|
 |
 |
|
Obecny czas: Nie, 19.04.2026, 16:13
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Ferrari Enzo mule prototype
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 Ferrari Enzo mule prototype
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 03.01.2011, 22:00 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
 Re: Ferrari Enzo mule prototype
Zawsze myślałem, że muly są tandetnie wykonane i tak poskladane z resztek cześci, i dlatego obowiał bym się o trwałosc tego samochodu 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pon, 03.01.2011, 23:35 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Prosty sposób, żeby mieć pocisk od Ferrari, wydać kupę kasy a i tak każdy bierze nas za "replikanta" 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 03.01.2011, 23:43 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Jak okazja to trzeba brać. Jednak ja bym się nie odważył porywać na tę składankę. Po prawdzie na drodze nie jednego ściganta można by zaskoczyć przyspieszeniem tego wozu, jednak jak już wskazaliście, zawsze można sobie zdobyć replikę za znacznie mniejsze pieniądze. Ale co mi po takich problemach i tak mnie nie stać na tę zabawkę.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Wto, 04.01.2011, 21:38 |
|
 |
|
kulikowski
|
ale jednak z drugiej strony świadomość unikalnej prototypowości pojazdu znaaacznie podnosi prestiż 
_________________ no i jest! Solidarni z Ukrainą
|
| Wto, 04.01.2011, 22:08 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|