|
|
Obecny czas: Czw, 25.06.2026, 3:56
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Ice
Moderator
|
 Re: Tablice rejestracyjne
Teoretycznie nie powinieneś takiej kwadratowej blachy dostać z przodu. Teoretycznie. Istnieje przepis, który wyznacza gdzie taka blacha może być i generalnie samochód osobowy w żaden sposób się nie mieści do tego zbioru. Na szczęście jest to raczej martwy przepis, co widać na drogach. Kwestia urzędnika, ale raczej nie powinien nikt robić problemu, szczególnie gdy w razie jakiś wątpliwości powiesz, że inaczej się u Ciebie nie da 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 31.05.2012, 14:40 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
Nie wiem czy nie wezmę zwykłej, bo ta polska kwadratowa blacha ma wymiary powierzchni dachu mojego domu, w porównaniu z JDM, UK, czy USDM. A prostokąt też bym dał na bok na dole, przynajmniej mniejsza jest.. Zobaczymy.
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Czw, 31.05.2012, 14:44 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Czw, 31.05.2012, 19:21 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
 Motorniczy tramwaju też mu robił zdjęcie bo stał na szynach i blokował przejazd 
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Nie, 03.06.2012, 22:09 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
 Ty też jesteś Bogiem... 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pią, 08.06.2012, 13:03 |
|
 |
|
Opelu
|
_________________ "Being second is to be the first of the ones who lose." Ayrton Senna da Silva Motor Show 2012
|
| Wto, 12.06.2012, 22:20 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Kolejna edycja jak w najdurniejszy sposób wydać tysiaka 
|
| Śro, 13.06.2012, 16:00 |
|
 |
|
Opelu
|
Co poradzisz, niektórym w dupie się przewraca od dobrobytu 
_________________ "Being second is to be the first of the ones who lose." Ayrton Senna da Silva Motor Show 2012
|
| Śro, 13.06.2012, 17:13 |
|
 |
|
Michae
|
W przypadku już nie najnowszego Miniacza nie koniecznie właściciel musi srać hajsem 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Śro, 13.06.2012, 20:19 |
|
 |
|
Opelu
|
Właścicielka nie, ale jej tatuś tak  Moja znajoma dostała rok temu na osiemnastkę Mini Coopera z salonu, tutaj mogło być podobnie 
|
| Śro, 13.06.2012, 20:34 |
|
 |
|
choopster
|
I co w tym złego ? Znam dziewczynę która na 18stkę dostała Merca C 63 AMG z salonu, a jej siostra na 18stke otrzymała Ferrari California. Stać, to mogą  przynajmniej jest coś innego na ulicach 
|
| Śro, 13.06.2012, 21:02 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Takie tam:  
_________________ locha lover
|
| Śro, 13.06.2012, 21:03 |
|
 |
|
Opelu
|
choopster, dokładnie takie podejście mi się podoba, więcej do oglądania dla nas  Ale daj spokój, jesteś z Inowrocławia, tam są inne realia  U mnie Cooper już robi szał 
|
| Śro, 13.06.2012, 21:45 |
|
 |
|
Michae
|
choopster napisał(a): I co w tym złego ? Znam dziewczynę która na 18stkę dostała Merca C 63 AMG z salonu, a jej siostra na 18stke otrzymała Ferrari California. Stać, to mogą  przynajmniej jest coś innego na ulicach  Cóż, jestem Polakiem więc otwarcie przyznam, że du*a boli  A na serio to jak ktoś nie ma co robić z kasą to niech da potrzebującym/chorym/td., a nie rozdaje dzieciakom, które ledwo odrosły od ziemi a tu ju z auta za grubą kasę jakby to były modele z AutoArt czy innych Minichampsów. Niech tam sobie kupują, ale mi chodzi o sam fakt, Enzo Ferrari nie byłby dumny, że robi auta dla córeczek tatusiów na emejzing ejtin 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Śro, 13.06.2012, 23:31 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
Jak ktoś ma kasę to niech ma bo jest jego, jeśli jej nie ukradł. I nie powinien ją od razu dawać na biednych itd bo nie każdy jest filantropem. Taki lajf. Aha - zawsze mnie dziwi jak ktoś może mieć takie myślenie, że go du*a boli, że ktoś inny ma, a on nie. To znaczy, że ten co ma jest ^%@#^@^!!! Zamiast spróbować do tego dojść co on, albo po prostu powiedzieć, że do szczęścia nie potrzebny Ci iPhone5 i Ferrari FF. Mi nie jest. Nie lubię otaczać się drogimi rzeczami. Fajnie jak ktoś na 18 dostanie Mini Coopera, skoro rodzice mają hajs to bardzo fajnie, niech będzie ciekawie na ulicach. Takie życie. Jeden urodzi się z 18 palcami i HIV, inny będzie Einsteinem a jeszcze inny mną (współczuję tego ostatniego) - także na ulicach jest różnorodność, od SLS do CC700. Mnie tylko zabiło wydanie 1k na indywidualne blachy w ... Tico.  Podwojenie wartości auta 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Czw, 14.06.2012, 0:02 |
|
 |
|
Michae
|
Z tym boleniem du*y nie pisałem poważnie, jakby co 
Ostatnio edytowany przez Michae Wto, 19.06.2012, 16:53, edytowano w sumie 2 razy
|
| Czw, 14.06.2012, 0:21 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Pisałeś
_________________ locha lover
|
| Czw, 14.06.2012, 6:27 |
|
 |
|
Opelu
|
|
| Wto, 19.06.2012, 0:24 |
|
 |
|
Michae
|
Wiesz kto wiesza flagi na autach lepiej niż sami właściciele, wiesz lepiej od autora co miał na myśli pisząc posta... No, grubo.
|
| Wto, 19.06.2012, 17:04 |
|
 |
|
gibki8
|
Takie tam z Zenonem 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Czw, 21.06.2012, 17:44 |
|
|