|
|
Obecny czas: Wto, 21.04.2026, 16:37
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
przemekp14
Samochód: Opel Astra G
|
 Re: Telefony komĂłrkowe
Co do F480 to mogę polecić, siostra ma już ponad rok i bardzo sobie chwali. Teraz pytanie z całkiem innej beczki, kupiłem niedawno Nokię 5630 a przesiadłem się z SE k550i który miał latarkę a nokia tego przydatnego gadżetu nie posiada. Czy są jakieś aplikację dzięki którym można z lampy błyskowej zrobić latarkę ? Szukałem na googlach, padały nazwy programów ale za cholerę jasną nie było skąd pobrać ( N-lite latarka v1.00 ). Co do samego telefonu, w zasadzie jestem zadowolony, zgrabny telefonik z niezłym głośnikiem i WiFi, dotyk odpadał ze względu na zerową praktyczność. Razi mnie tylko tragiczny w porównaniu do k550i aparat nokii ( SE miał 2.0 a Nokia 3.2 ale nawet autofocusa nie ma ). Bateria też trzyma bardzo przeciętnie, na internecie siedziałem może 1.5h troszkę muzyki z godzinka gadania, 40 sms-ów i po niecałych 3 dniach jest po baterii. SE po ponad 2 latach trzymał w moich rękach spokojnie 4-8 dni. Ogólnie nadal uważam że Nokia robi telefony jakościowo słabsze od SE.
|
| Nie, 07.03.2010, 21:54 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
Zauważ że twoja nokia działa na systemie operacyjnym który też swoje musi "zjeść". Poza tym to 3 dni przy tym co z nim robisz to i tak dobry wynik, jak na symbiana. Ja dalej się nie zdecydowałem na telefon, mam ogromny mętlik w głowie i nie wiem co z tym zrobić hehe.
Miał może ktoś do czynienia z W995 ?
|
| Pon, 08.03.2010, 16:53 |
|
 |
|
przemekp14
Samochód: Opel Astra G
|
Jeżeli chcesz się nim pobawić, do zapraszam do dobrego salonu Ery, u mnie mają wszystkie telefony jakie są w ofercie na wystawie, można się nimi pobawić, nawet się pod sieć podłączyć i po internecie posiedzieć. Dobra rzecz. Co do samego telefonu, nie użytkowałem więc się nie wypowiadam.
|
| Pon, 08.03.2010, 17:42 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Ice, pytanko odnośnie Samsunga B3410 Delphi. Czy warto go wziąć?? Bo oferują na przedłużenie umowy.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pon, 08.03.2010, 20:16 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Bonus napisał(a): MiaĹ‚ moĹĽe ktoĹ› do czynienia z W995 ? Kolejny SE po C905, ktĂłry wszedĹ‚ na rynek z kosmicznÄ… cenÄ…, a tak naprawdÄ™ nic nie oferuje ciekawego. ZwykĹ‚y fon ze sliderem, mocnym aparatem i moĹĽliwoĹ›ciÄ… 8 gb karty pamiÄ™ci, kompletnie nie warty pieniÄ™dzy, jakie za niego chcÄ…. @ VW_Marcin - nie miaĹ‚em z tym modelem do czynienia, jednak: Cytuj: Czy warto go wsiąść? Wsiadać do niego na pewno nie warto 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 08.03.2010, 20:52 |
|
 |
|
Krzychu007
|
_________________ 0.o
|
| Pon, 08.03.2010, 21:10 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Oj tam, poprawianie błędów przez ff czasami przynosi ujemne skutki Czyli co do Delphi to nie taki zły sprzęt. Obawiam się, czy wyświetlacz nie będzie za delikatny.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pon, 08.03.2010, 21:20 |
|
 |
|
Jurko
Samochód: stary
|
Szukam ostatnio telefonu dla mojej matki - ma być prosty, wytrzymały, mieć duży ekran, przyciski które przy wciskaniu jednego nie wciska się drugi (tzn. nie mogą być zbyt "gęsto) i długi czas pracy na baterii. Orientuje się ktoś, jaki telefon obecnie w ofercie Nokii zastępuje 6300? Właśnie o taki typ telefonu mi chodzi, w cenie do 500 złotych, ze sklepu, nie od żadnego operatora (umowa z jednym już podpisana, a nowe telefony bez simlocka w Plusi np. potrafią być 2 raz droższe niż w sklepie).
