Obecny czas: Wto, 21.04.2026, 16:43

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1558 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 78  Następna
Telefony komórkowe 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tarnów
Samochód: Opel Astra G
Post Re: Telefony komĂłrkowe
Co do F480 to mogę polecić, siostra ma już ponad rok i bardzo sobie chwali. Teraz pytanie z całkiem innej beczki, kupiłem niedawno Nokię 5630 a przesiadłem się z SE k550i który miał latarkę a nokia tego przydatnego gadżetu nie posiada. Czy są jakieś aplikację dzięki którym można z lampy błyskowej zrobić latarkę ? Szukałem na googlach, padały nazwy programów ale za cholerę jasną nie było skąd pobrać ( N-lite latarka v1.00 ). Co do samego telefonu, w zasadzie jestem zadowolony, zgrabny telefonik z niezłym głośnikiem i WiFi, dotyk odpadał ze względu na zerową praktyczność. Razi mnie tylko tragiczny w porównaniu do k550i aparat nokii ( SE miał 2.0 a Nokia 3.2 ale nawet autofocusa nie ma ). Bateria też trzyma bardzo przeciętnie, na internecie siedziałem może 1.5h troszkę muzyki z godzinka gadania, 40 sms-ów i po niecałych 3 dniach jest po baterii. SE po ponad 2 latach trzymał w moich rękach spokojnie 4-8 dni. Ogólnie nadal uważam że Nokia robi telefony jakościowo słabsze od SE.

Nie, 07.03.2010, 21:54
Awatar użytkownika

Miejscowość: Racibórz
Samochód: 126p 652ccm
Zauważ że twoja nokia działa na systemie operacyjnym który też swoje musi "zjeść". Poza tym to 3 dni przy tym co z nim robisz to i tak dobry wynik, jak na symbiana.
Ja dalej się nie zdecydowałem na telefon, mam ogromny mętlik w głowie i nie wiem co z tym zrobić hehe.

Miał może ktoś do czynienia z W995 ?

Pon, 08.03.2010, 16:53
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tarnów
Samochód: Opel Astra G
Jeżeli chcesz się nim pobawić, do zapraszam do dobrego salonu Ery, u mnie mają wszystkie telefony jakie są w ofercie na wystawie, można się nimi pobawić, nawet się pod sieć podłączyć i po internecie posiedzieć. Dobra rzecz. Co do samego telefonu, nie użytkowałem więc się nie wypowiadam.

Pon, 08.03.2010, 17:42
Awatar użytkownika

Miejscowość: Mrągowo
Samochód: Opel Astra G Sedan
Ice, pytanko odnośnie Samsunga B3410 Delphi. Czy warto go wziąć?? Bo oferują na przedłużenie umowy.

Pon, 08.03.2010, 20:16
Moderator
Awatar użytkownika

Bonus napisał(a):
Miał może ktoś do czynienia z W995 ?

Kolejny SE po C905, który wszedł na rynek z kosmiczną ceną, a tak naprawdę nic nie oferuje ciekawego. Zwykły fon ze sliderem, mocnym aparatem i możliwością 8 gb karty pamięci, kompletnie nie warty pieniędzy, jakie za niego chcą.

@VW_Marcin - nie miałem z tym modelem do czynienia, jednak:

Cytuj:
Czy warto go wsiąść?

Wsiadać do niego na pewno nie warto ;)

Pon, 08.03.2010, 20:52
Awatar użytkownika

http://www.videotesty.pl/produkt/208/Sa ... hi/opinie/

MoĹĽe czegoĹ› siÄ™ dowiesz...

Pon, 08.03.2010, 21:10
Awatar użytkownika

Miejscowość: Mrągowo
Samochód: Opel Astra G Sedan
Oj tam, poprawianie błędów przez ff czasami przynosi ujemne skutki ;)

Czyli co do Delphi to nie taki zły sprzęt. Obawiam się, czy wyświetlacz nie będzie za delikatny.

Pon, 08.03.2010, 21:20
Awatar użytkownika

Miejscowość: CT/CGR
Samochód: stary
Szukam ostatnio telefonu dla mojej matki - ma być prosty, wytrzymały, mieć duży ekran, przyciski które przy wciskaniu jednego nie wciska się drugi (tzn. nie mogą być zbyt "gęsto) i długi czas pracy na baterii. Orientuje się ktoś, jaki telefon obecnie w ofercie Nokii zastępuje 6300? Właśnie o taki typ telefonu mi chodzi, w cenie do 500 złotych, ze sklepu, nie od żadnego operatora (umowa z jednym już podpisana, a nowe telefony bez simlocka w Plusi np. potrafią być 2 raz droższe niż w sklepie).

