|
|
Obecny czas: Czw, 11.06.2026, 12:25
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 Re: Tjunink :D
co za ĹĽenujÄ…ce ogĹ‚oszenie Cytuj: WITAM MAM DO ZAOFEROWANIA BMW 535i AUTO JEST ORGINALNIE ZTUNINGOWANE PRZEZ BMW SZNAUCER MA RĂ“WNIEĹ» ZAĹOĹ»ONY GAZ PRZEZ TÄ„ FIRME WIENC AUTO NA GAZIE MA MOC JAK NA BENZYNIE PRZEBIEG 150.000 TYĹš ZDIENCIA SÄ„ NIE WYRAĹ»NE PONIEWAĹ» NIE BYĹO CZASU ZROBIĆ DOKĹADNIEJSZYCH AUTO POD KONIEC TYGODNIA BENDZIE W POLSCE ZAPRASZAM DO OGLONDANIA TEL 784 506 484 mĂłj 8,5-letni syn robi podobne błędy ortograficzne a co do zdjęć: wystarczyĹ‚o tylko trochÄ™ odĹ›nieĹĽyć samochĂłd... a moĹĽe dopiero zostanie skradzione??? Cytuj: AUTO POD KONIEC TYGODNIA BENDZIE W POLSCE
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Śro, 03.02.2010, 12:51 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Warto też obejrzeć inne przedmioty tego użytkownika takie jak np. "SPRENŻARKA KLIMATYZACJI OPEL VEKTRA " czy "FIAT PALLIO WIKEND 98r" Gdzie tacy ludzie się rodzą? 
|
| Śro, 03.02.2010, 16:12 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Osobiście nie wiem jak można być aż takim baranem...  Na jakieś kursy powinni tych ludzi wysyłać.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 03.02.2010, 16:24 |
|
 |
|
sl65amg
|
RR ltd Co. napisał(a): a moĹĽe dopiero zostanie skradzione??? Cytuj: AUTO POD KONIEC TYGODNIA BENDZIE W POLSCE jak to mowiÄ…- proszÄ™ brać pĂłki gorÄ…ce.. pomijajac sznaucera, po kolorze auta i tapicerki to chyba raczej alpina niz schnitzer
_________________ NIE KIKAJ W TO
Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?
ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)
|
| Czw, 04.02.2010, 1:23 |
|
 |
|
nirv9090
Samochód: 2006 Mitsubishi Colt
|
|
| Czw, 04.02.2010, 16:46 |
|
 |
|
drakor
|
Cytuj: SZLIFIERKA JEST DOBRA I BARDZO SILNA A TA REGULACJA OBROTĂ“W BARDZO OSZCZEDZA TARCZE I PODEJĹ»EWAM ZE RĂ“WNIEZ Ĺ»YWOTNOSC TEJ SLIFIERKI BENDZIE WYDĹUZONA GORONCO JA POLECAM SPRZEDAWCA SOLIDNY I ZETELNY SZYBKA PRZESYĹKA Cytuj: SPRZEDAWCA JEST SUPER TAKICH WIENCEJ TOWAR OCZYMAĹEM JUZ NASTEMPNEGO DNIA CZEGO SIE NIE SPODZIEWAĹEM I TOWAR KTURY MAM BARDZO MNIE ZADAWALA POZDRAWIAM I POLECAM TEGO SPRZEDAWCE http://moto.allegro.pl/show_user.php?ui ... ll&p=2&p=3
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Czw, 04.02.2010, 17:03 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
A ten wystawiony negatyw "nie reklamuje bo szkoda nerwĂłw" ... i weĹş coĹ› takiemu sprzedaj, a okaĹĽe siÄ™ wadliwe ... od razu negatyw 
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Czw, 04.02.2010, 21:23 |
|
 |
|
drakor
|
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Pon, 08.02.2010, 18:26 |
|
 |
|
Maniak350
Samochód: już niedługo
|
Szkoda mi tego mustanga  Taki ładny a taki spieprzony 
|
| Czw, 11.02.2010, 9:50 |
|
 |
|
choopster
|
|
| Czw, 11.02.2010, 21:07 |
|
 |
|
Michae
|
Haha, nie mogÄ™  BMWagen z pakietem lusterek, spojlerĂłw i specjalnych naklejek, tragedia 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Czw, 11.02.2010, 21:52 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Jeden chyba z najbrzydszych i najbardziej obrzydliwych tjuningĂłw...
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 11.02.2010, 22:33 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
racja, masakra  ... ale w polskim, wiejskim, stylu 
|
| Czw, 11.02.2010, 23:12 |
|
 |
|
Maniak350
|
Nie no  Gościu przegiął wszystkie granice niesmacznego tuningu  ŻAL 
|
| Pią, 12.02.2010, 13:31 |
|
 |
|
Jurko
Samochód: stary
|
Pierwsze auto z grillem BMW, o którym mogę powiedzieć, że jest nisko... nie no k***a jak tak można... i alukołpaki + aluspojler. Obstawiam, że pod maską wolnossący 1.9 diesel, 1.4 benzyna lub maksymalnie 1.9 TD lub TDI. Żeby nie było, że tylko w Polsce ludzie mają fantazję: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... abNumber=2 - za ten tylny zderzak i zrobienie z tego auta kupy ktoś powinien rozstrzelać właściciela.
_________________ Zimne ognie Twojego języka ślizgają się po skórce pieczywa...
|
| Pią, 12.02.2010, 14:58 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Jurko napisał(a): Pierwsze auto z grillem BMW, o ktĂłrym mogÄ™ powiedzieć, ĹĽe jest nisko... a znalazĹ‚oby siÄ™ ich co najmniej kilkanaĹ›cie na tym forum  wystarczy przejrzeć ten temat
|
| Pią, 12.02.2010, 15:09 |
|
 |
|
Jurko
Samochód: stary
|
Wiadomo, że w choćby w tym temacie jest sporo takich niskich prawie NMW, ale ten Golf jest najniżej.
_________________ Zimne ognie Twojego języka ślizgają się po skórce pieczywa...
|
| Pią, 12.02.2010, 15:34 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Okaz z piÄ…tku, Matiz GT z usportowionÄ… otwartÄ… klapkÄ… wlewu paliwa: 
|
| Sob, 13.02.2010, 1:27 |
|
 |
|
Maniak350
|
A moĹĽe ta otwarta klapka wlewu paliwa to jest jakiĹ› element poprawiajÄ…cy aerodynamikÄ™ 
|
| Sob, 13.02.2010, 18:12 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Mazowsze to chyba zagłębie tuningowanych Matizów