|
|
Obecny czas: Wto, 14.07.2026, 5:25
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 8 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
BmwM5
|
 Königseder golf mk3
 BmwM5 znowu w akcji, i oczywiście z zboczeniem na punkcie widebody. kilka starszych zdjęć.      1552 teraz trochę lepszej jakości.      VWwatercooled info brak. body jest chyba dalej w sprzedaży http://fifteen52.us/shop/?page=details&prod=30&cat=19 o ile firma dalej go produkuje. anyway, najlepsze widebody jakie kiedykolwiek w żyiu widziałem. autentycznie, nic tego nie przebije. najlepsze jest to że położono to na golfie. burakowozie znaczy się  . nawet żółty kolor nie boli, przy takim nadwoziu.
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Czw, 16.09.2010, 16:50 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
 Re: Königseder golf mk3
Sąsiad z bloku u siebie w MK3 ma jakieś takie nakładki z przodu i szczerze mówiąc nie ma chyba bardziej obecnie szpetnego detalu dostępnego na rynku do Golfa III, niż te nakładki. A reszta? No cóż, w latach 90' to musiał być szał 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 16.09.2010, 17:49 |
|
 |
|
BmwM5
|
w dobie dzisiejszego kiczu, lata 90 nawet z nakładkami na reflektory wyglądają zacnie.  na mnie to widebody zrobiło niesamowite wrażenie. wiele razy widziałem podobne poszerzenia robione w garażu czy przez "pro". każde powielało ten sam błąd, czyli wydęcie załamania na tylnym błotniku. tutaj tego nie wykonano, dlatego wygląda to tak zacnie. dodatkowo co za nim przemawia to to że wygląda jak rajdówka w wersji cywilnej. to auto wygląda jakby wyjechało z fabryki, a nie było po tuningu. to jest dopiero sztuka.
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
|
| Czw, 16.09.2010, 18:06 |
|
 |
|
cobra
Samochód: Grande Punto 1.2
|
|
| Czw, 16.09.2010, 18:49 |
|
 |
|
BmwM5
|
za reflektory? dzizas..
|
| Czw, 16.09.2010, 22:46 |
|
 |
|
cobra
Samochód: Grande Punto 1.2
|
Za całokształt. Nie ma w tym tuningu absolutnie nic, co by mi się podobało. Nawet kolor nadwozia mi nie odpowiada. 
|
| Pią, 17.09.2010, 0:01 |
|
 |
|
BmwM5
|
german stajl ftw... anyway, twoja opinia i tyle.
przy okazji, to nie jest pojedynczy projekt. więc kolor możesz wybrać wg gustu. podobnie inne elementy. ja wiem że nawiązania do sportu ostatnio nie są w modzie, ale żeby od razu skreślać taki samochód?
|
| Pią, 17.09.2010, 0:35 |
|
 |
|
Neo(N)
Samochód: V6 Pb & 1.9 TDI
|
Fap fap fap Dla mnie jest wysoko. PoproszÄ™ kultowe VR6 pod maskÄ… no i moĹĽe inny kolor.
_________________ Mam dwa Passaty B5 w tym jeden w TEDEIKU...Czy jestem już koneserem?
Jestem specjalistą od B5, proszę o zadawanie pytań (mimo, że nie noszę skarpet do sandałów, nie mam wąsa i nie nazywam się Henryk)
|
| Pią, 17.09.2010, 15:21 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 8 posty(ów) ] |
|