: Volvo 940 kombi 2.0T
|
_________________ www.diecastclub.pl
|
| Pią, 16.03.2012, 21:46 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Należało się 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pią, 16.03.2012, 22:14 |
|
 |
|
Michae
|
Od razu szajs.  Lepsze, niż homoseksualne piosenki drugiego frontu Murzynów w muzyce, którzy nie poszli drogą hip-hopu. EOT A co do samego Maybacha to... Niektórym się naprawdę poprzewracało w niektórych miejscach.
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Pią, 16.03.2012, 22:15 |
|
 |
|
Cheetah
|
Wilhelm Maybach pewnie siÄ™ przewraca w grobie 
_________________ W oczekiwaniu na mojego własnego sedana RWD PB w manualu
|
| Nie, 25.03.2012, 12:43 |
|
 |
|
mk2
Samochód: Leon TSI, C25 Camper
|
kompletnie im się już w dupach poprzewracało od tego dobrobytu
|
| Nie, 25.03.2012, 16:32 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
A ja jako jeden z nielicznych kompletnie nie rozumiem afery. Biorąc pod uwagę jaka kasa się kręci na rynku muzycznym w USA, ile się bierze za koncert, ile się zarabia w tej półce artystów rocznie i jakie są budżety na jeden teledysk, to nie wiem co za różnica, czy część budżetu na kręcenie teledysku przeznaczy się na kręcenie na jachcie, na prywatnej wyspie, czy na zdemolowanie Maybacha. A do tego po całej akcji cała kasa została przekazana na cele charytatywne więc... co w tym złego? To nie jest wyrzucanie kasy w błoto na dewastacje Maybacha, tylko zainwestowanie tej kasy w budżet do teledysku.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 25.03.2012, 17:26 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Indie  Malezja 
|
| Pon, 26.03.2012, 12:06 |
|
 |
|
Michae
|
Riksza Custom gniecie czachÄ™ 
|
| Pon, 26.03.2012, 16:51 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
|
| Wto, 10.04.2012, 19:42 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
|
| Śro, 11.04.2012, 8:24 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
To jest (było?) RX-8??
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Śro, 11.04.2012, 8:25 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Tak 
|
| Śro, 11.04.2012, 8:47 |
|
 |
|
BmwM5
|
Z tÄ… mazdÄ… przekraczamy granice bezgranicznej durnoty.
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Śro, 11.04.2012, 9:55 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
MoĹĽe jest chociaĹĽ niewidoczna dla radarĂłw?
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Śro, 11.04.2012, 11:30 |
|
 |
|
Michae
|
Za parę lat z RX8-ki będzie rarytas niemal na miarę innego świetnego auta z Wanklem - NSU Ro 80, więc kiepska baza.
|
| Śro, 11.04.2012, 14:55 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pią, 13.04.2012, 12:36 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
Smutne - na miejscu kierowcy jeździłbym zawsze w ciemnych okularach, żeby kierowcy Matizów wyprzedzających mnie na starcie spod świateł nie widzieli mojej twarzy...
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Pią, 13.04.2012, 21:10 |
|
|