|
|
Obecny czas: Czw, 11.06.2026, 13:32
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Maniak350
Samochód: już niedługo
|
 Re: Tjunink :D
Ile te felgi mają cali  ALe oczywiście mimo swoich wymiarów wyglądają z autem beznadziejnie 
|
| Pią, 04.12.2009, 14:59 |
|
 |
|
Neo(N)
Samochód: V6 Pb & 1.9 TDI
|
BmwM5 napisał(a): w zasadzie nie bardzo wiem gdzie to walnąć... nowy temat teĹĽ raczej odpada bo zdjęć za wiele nie ma a jak sÄ… to naprawdÄ™ ohydnej jakoĹ›ci. zresztÄ… to teĹĽ nie jest jakieĹ› cudo czy caĹ‚y kompleksowy pakiet, a w zasadzie jedynie sam body kit. obiekt ĹĽalu i rozpaczy czy zachwytu oceĹ„cie sami. ale odpowiedzcie mi na jedno pytanie wieĹ›? czy nie? LINK jest to body z katalogu riegera (wiem firma nie najwyĹĽszych lotĂłw) kilka innych wiÄ™kszych zdjęć jest dostÄ™pnych w katalogu on line na stronie riegera na 279 stronie katalogu.
jak dla mnie to nie jest wieś. jedynie widok tych wszystkich posranych całybł już mi na mózg siada... Cóż...teraz tak wyglądające Calibry są uosobieniem wsi,dyskoteki i łysych panów. Kiedyś ( tj. początek 90 ) mając taki pakiet byłbyś szanowanym i podziwianym użytkownikiem drogi. Co jak co ale nie każdego było stać na drogi pakiet a poza tym to były lata fascynacji klasą DTM. Zobacz, że pakiety także dla innych aut od Riegera zawsze nawiązywały do tej modły. Dla mnie więc nie jest to wieś ( z racji właśnie genezy tych pakietów ) jednakże Calibrą w takim pakiecie bym się nie pokazał na mieście. Od razu byłbym podsumowany a jest mało koneserów potrafiących odróżnić tandetę od klasyki. Teraz ta granica się zatarła więc te pakiety nie mają wśród ludzi prawa bytu. Zostają pasjonaci dla których takie maszyny z takimi zdobieniami były marzeniem młodzieńczych lat.
_________________ Mam dwa Passaty B5 w tym jeden w TEDEIKU...Czy jestem już koneserem?
Jestem specjalistą od B5, proszę o zadawanie pytań (mimo, że nie noszę skarpet do sandałów, nie mam wąsa i nie nazywam się Henryk)
|
| Sob, 05.12.2009, 17:28 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Neo(N), za tego posta naleĹĽy Ci siÄ™ duĹĽe, zimne piwo.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 05.12.2009, 17:53 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pon, 07.12.2009, 19:57 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Pon, 07.12.2009, 20:21 |
|
 |
|
Carman
Samochód: '83 Fiat 126p
|
Gattlingi w zderzaku jakby ktoś nie daj Boże próbował wyprzedzić ten naddźwiękowy pojazd 
_________________ EcoNegative
|
| Pon, 07.12.2009, 20:32 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
O nie, ta 19'stka mnie rozłożyła na łopatki. Po raz kolejny okazało się, że jednak ciągle można wymyślić jeszcze coś głupszego...
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 07.12.2009, 21:42 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
hhehe 19` miadzy  wydehc chyba sciagnal z Iraku 
|
| Wto, 08.12.2009, 17:26 |
|
 |
|
Maniak350
Samochód: już niedługo
|
|
| Wto, 08.12.2009, 17:52 |
|
 |
|
Ama18
Samochód: (DE) FWD PB Turnier
|
Każdy ma swój gust, lecz niektórzy nie powinni ich ujawniać publicznie 
_________________ Polscy Łowcy Burz Prognoza pogody dla każdego
|
| Śro, 09.12.2009, 19:45 |
|
 |
|
choopster
|
|
| Śro, 09.12.2009, 21:27 |
|
 |
|
mad4max
Samochód: Saab 9-3
|
Właściciel tej astry jak na mój gust to powinien se najpierw sprawić jakieś tytanowe kołpaki a dopiero potem uskrzydlać to cudo. No i oczywiście jakiś gejluk/wieśluk by się przydał z przodu aby zachować harmonie. 
_________________ Fan ON
|
| Śro, 09.12.2009, 23:30 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Pewno znalazł "ławeczkę" gdzieś w rowie przy drodze - oderwaną od jakiejś Calibry 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Czw, 10.12.2009, 9:01 |
|
 |
|
gibki8
|
Wiem że duże ale nie chciało mi się zapisywać i wrzucać na jakiś serwer  A tu reszta. Zakończenie sezonu tuningowego klubu ode mnie z miasta http://picasaweb.google.pl/umisieq/ZakS ... 9yx7-z4Ew#Zdjęcia nie moje jakby co 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Czw, 10.12.2009, 17:14 |
|
 |
|
drakor
|
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Czw, 10.12.2009, 20:44 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Przecież to sa jakieś wizualizacje komputerowe ... poza tym znów zamiast założyć temat o działaniach firmy "Hofele" to wolałeś tutaj wkleić zdjęcia 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 10.12.2009, 21:00 |
|
 |
|
drakor
|
Nie wiem czy wizualizacje czy nie , ale wg.mnie te zmiany bardzo podchodzą pod właśnie ten temat i dlatego sie tutaj znalazły nie ma sensu zakładać tematu w dziale przeznaczonym na normalny i w miarę poważny Tuning jesli przychodzi sie z czymś takim. jeździłbyś tym - bo ja nie.
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Czw, 10.12.2009, 21:23 |
|
 |
|
choopster
|
Ginki8 - co jest takiego wiejskiego w tym Toledo ?  bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę 
|
| Czw, 10.12.2009, 21:23 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
drakor napisał(a): Nie wiem czy wizualizacje czy nie , ale wg.mnie te zmiany bardzo podchodzÄ… pod wĹ‚aĹ›nie ten temat i dlatego sie tutaj znalazĹ‚y nie ma sensu zakĹ‚adać tematu w dziale przeznaczonym na normalny i w miarÄ™ powaĹĽny Tuning jesli przychodzi sie z czymĹ› takim. jeĹşdziