|
|
Obecny czas: Wto, 21.04.2026, 20:24
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Thomson
Samochód: VW Polo 1,9 SDI
|
 Re: Telefony komĂłrkowe
Ice, widze że znasz się troche na telefonach. W poprzednim z Twoich postów napisales mi ze htc diamond to shit; tak ogólnie przedstawiales opinie o tym telefonie. Mógłbys mi wyjasnic dlaczego? Bo czytając opinie w internecie natknąłem się na zaledwie kilka takich opinii jak Twoja, ciekawi mnie co takiego złego jest w tym telefonie. Chciałbym go kupić, o ile sprzedam swoją E71. Pozdrawiam
_________________ Ksiądz to jednak bardzo mądry człowiek, sam ślubów udziela ale sam nigdy się nie ożeni.
|
| Czw, 22.04.2010, 21:24 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Technicznie jest ok, chociaż tak naprawdę nie oferuje nic ciekawego. To co dla mnie sprawia, że ten telefon się do niczego nie nadaje to jego interface i ogólnie bardzo niewygodnie się go obsługuje. Dotyk tylko i wyłącznie, a LCD + małe fonty etc. sprawia, że trzeba mieć anielską cierpliwość, mnóstwo wolnego czasu bądź ciśnienie 30/40 by go sprawnie obsłużyć. Jak na smartfona jest średni, a wygoda obsługi poniżej krytyki.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 22.04.2010, 21:28 |
|
 |
|
Thomson
Samochód: VW Polo 1,9 SDI
|
No dobra, a co możesz polecić zamiast diamonda? Bo nie powiem, podoba mi się bardzo, juz nawet miałem zamawiać. Cos koniecznie z HTC, z windowsem ofkoz a nie androidem. 
_________________ Ksiądz to jednak bardzo mądry człowiek, sam ślubów udziela ale sam nigdy się nie ożeni.
|
| Czw, 22.04.2010, 23:49 |
|
 |
|
gibki8
|
Może Touch 2  Słyszałem o nim wiele pozytywnych opinii 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Pią, 23.04.2010, 9:17 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Magic.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pią, 23.04.2010, 11:08 |
|
 |
|
gibki8
|
Jest na androidzie 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
|
| Pią, 23.04.2010, 13:26 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Sorry, nie doczytałem tego kryterium. W takim razie jak chcesz coś w tych pieniądzach, nie z anroidem i z firmy HTC to wyboru poza Diamondem nie masz.
|
| Pią, 23.04.2010, 13:57 |
|
 |
|
gibki8
|
Orientuje sie ktoś ile może kosztować ściągnięcie simlocka z noki 6303 
|
| Wto, 13.07.2010, 12:52 |
|
 |
|
Kruszon
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
|
TAka usługa kosztuje 20-30 zł
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Wto, 13.07.2010, 12:56 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Kruszon jak po tyle mi zrobisz sim-locka z 6303 to wyśle do Ciebie jutro 100 sztuk i Ci zapłacę nawet 40 zł.
Jak się nie znasz, to nie wypowiadaj. Nie wszystkie simlocki kosztują tyle samo. 6303 to koszt ponad 100 zł dla klienta w detalu, często na wioskach rypią nawet po 150-160 zł.
|
| Wto, 13.07.2010, 14:26 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
Miał ktoś do czynienia z SE Elm lub Hazel ? Chętnie poznał bym opinie na ich temat bo jestem nie wątpliwie zainteresowany tymi telefonami 
|
| Wto, 13.07.2010, 19:28 |
|
 |
|
gibki8
|
Ice a masz jakies 6303 bez simlocka do 350 zl 
|
| Śro, 14.07.2010, 19:24 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Obecnie nie.
|
| Śro, 14.07.2010, 21:39 |
|
 |
|
Neo(N)
Samochód: V6 Pb & 1.9 TDI
|
Bonus napisał(a): MiaĹ‚ ktoĹ› do czynienia z SE Elm lub Hazel ? ChÄ™tnie poznaĹ‚ bym opinie na ich temat bo jestem nie wÄ…tpliwie zainteresowany tymi telefonami  Jeszcze aktualne czy juĹĽ kupiĹ‚eĹ›? JeĹ›li jeszcze nie kupiĹ‚eĹ› a miaĹ‚eĹ› poprzednie SE to CiÄ™ te telefony wpi...ekhm...zdenerwujÄ…. Przez tydzieĹ„ czekaĹ‚em na Hazela w +, w ten poniedziaĹ‚ek go kupiĹ‚em, wczoraj go sprzedaĹ‚em. Dla mnie totalna poraĹĽka i wrĂłciĹ‚em do SE C702. Nie mam nerwĂłw na obsĹ‚ugÄ™ nowych SE. Ice miaĹ‚eĹ› moĹĽe do czynienia z NokiÄ… E75? Dotykowe telefony to dla mnie zĹ‚o wcielone a SE mnie zawiodĹ‚o. E52 i E71/72 mi nie leĹĽÄ….
