Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Wyślij odpowiedź

Yugo Koral

Nie, 03.10.2010, 16:16

To nie żart. Gość wziął Yugo, miał dużo czasu i pieniędzy więc wsadził do niego układ napędowy z Delty Integrale i zrobił bodykit.

kilka zdjęć z prac:
ImageImageImageImage
ImageImageImageImage
ImageImageImageImage

efekt:
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Re: Yugo Koral

Nie, 03.10.2010, 16:39

Pytanie skąd wziął silnik z Lancii Integrale ? Jeśli to był jakiś powypadkowy egzemplarz to już wolałbym tego silnika użyć jako zajebistego stolika w salonie niż pakować to do Yugo. :roll: Żenujący projekt kolesia który miał za dużo pieniędzy...

Nie, 03.10.2010, 17:55

Nie rozumiem po co robić z bazy jaką jest Yugo, zamiast z czegoś innego. Ważne, że z Yugo to ma prawie nic wspólnego i mamy rasową ścigałke.

Nie, 03.10.2010, 18:29

Kobi napisał(a):wolaĹ‚bym tego silnika uĹĽyć jako zajebistego stolika w salonie niĹĽ pakować to do Yugo.

IMO chyba w takim projekcie ten silnik sprawdza się lepiej niż w stoliku :mryellow: stół to można zrobić z jakiegoś amerykańskiego V8, które ani nie jest lekkie, ani mocne, ani wielce przyszłościowe. A tutaj jest silnik z ogromnym potencjałem, który aż się prosi, żeby mógł gdzieś zapitalać :mryellow:

A co do bazy - no dość kontrowersyjnie, ale jak Ice wspomniał, z Yugo to zostało mało, a jeździ zapewne dobrze. :twisted:

Nie, 03.10.2010, 18:37

choopster napisał(a): a jeĹşdzi zapewne dobrze. :twisted:

Prędzej lata niż jeździ :twisted:
I mi szczerze mĂłwiac nawet podoba :oops:
Taka tańsza delta :D

Nie, 03.10.2010, 18:59

Mnie się podoba. Gdyby te lampy były pełne to byłaby pełna malina. A tak - morduje praktycznie każde nowoczesne hacze, a jak dobrze wyważone to na torze pewnie i prosiaki bije.

Nie, 03.10.2010, 22:59

cud, miód, malina i orzeszki 8) szacun, auto gniecie, miażdży i wymiata po całości :) :D Zobaczyć minę objechanego właściciela GTI lub M3 - bezcenne :!: :idea: BTW czy autor przypadkiem inspirowal się polskim Stratopolonezem :?:

Pon, 04.10.2010, 8:49

Bardzo dobry tuning - musiał napewno dużo pieniędzy i kasy włożyć w tą modyfikację :D Bardzo mnie ciekawią osiągi 8)

Pon, 04.10.2010, 8:56

No zdecydowanie przydały by się jakieś osiągi i filmik jak to jeździ :)

Pon, 04.10.2010, 10:24

http://www.youtube.com/watch?v=eq5ya9R46Bs

Pon, 04.10.2010, 17:40

mnie tez sie podoba ale chyba wole wersje body z filmiki :P nie widac po nic tej mocy i to jest fajne :)

Pon, 04.10.2010, 20:16

Nie sądziłem, że w Yugo może być taki potencjał :o

Pon, 04.10.2010, 20:37

Wygląda jak miniaturka Lancii, pomysł ciekawy pewnie dużo pracy włożone w projekt a silnik z Lanci był montowany w innych modelach wiec wcale nie musi pochodzic z powypadkowej integralki ;)

Wto, 05.10.2010, 21:06

IMO wolalbym miec takie cos niz oryginalna delte integrale... nie szkoda byloby tego upalac :>
Wyślij odpowiedź