|
 |
 |
|
Obecny czas: Śro, 27.05.2026, 15:56
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|
2011 Toyota Prius C Concept
| Autor |
Wiadomość |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 2011 Toyota Prius C Concept
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pon, 10.01.2011, 22:30 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
 Re: 2011 Toyota Prius C Concept
Nie mam słów na określenie tego szkaradztwa. To nie mieści się w żadnych normach co tu się dzieje. Okropne, ohydne, a do tego jeszcze ekologiczne. Nie wiem za co nas tak karzą, przecież samochody nie są największymi trucicielami Matki Natury. A więc za co takie koncepty, no za jakie grzechy ??? Liczę, że tak paskudny Prius nie doczeka się produkcji.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Śro, 12.01.2011, 21:27 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Cytuj: Obok minivana Prius v, Toyota zaprezentowała na autosalonie w Detroit również mniejszą wersję popularnej hybrydy o oznaczeniu c
Kompakt ma cechować się dynamicznym designem i oferować przestronną kabinę. Samochód ma posiadać wiele zaawansowanych elementów wyposażenia. Niestety producent nie podaje żadnych informacji, w tym danych technicznych, dotyczących nowej odmiany modelu. Auto możemy tylko oglądać.
Produkcyjna Toyota Prius c ma trafić do sprzedaży w Stanach Zjednoczonych w pierwszej połowie 2012 roku. autoinfo
|
| Pią, 14.01.2011, 10:28 |
|
 |
|
Maverick
|
Totalna porażka. W dodatku zerżnięta (z wyjątkiem tyłu)z równie "pięknego" Nissana Leaf 
|
| Nie, 16.01.2011, 16:54 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Bryle sobie trzeba sprawić kolego... niewiele tych podobieństw (kolor, 4 kołe etc) 
|
| Pon, 17.01.2011, 9:34 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
Nie przesadzajmy, moje pierwsze skojarzenie było takie samo - Leaf. Oba są równie ohydne.
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Pon, 17.01.2011, 20:53 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|