|
|
Obecny czas: Wto, 21.04.2026, 16:25
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Ice
Moderator
|
 Re: Telefony komĂłrkowe
bartez napisał(a): Co z tym Monte? Ice miaĹ‚eĹ› okazje zapoznać siÄ™ z tym telefonem? Nie 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 22.03.2010, 10:12 |
|
 |
|
Michae
|
Siem, zastanawiam się teraz nad nowym fonem i mam dylemat: co wziąć? Samsung Delphi, Samsung Corby Pro Saumsug Monte i ukochana przez Lechitów Avila Mi najbardziej podobało się Delphi, ale jak zobaczyłem Corbiego Pro zmieniłem trochę zdanie. Brać? Pozdrawiam
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Wto, 23.03.2010, 13:54 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Wszystko to jedno to samo ścierwo od Szajsunga. Avila z tej stawki to już przeżytek.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 23.03.2010, 13:56 |
|
 |
|
Krzychu007
|
Ice napisał(a): Wszystko to jedno to samo Ĺ›cierwo od Szajsunga. Czemu mi przez gĹ‚owÄ™ przeszĹ‚a IDENTYCZNA myĹ›l po tym, jak przeczytaĹ‚em post Michae Corby Pro i Delphi to ewolucje Corbiego, Monte to przestylizowana Avila, bierz to co ci najbardziej odpowiada, zastanĂłw siÄ™ z czego bÄ™dziesz korzystaĹ‚, jakie funkcje sÄ… ci zbÄ™dne...
_________________ 0.o
|
| Wto, 23.03.2010, 21:00 |
|
 |
|
Thomson
Samochód: VW Polo 1,9 SDI
|
A ja mam pytanie z innej beczki, czy mając ważną legitke studencką mogę wziąc sobie telefon w orange na siebie, nie mając żadnych dochodów? Bo w plusie taka możliwość istnieje.
_________________ Ksiądz to jednak bardzo mądry człowiek, sam ślubów udziela ale sam nigdy się nie ożeni.
|
| Śro, 24.03.2010, 22:11 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
W Erze również można. W orange chyba legitka + jakieś 3 przez Ciebie zapłacone rachunki (np. za OC samochodu) czy coś w tym stylu. Dowiedz się najlepiej w konkretnym punkcie, gdzie chcesz działać tam najlepiej Ci powiedzą, bo często ich ogólne sieciowe wytyczne, a realne wymagania to dwa inne światy 
|
| Śro, 24.03.2010, 22:52 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
W orange jest niby jakiś pakiet 1500 minut na dwa tygodnie. Może mi ktoś przybliżyć ten pakiet bo nic nie moge o nim znaleźć 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 07.04.2010, 21:26 |
|
 |
|
Krzychu007
|
Kobi napisał(a): W orange jest niby jakiĹ› pakiet 1500 minut na dwa tygodnie. MoĹĽe mi ktoĹ› przybliĹĽyć ten pakiet bo nic nie moge o nim znaleźć  Nie ma;) Chyba wziÄ…Ĺ‚eĹ› to na podstawie tego: http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=41006 co 
_________________ 0.o
|
| Śro, 07.04.2010, 22:06 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Wziełem to z tego, że pewien mój znajomy taki pakiet kupił i chce to potwierdzić  A są jakieś inne pakiety z dużą ilością minut w orange ? 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 08.04.2010, 9:13 |
|
 |
|
Krzychu007
|
Ja tylko słyszałem o tych 1000minutach na 2 tygodnie za 6zł... Większych pakietów nie widziałem, chyba, że indywidualnie dają w ramach przedłużenia umowy(jak mi 2000minut do Ukochanej,których za żadne skarby nie mogę wykorzystać,chociaż dzwonie i dzwonie  ). Najprościej będzie zapytać u źródła-przejść się do salonu EDIT: Chociaż w salonie często tak jest, że sami nie wiedzą co mają 
_________________ 0.o
|
| Czw, 08.04.2010, 13:29 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
No to jeśli jest te 1000 zamiast tych 1500 (  ) to mógłby ktoś przybliżyć temat ? 
|
| Czw, 08.04.2010, 14:05 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Kobi tych pakietów jest miliard i zmieniają się one co godzine praktycznie. Polecam punkt Orange odwiedzić 
|
| Czw, 08.04.2010, 14:16 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Myślisz, że dlaczego pisze o tym na forum ? Żeby du*y z domu nie ruszać  Tak poza tym znalazłem już ten pakiet 
|
| Czw, 08.04.2010, 14:18 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Pozostaje BOA 
|
| Czw, 08.04.2010, 14:20 |
|
 |
|
Krzychu007
|
Kobi napisał(a): No to jeĹ›li jest te 1000 zamiast tych 1500 (  ) to mĂłgĹ‚by ktoĹ› przybliĹĽyć temat ?  Ale wogĂłle nie wspomniaĹ‚eĹ›: chodzi ci o kartÄ™, czy abonament? Bo na kartÄ™ to jest coĹ› takiego: 1000 minut na zawoĹ‚anie http://www.orange.pl/portal/map/map/prepaid_pop_promo?category=PREPAID_POP_PROMO&articleId=4432218A na abonament nie ma odpowiednika, sÄ… podobne, ale droĹĽsze i przewaĹĽnie na jeden numer... Wszystko jest na orange.pl leniu 
_________________ 0.o
|
| Czw, 08.04.2010, 14:22 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Czytaj posty leniu  Temat rozwiÄ…zany kilka postĂłw wyĹĽej 
|
| Czw, 08.04.2010, 14:34 |
|
 |
|
Krzychu007
|
Kobi napisał(a): Czytaj posty leniu  Temat rozwiÄ…zany kilka postĂłw wyĹĽej  ZauwaĹĽyĹ‚em po napisaniu, i nie chciaĹ‚o mi siÄ™ juĹĽ usuwać postu 
_________________ 0.o
|
| Czw, 08.04.2010, 14:37 |
|
 |
|
Kurai
Samochód: Smutna Jazda
|
A co byście woleli, SE C510 czy Nokię 6303? Jeszcze niby KP 500 cookie wchodzi w grę. Któryś z tych, bo biorę abonament w erze i te za 1 zł mogę mieć Chciałbym aparat lepszy, za to zupełnie zwisa mi muzyka, od tego mam mojego irivera 
|
| Czw, 22.04.2010, 8:07 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
C510 ma lepszy aparat, a ogólnie rzecz biorąc po K800i po liftingu. 6303 też od poprzednika 6300 pomijając aparat wiele się nie różni. Jak Ci zależy na aparacie - zdecydowanie C510. A KP 500 odpuść sobie i omijaj z daleka 
|
| Czw, 22.04.2010, 8:22 |
|
 |
|
Kurai
Samochód: Smutna Jazda
|
Ice napisał(a): A KP 500 odpuść sobie i omijaj z daleka  SpodziewaĹ‚em siÄ™ takiej opinii WezmÄ™ SE 
|
| Czw, 22.04.2010, 15:32 |
|
|