_________________ Mam dwa Passaty B5 w tym jeden w TEDEIKU...Czy jestem już koneserem?
Jestem specjalistą od B5, proszę o zadawanie pytań (mimo, że nie noszę skarpet do sandałów, nie mam wąsa i nie nazywam się Henryk)
|
| Czw, 26.08.2010, 17:57 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
E75 to dosyć ciekawy telefon, aczkolwiek główna klawiatura jest moim zdaniem dosyć niewygodna. Poza tym ciężko mu cokolwiek zarzucić, lepsza propozycja od przereklamowanej N97 mini. Na minus w E75 to dosyć przeciętny aparat i symbian jest ok, ale bez szału.
|
| Czw, 26.08.2010, 22:08 |
|
 |
|
Neo(N)
|
Ice napisał(a): E75 to dosyć ciekawy telefon, aczkolwiek główna klawiatura jest moim zdaniem dosyć niewygodna. Poza tym ciężko mu cokolwiek zarzucić, lepsza propozycja od przereklamowanej N97 mini. Na minus w E75 to dosyć przeciÄ™tny aparat i symbian jest ok, ale bez szaĹ‚u. ZnalazĹ‚em jeden telefon ktĂłry mĂłgĹ‚by mi zastÄ…pić mocno juĹĽ wysĹ‚uĹĽony C702. Chodzi mi o Sony Ericssona W902. Na allegro dostanie go graniczy z cudem a w sumie idealnie by mi pasowaĹ‚. ZnalazĹ‚ byĹ› takiego, choćby i anglika?
_________________ Mam dwa Passaty B5 w tym jeden w TEDEIKU...Czy jestem już koneserem?
Jestem specjalistą od B5, proszę o zadawanie pytań (mimo, że nie noszę skarpet do sandałów, nie mam wąsa i nie nazywam się Henryk)
|
| Pią, 27.08.2010, 11:39 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
W902 to najzwyklejszy, mało ciekawy telefon. Co do znalezienia - nie podejmuje się, ponieważ w grę wchodzą jedynie używki, a że na żywo nie będziesz miał okazji go zobaczyć to wolę uniknąć potem jakiś niedomówień 
|
| Pią, 27.08.2010, 11:47 |
|
 |
|
Neo(N)
|
Ice napisał(a): W902 to najzwyklejszy, maĹ‚o ciekawy telefon. Co do znalezienia - nie podejmuje siÄ™, poniewaĹĽ w grÄ™ wchodzÄ… jedynie uĹĽywki, a ĹĽe na ĹĽywo nie bÄ™dziesz miaĹ‚ okazji go zobaczyć to wolÄ™ uniknąć potem jakiĹ› niedomĂłwieĹ„  Mnie wybajerowanego telefonu nie trzeba  DostaĹ‚em awersji do nowego Hazela a co dopiero do jeszcze nowszych telefonĂłw  To, ĹĽe uĹĽywki to wiem i zdaje sobie z tego sprawÄ™  MoĹĽe nosić normalne Ĺ›lady eksploatacji i miĹ‚o jak by byĹ‚ w sumie caĹ‚y komplet. Zwracam siÄ™ do Ciebie z proĹ›bÄ… o ten telefon bo dostanie go graniczy z cudem EDIT:Ewentualnie przygarnÄ™ NokiÄ™ N82 
|
| Pią, 27.08.2010, 11:57 |
|
 |
|
Krzychu007
|
Opłaca się inwestować w tę folię na wyświetlacz poliwęglanową, czy jak ona tam? Mam drobne ryski,które przy normalnym użytkowaniu nie przeszkadzają, ale w pełnym słońcu, lub przy zgaszonym podświetleniu wyświetlacza są nie do wytrzymania... 
_________________ 0.o
|
| Śro, 08.09.2010, 13:53 |
|
 |
|
MochleBoy
Samochód: Škoda Octavia Combi
|
Droga nie jest, można kupić. Dobrze chroni przed rysami
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Śro, 08.09.2010, 17:19 |
|
|