|
|
Obecny czas: Nie, 26.04.2026, 17:26
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
6 cylindrów w klasie średniej
|
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pią, 26.11.2010, 14:56 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
 Re: 6 cylindrów w klasie średniej
Tu zdecydowanie s4. Napaliłem sie na tego sedana ostatnio jak szczerbaty na suchara. Auto marzenie. Silnik 3.0 kompresor to geniusz. Wciaga konkurecje na sniadanie. Ostatnio tez stwiedziłem ze nadwozie b8 sedan jest piekne tylko musi miec konkertna felge. Przypadku tego s4 19" bo te 18" z zdjec to bieda. I na litosc boska nie w zołtym.
|
| Pią, 26.11.2010, 15:26 |
|
 |
|
choopster
|
Mercedes - za młody jestem na taką C-klasę... Infinity - fajny wóz, ale z wyglądu za bardzo "skośny"  BMW - genialny silnik, ale nie przemawia do mnie z wyglądu  Volvo - Heico odwaliło kawał dobrej roboty, cuudne auto, ale... Audi - no tutaj nie ma wątpliwości  niebieski kolor, fajne koło i jest gnój!
|
| Pią, 26.11.2010, 16:03 |
|
 |
|
karol383
Samochód: VW Passat B3
|
1. Audi-akurat ta generacja A4 strasznie mi się podoba 2. Mercedes-jeden z ostatnich ładnych Mercedesów 3.Volvo-mi się podoba 4.BMW-tej generacji serii 3 nie trawię 5.Infiniti-naj mniej mi się podoba
Ostatnio edytowany przez karol383, Sob, 20.08.2011, 18:06, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pią, 26.11.2010, 16:08 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Ja oceniam po wyglądzie, więc wybieram Volvo
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pią, 26.11.2010, 16:22 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
1. Audi - silnik rewelacja, do tego coraz bardziej mi się podoba 2. Volvo - gdyby nie cena, byłby na pierwszym miejscu 3. Infinity - indywidualny lecz nieco dziwny wóz, fajna cena  4. Mercedes - w tej wersji za bardzo dziadkowy 5. BMW - Po FL za bardzo złagodniał 
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Pią, 26.11.2010, 16:48 |
|
 |
|
fiko7
Samochód: Hyundai i30
|
Żeby Volvo nie było Chińskie to pewnie na niego bym zagłosował, bo wygląda najlepiej, a tak to: 1. BMW napęd na słuszna oś i fajny wygląd 2. Mercedes tylko w czarnym 3. Infiniti porządne auto 4. Volvo za wygląd 5. Wygląda prawie jak szystkie Audi obecnie produkowane
|
| Pią, 26.11.2010, 17:11 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Audi ma naprawdę imponujące osiągi, szczególnie przy 1.8 t masy, do tego świetnie wygląda, tylko felga winna być większa. to mój wybór 2 miejsce dla BMW tradycyjny setup 3 Infiniti nadal egzotyk 4 Mercedes zbytnio nie potrafi w tym gronie czymś zaimponować 5 Volvo, wygląd nie do przyjęcia, gdzie ta magia kanciastych Vovlo
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pią, 26.11.2010, 17:17 |
|
 |
|
Piotr_24
Samochód: Audi A4
|
Mercedes ? Nuda Audi ? Nuda BMW ? Nuda Volvo ?? najbrzydsze Volvo jakie kiedykolwiek powstało Nuda Infinity  ojj tak cud miód i orzeszki , jestem zakochany w tym samochodzie 
_________________ Live ist brutal in zasadzkas
|
| Pią, 26.11.2010, 18:19 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Głos na Infiniti. Jest świetnie wykończone, bardzo komfortowe, osiągów niestety nie dane było mi sprawdzić bo na prawym siedział właściciel  Na żywo robi wrażenie samochodu będącego o klasę wyżej niż konkurencja. Niestety w konfiguracji kolorystycznej ze zdjęć wygląda nienajlepiej. 2. Audi - po prostu kawał fajnego auta. 3. BMW - za motor i napęd, niestety IMO ta generacja trójki jest zwyczajnie brzydka. 4. Merc. 5. Volvo - zupełnie nie trafia w mój gust.
