|
|
Obecny czas: Pią, 22.05.2026, 4:57
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 15 posty(ów) ] |
|
2010 Chevrolet Cruze Hatchback Concept
| Autor |
Wiadomość |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 2010 Chevrolet Cruze Hatchback Concept
Nowe nadwozie Cruze - info później    zercustoms
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
Ostatnio edytowany przez RR ltd Co., Pią, 03.09.2010, 12:52, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pią, 03.09.2010, 12:23 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
 Re: 2011 Chevrolet Cruze Hatchback
No hotlinking!
_________________ locha lover
|
| Pią, 03.09.2010, 12:27 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
 Re: 2011 Chevrolet Cruze Hatchback
kenji napisał(a): No hotlinking! to moja kariera na szacownym forum siÄ™ schĹ‚adza, bo moja firma odcięła mi w proxy moĹĽliwość do hostowania zdjęć 
|
| Pią, 03.09.2010, 12:50 |
|
 |
|
Carman
Samochód: '83 Fiat 126p
|
 Re: 2010 Chevrolet Cruze Hatchback Concept
Z tyłu i z boku wygląda świetnie, ale do przodu Cruze'a mi to ani trochę nie pasuje.
_________________ EcoNegative
|
| Pią, 03.09.2010, 13:22 |
|
 |
|
kisik4
|
 Re: 2008 Chevrolet Cruze/Daewoo Lacetti/Holden Cruze
Cytuj: moto.pl napisał(a): W koĹ„cu jest! Cruze w wersji sedan nie jest zĹ‚ym, czy brzydkim autem, ale nie oszukujmy siÄ™, europejski rynek kompaktĂłw hatchbackami stoi. Chevrolet to zrozumiaĹ‚ i w ParyĹĽu przedstawi piÄ™ciodrzwiowÄ… wersjÄ™ tego modelu Premiera to trochÄ™ spóźniona, ale dobrze, ĹĽe taka wersja w ogĂłle powstaĹ‚a. Cruze hatchback zostaĹ‚ zaprojektowany z myĹ›lÄ… o rynku europejskim, gdzie zdecydowana wiÄ™kszość aut w klasie kompaktowej ma wĹ‚aĹ›nie takie nadwozie. I chociaĹĽ w ParyĹĽu zostanie przedstawiony egzemplarz studyjny, to od razu widać, ĹĽe wersja produkcyjna niewiele bÄ™dzie od niego odbiegać. Niebieskie Ĺ›wiatĹ‚a, zaciski hamulcĂłw w tym samym kolorze, czy obrÄ™cze o duĹĽej Ĺ›rednicy to oczywiĹ›cie cechy egzemplarza wystawowego. Ale patrzÄ…c na auto Ĺ‚atwo zauwaĹĽyć, ĹĽe tyĹ‚ zostaĹ‚ skrojony bardzo atrakcyjnie. I na szczęście tak juĹĽ zostanie. Owszem, narzucajÄ… siÄ™ pewne skojarzenia z AstrÄ…, jednak rodziny nikt siÄ™ tu nie wypiera. Wersje hatchback odgrywajÄ… na wielu rynkach dominujÄ…cÄ… rolÄ™. Europejski segment samochodĂłw kompaktowych to łącznie okoĹ‚o 4,8 miliona pojazdĂłw, czyli ponad jedna czwarta caĹ‚ego rynku, z czego wersje hatchback stanowiÄ… okoĹ‚o 65%. Dlatego spodziewamy siÄ™ zwiÄ™kszenia sprzedaĹĽy w szeregu regionĂłw, a jednoczeĹ›nie wysyĹ‚amy sygnaĹ‚, ĹĽe Chevrolet staĹ‚ siÄ™ powaĹĽnym graczem w najwaĹĽniejszych segmentach w Europie - powiedziaĹ‚ Wayne Brannona, prezes i dyrektora zarzÄ…dzajÄ…cy Chevrolet Europe Chevrolet pĂłki co skÄ…pi informacji na temat szczegółów nowego Cruze'a. Wiadomo jedynie, ĹĽe pojemność bagaĹĽnika wyniesie niemal 400 litrĂłw, a oparcie tylnej kanapy bÄ™dzie dzielone asymetrycznie. MoĹĽna jedynie spekulować odnoĹ›nie silnikĂłw, choć z duĹĽym prawdopodobieĹ„stwem zostanÄ… one przejÄ™te z wersji sedan. Przypomnijmy, ĹĽe dostÄ™pne w Cruzie jednostki to benzynowy 1.6 (113 KM), 1.8 (141 KM) i diesel 2.0 w dwĂłch wersjach mocy (125 i 150 KM). Nie wykluczone, ĹĽe pod maskÄ™ hatchbacka trafi takĹĽe mniejszy silnik benzynowy o pojemnoĹ›ci 1,4 litra. Nowy Cruze w wersji hatchback wejdzie do sprzedaĹĽy w caĹ‚ej Europie w poĹ‚owie 2011 roku, a jego ceny zostanÄ… podane tuĹĽ przed premierÄ….    
_________________ Bayerische Motoren Werke
|
| Pią, 03.09.2010, 17:34 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
No wygląda to fajnie, ale dadzą seryjne światła na tył, i wyjdzie kapeć, a cala sylwetka przypomina Astre 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pią, 03.09.2010, 20:20 |
|
 |
|
mk2
Samochód: Leon TSI, C25 Camper
|
Bardzo fajny. Taki młodzieżowy 
|
| Pią, 03.09.2010, 20:52 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Szczerze mówiąc, to oglądam te zdjęcia któryś raz z rzędu i sam nie wiem czy mi się podoba czy nie 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 04.09.2010, 22:48 |
|
 |
|
Michae
|
Ĺadny ma ten zadek, ale niezbyt pasuje on do przodu, kurde do przodu, kurde no, jak wyĹĽej 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Nie, 05.09.2010, 21:24 |
|
 |
|
okol
Samochód: ..i bez samochodu :(
|
Chyba mi sie podoba, wyglada po amerykansku  aha zreszta sedan tez jest ladny.
_________________ STOP! ukradaczom tożsamośći! i ACTA tez stop.
|
| Nie, 05.09.2010, 21:56 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pią, 17.09.2010, 14:30 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Sob, 18.09.2010, 11:04 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Wygląda nieźle, ale jest trochę niespójny stylistycznie. Przód jest agresywny i dość kanciasty, za to tył jest spokojny i obły. Tylne lampy pewnie nie trafią do serii, a szkoda. Wprowadzają trochę życia w wygląd tyłu.
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Sob, 18.09.2010, 13:58 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Ostatnio edytowany przez RR ltd Co. Pią, 01.07.2011, 15:44, edytowano w sumie 2 razy
|
| Pią, 01.07.2011, 7:52 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
I nawet deske zmienili na takÄ… ktĂłra nie pasuje do tego auta 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pią, 01.07.2011, 9:43 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 15 posty(ów) ] |
|