|
 |
 |
|
Obecny czas: Sob, 25.04.2026, 3:08
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
2012 Infiniti LE Pure-Electric Concept
| Autor |
Wiadomość |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 2012 Infiniti LE Pure-Electric Concept
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Czw, 05.04.2012, 20:20 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
 Re: 2012 Infiniti LE Pure-Electric Concept
To nawet ładne jest  Inifiniti to jedna z nielicznych japońskich marek które zatrudniają stylistów 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Czw, 05.04.2012, 22:41 |
|
 |
|
Michae
|
Tylko strasznie klocowaty jak na Infiniti.
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Czw, 05.04.2012, 22:51 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Bo jest mały i skurczony, a nie rozciągnięty jak inne modele tej marki - w końcu to kuzyn kompaktowego Leafa
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pią, 06.04.2012, 7:09 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
Nie jest zły, ale jak na Infiniti to słaby projekt. Już ta marka udowodniła, że potrafi projektować ładne auta, a ten elektryczny to nic szczególnego. Z boku przypomina mi trochę Elantre, a ona nie za bardzo mi się podoba. I tak to będzie tylko elektryk więc nawet jak trafi do produkcji będzie rzadkością na drogach. Mówie o zachodnich krajach, bo u nas to jeszcze długo nie przyjmą się elektryki z wiadomych powodów.
|
| Pią, 06.04.2012, 9:29 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|