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Pią, 26.11.2010, 20:53 |
|
 |
|
cobra
Samochód: Grande Punto 1.2
|
Bardzo słabe porównanie... różnice cenowe na poziomie 20 tysięcy euro... ja w każdym razie brałbym BMW. 
|
| Pią, 26.11.2010, 21:05 |
|
 |
|
janek7
Samochód: Konstal 105Na
|
Ta wersja S60 wyszła na prawdę znacznie ładniej niż seria. Co przy dobrej bazie dałoby świetny wygląd. Ale przy bazie takiej jaką zaserwowali nam szwedo-chińczycy, to auto jest mieszanką złego designu z maskowaniem go na siłę na sportowo i niektórych elementów na prawde fajnych (tylny zderzak i wydech, felgi). Trochę dziwna droga dla tunera, upiększać brzydkie auto. Natomiast respekt za moment obrotowy - 460 Nm w benzyniaku...
A mój wybór to BMW, chociaż mam zastraszająco (jak na miłośnika tej marki) małe przekonanie do swojego typu w tym porównaniu...zgadzam się, że obecna trójka nienajlepiej wygląda, w porównaniu z genialnie wyglądającą piątką i bardzo dobrą siódemką, ta już się opatrzyła. Nawet w wersji M. Bo auto nie wygląda ani ponadczasowo elegancko (jak np. E38 czy E39, a z pewnością F10 też takie będzie), ani przyjemnie nowocześnie i oryginalnie (jak E60). Co do mocy nie ma się co czepiać - dzięki niższej masie, ma najlepszy stosunek moc/masa z wymienionej piątki. Do tego niesamowity zakres maksymalnego momentu obrotowego.
Będzie 1. BMW 2. Mercedes 3. Audi 4. Infiniti 5. Volvo
_________________ RWD über alles
|
| Pią, 26.11.2010, 21:20 |
|
 |
|
hajper
Samochód: V8 M60B40
|
Sercem za Audi - tyle że już nienajświeższe auto (S4 B6 było ładniejsze). Jeśli chodzi o wygląd - Volvo
_________________ HABEMUS SEDAN
|
| Pią, 26.11.2010, 21:45 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
S4 produkowane jest od konca 2008 wiec nie jest to jakies stare auto. Ciekawe ze wg producenta wazy 1700kg a tu w tescie wskoczylo 100kg po cichu.
|
| Pią, 26.11.2010, 21:51 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Nazi sedan rwd z Monachium jest wysoko i na niego głos, a dalej s4, G37, S60 i C350.
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pią, 26.11.2010, 22:00 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Ja tam bym chciał V60.
_________________ locha lover
|
| Pią, 26.11.2010, 22:24 |
|
 |
|
Davin
Samochód: DS3 '14
|
G37 jest przestylizowane, Merc ma okropne wnętrze, BMW już się mocno zestarzało, Audi jest... no po prostu jest, ale za to Volvo gniecie 
|
| Pią, 26.11.2010, 23:09 |
|
 |
|
hajper
Samochód: V8 M60B40
|
Robak napisał(a): S4 produkowane jest od konca 2008 wiec nie jest to jakies stare auto. Ciekawe ze wg producenta wazy 1700kg a tu w tescie wskoczylo 100kg po cichu. A4 prawie 3-lata na rynku jest + peĹ‚no na drogach A5, opatrzyĹ‚o siÄ™. Ale to:  WyĹĽej od kaĹĽdego z tutaj pokazanych.
_________________ HABEMUS SEDAN
|
| Sob, 27.11.2010, 0:33 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
Bardzo długo się wachałem i w sumie myślałem o Fiacie Croma w JTD i Alfie Romeo Jepetto No tak, BMW, bo to jedyny wóz który mi odpowiada.. mocne, RWD, komfortowe. Jak. Nie. Jeśli dorosnę to zacznę wybierać bardziej rozsądne Audi w AWD 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Sob, 27.11.2010, 1:38 |
|
 |
|
Kurai
Samochód: Smutna Jazda
|
Naszybszy, AWD i z najprzyjemniejszym imo wnętrzem - Audi O dziwo to nowe Volvo fajnie się prezentuje w takiej wersji.
|
| Sob, 27.11.2010, 11:31 |
|
|