_________________ Zimne ognie Twojego języka ślizgają się po skórce pieczywa...
|
| Wto, 09.03.2010, 15:27 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
6500 Classic? W miarę prosty i ogarnięty do kupy telefon, niech się np Ice wypowie jak jest z trwałością (kumplowi po ponad roku intensywnego użytkowania coś się działo z klawiszami - podobno kwestia zużycia)
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Wto, 09.03.2010, 15:36 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Ja mam 6500classic od blisko dwóch lat. Fajny telefonik, przede wszystkim cieniutki, elegancko wygląda, klawisze po przyzwyczajeniu sa wygodne. Jak chodzi o wytrzymałość to żadnych problemów; kilka razy mi upadł, a także raz zalałem go troche piwem, ale działa bez zarzutu 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Wto, 09.03.2010, 15:39 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Tak apropo telefonów, to niechciał by ktoś kupić doładowania do Play za 10 zł ?  Niedawno kupiłem ale okazało się już mi niepotrzebne i nie mam co z tym zrobić 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 09.03.2010, 15:44 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Jurko napisał(a): Szukam ostatnio telefonu dla mojej matki - ma być prosty, wytrzymaĹ‚y, mieć duĹĽy ekran, przyciski ktĂłre przy wciskaniu jednego nie wciska siÄ™ drugi (tzn. nie mogÄ… być zbyt "gÄ™sto) i dĹ‚ugi czas pracy na baterii. Orientuje siÄ™ ktoĹ›, jaki telefon obecnie w ofercie Nokii zastÄ™puje 6300? WĹ‚aĹ›nie o taki typ telefonu mi chodzi, w cenie do 500 zĹ‚otych, ze sklepu, nie od ĹĽadnego operatora (umowa z jednym juĹĽ podpisana, a nowe telefony bez simlocka w Plusi np. potrafiÄ… być 2 raz droĹĽsze niĹĽ w sklepie). 6303 jest nastÄ™pcÄ…, do 500 zĹ‚ spokojnie siÄ™ kupi. 6500 classic to standardowa prosta Nokia, jednak technicznie nienajmĹ‚odsza.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 09.03.2010, 18:52 |
|
 |
|
bartez
|
Mam pytanko, czy warto wziąć Samsunga S5620 Monte?
|
| Pią, 19.03.2010, 11:31 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Jak przeglądać pliki PDF w Noki 6220C ? Wklejam plik o wadze 20 mb przez kabel usb otwieram adobe reader, wyszukuje ten plik, otwieram i za chwile pokazuje mi komunikat "operacja nie powiodła się" i zaraz kolejny "za mało pamięci" WTF ? mam prawie 1gb wolnego na karcie ...
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 20.03.2010, 15:07 |
|
 |
|
sl65amg
|
przemekp14 napisał(a): Co do F480 to mogÄ™ polecić, siostra ma juĹĽ ponad rok i bardzo sobie chwali. Teraz pytanie z caĹ‚kiem innej beczki, kupiĹ‚em niedawno NokiÄ™ 5630 a przesiadĹ‚em siÄ™ z SE k550i ktĂłry miaĹ‚ latarkÄ™ a nokia tego przydatnego gadĹĽetu nie posiada. Czy sÄ… jakieĹ› aplikacjÄ™ dziÄ™ki ktĂłrym moĹĽna z lampy bĹ‚yskowej zrobić latarkÄ™ ? SzukaĹ‚em na googlach, padaĹ‚y nazwy programĂłw ale za cholerÄ™ jasnÄ… nie byĹ‚o skÄ…d pobrać ( N-lite latarka v1.00 ). znam ten bol- tesknie za latarka w moim w810i i tez szukalem jakies aplikacji zeby uzyskac ten sam efekt w aktualnej omniHD ale wszystkie "latarki" na symbiana s60V5 ograniczaja swoja dzialajnosc do wybielania ekranu i to wszystko co nie ma porownania do latarki z w810i czy chodzi lampy blyskowej z omniHD
_________________ NIE KIKAJ W TO
Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?
ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)
|
| Sob, 20.03.2010, 17:42 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Kobi napisał(a): Jak przeglÄ…dać pliki PDF w Noki 6220C ? Wklejam plik o wadze 20 mb przez kabel usb otwieram adobe reader, wyszukuje ten plik, otwieram i za chwile pokazuje mi komunikat "operacja nie powiodĹ‚a siÄ™" i zaraz kolejny "za maĹ‚o pamiÄ™ci" WTF ? mam prawie 1gb wolnego na karcie ... To nie chodzi i fizycznÄ… pamięć zapisowÄ…, tylko operacyjnÄ…. To nie smartfon na dobrym procesorze, ĹĽeby byĹ‚ w stanie rozczytywać tak duĹĽe pliki pdf.
|
| Sob, 20.03.2010, 20:10 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Czyli powiedzmy może czytać pliki do powiedzmy 10 mb ?
|
| Sob, 20.03.2010, 22:44 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Nie mam pojęcia jakieś wielkości jak bardzo skomplikowane pliki może czytać  Po prostu ten komunikat mówi, że ten plik 20 mb to ponad jego siły 
|
| Nie, 21.03.2010, 16:41 |
|
 |
|
bartez
|
Co z tym Monte? Ice miałeś okazje zapoznać się z tym telefonem?
|
| Nie, 21.03.2010, 20:34 |
|
 |
|
r_lukas
Samochód: italiano diesel
|
Kobi napisał(a): Czyli powiedzmy moĹĽe czytać pliki do powiedzmy 10 mb ? hehe z ciekawoĹ›ci wrzuciĹ‚em do swojej gazetkÄ™ promocyjnÄ… jakiegoĹ› marketu (10mb), praktycznie sama grafika i dziaĹ‚a - trochÄ™ muli ale idzie 6220 ma caĹ‚kiem szybkiego procka i 64 mb ramu
|
| Nie, 21.03.2010, 21:01 |
|
|