|
 |
 |
|
Obecny czas: Sob, 18.04.2026, 8:13
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 8 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
kierownik
|
 Soundracer
Cześć, czy wykorzystujecie może w swoich autach Soudracera? Urządzenie zmieniające głos silnika. Wiele ostatnio się o nim słyszy i ciekawi mnie czy warto coś takiego kupić, a z tego co czytałem jest bardzo tanie.. Czekam na jakieś opinie.
|
| Pon, 01.03.2010, 9:14 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
 Re: Soundracer
Z tego co się orientuje, to raczej nikt u nas z tego nie korzysta. Ogólnie moim zdaniem to dosyć tandetne badziewie, które niczemu nie służy i jest raczej gadżetem z cyklu tych żałosnych. Dla mnie to kasa wyrzucona całkowicie w błoto.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 01.03.2010, 9:20 |
|
 |
|
kierownik
|
Dzięki za opinię, chociaż z tego co wyczytałem to urządzenie kosztuje 139 złotych, więc może warto się skusić, zresztą czekam na inne opinie forumowiczów - za wszystkie będę wdzięczny.
|
| Wto, 02.03.2010, 9:35 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Weź gwóźdź i zrób 3 dziury w wydechu 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Wto, 02.03.2010, 11:48 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
kierownik napisał(a): DziÄ™ki za opiniÄ™, chociaĹĽ z tego co wyczytaĹ‚em to urzÄ…dzenie kosztuje 139 zĹ‚otych, wiÄ™c moĹĽe warto siÄ™ skusić Czyli to jest fajna modyfikacja, bo moĹĽna coĹ› tanio zmienić? MiaĹ‚eĹ› okazje w ogĂłle to na ĹĽywo posĹ‚uchać? I tak naprawdÄ™ odpowiedz sobie na pytanie "po kiego grzyba mi to"?
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 02.03.2010, 12:55 |
|
 |
|
Kurai
Samochód: Smutna Jazda
|
Poprosze to urzadzenie w pakiecie z magnetyzerem, kolpakami-spinerami, diodami i neonami, thx. I plastikowa rozporke pod maske. 
|
| Wto, 02.03.2010, 18:10 |
|
 |
|
polac
|
Kurai napisał(a): Poprosze to urzadzenie w pakiecie z magnetyzerem, kolpakami-spinerami, diodami i neonami, thx. I plastikowa rozporke pod maske.  ZapomniaĹ‚eĹ› o plastikowym parapecie i naklejkach mocy 
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Wto, 02.03.2010, 21:15 |
|
 |
|
kierownik
|
Na żywo nie widziałem, dlatego pytam na forum  Jako, że cena jest niska to wypróbuje i podzielę się spostrzeżeniami, a jeśli nie będę zadowolony to sprzedam na Allegro 
|
| Śro, 03.03.2010, 9:39 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 8 posty(ów) ] |
|