Wto, 09.03.2010, 15:27
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
6500 Classic? W miarę prosty i ogarnięty do kupy telefon, niech się np Ice wypowie jak jest z trwałością (kumplowi po ponad roku intensywnego użytkowania coś się działo z klawiszami - podobno kwestia zużycia)

Wto, 09.03.2010, 15:36
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
Samochód: nazi hacz fwd pb
Ja mam 6500classic od blisko dwóch lat. Fajny telefonik, przede wszystkim cieniutki, elegancko wygląda, klawisze po przyzwyczajeniu sa wygodne. Jak chodzi o wytrzymałość to żadnych problemów; kilka razy mi upadł, a także raz zalałem go troche piwem, ale działa bez zarzutu :D

Wto, 09.03.2010, 15:39
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Tak apropo telefonów, to niechciał by ktoś kupić doładowania do Play za 10 zł ? ;) Niedawno kupiłem ale okazało się już mi niepotrzebne i nie mam co z tym zrobić ;)

Wto, 09.03.2010, 15:44
Moderator
Awatar użytkownika

Jurko napisał(a):
Szukam ostatnio telefonu dla mojej matki - ma być prosty, wytrzymały, mieć duży ekran, przyciski które przy wciskaniu jednego nie wciska się drugi (tzn. nie mogą być zbyt "gęsto) i długi czas pracy na baterii. Orientuje się ktoś, jaki telefon obecnie w ofercie Nokii zastępuje 6300? Właśnie o taki typ telefonu mi chodzi, w cenie do 500 złotych, ze sklepu, nie od żadnego operatora (umowa z jednym już podpisana, a nowe telefony bez simlocka w Plusi np. potrafią być 2 raz droższe niż w sklepie).

6303 jest następcą, do 500 zł spokojnie się kupi.

6500 classic to standardowa prosta Nokia, jednak technicznie nienajmłodsza.

Wto, 09.03.2010, 18:52
Awatar użytkownika

Mam pytanko, czy warto wziąć Samsunga S5620 Monte?

Pią, 19.03.2010, 11:31
Moderator
Awatar użytkownika

Jak przeglądać pliki PDF w Noki 6220C ? Wklejam plik o wadze 20 mb przez kabel usb otwieram adobe reader, wyszukuje ten plik, otwieram i za chwile pokazuje mi komunikat "operacja nie powiodła się" i zaraz kolejny "za mało pamięci" WTF ? mam prawie 1gb wolnego na karcie ...

Sob, 20.03.2010, 15:07
Awatar użytkownika

przemekp14 napisał(a):
Co do F480 to mogę polecić, siostra ma już ponad rok i bardzo sobie chwali. Teraz pytanie z całkiem innej beczki, kupiłem niedawno Nokię 5630 a przesiadłem się z SE k550i który miał latarkę a nokia tego przydatnego gadżetu nie posiada. Czy są jakieś aplikację dzięki którym można z lampy błyskowej zrobić latarkę ? Szukałem na googlach, padały nazwy programów ale za cholerę jasną nie było skąd pobrać ( N-lite latarka v1.00 ).

znam ten bol- tesknie za latarka w moim w810i i tez szukalem jakies aplikacji zeby uzyskac ten sam efekt w aktualnej omniHD ale wszystkie "latarki" na symbiana s60V5 ograniczaja swoja dzialajnosc do wybielania ekranu i to wszystko co nie ma porownania do latarki z w810i czy chodzi lampy blyskowej z omniHD

Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?

ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)

Sob, 20.03.2010, 17:42
Moderator
Awatar użytkownika

Kobi napisał(a):
Jak przeglądać pliki PDF w Noki 6220C ? Wklejam plik o wadze 20 mb przez kabel usb otwieram adobe reader, wyszukuje ten plik, otwieram i za chwile pokazuje mi komunikat "operacja nie powiodła się" i zaraz kolejny "za mało pamięci" WTF ? mam prawie 1gb wolnego na karcie ...

To nie chodzi i fizyczną pamięć zapisową, tylko operacyjną. To nie smartfon na dobrym procesorze, żeby był w stanie rozczytywać tak duże pliki pdf.

Sob, 20.03.2010, 20:10
Moderator
Awatar użytkownika

Czyli powiedzmy może czytać pliki do powiedzmy 10 mb ?

Sob, 20.03.2010, 22:44
Moderator
Awatar użytkownika

Nie mam pojęcia jakieś wielkości jak bardzo skomplikowane pliki może czytać ;) Po prostu ten komunikat mówi, że ten plik 20 mb to ponad jego siły ;)

Nie, 21.03.2010, 16:41
Awatar użytkownika

Co z tym Monte? Ice miałeś okazje zapoznać się z tym telefonem?

Nie, 21.03.2010, 20:34
Awatar użytkownika

Samochód: italiano diesel
Kobi napisał(a):
Czyli powiedzmy może czytać pliki do powiedzmy 10 mb ?

hehe z ciekawości wrzuciłem do swojej gazetkę promocyjną jakiegoś marketu (10mb), praktycznie sama grafika i działa - trochę muli ale idzie :wink:

6220 ma całkiem szybkiego procka i 64 mb ramu

Nie, 21.03.2010, 21:01
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1558 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 78  Następna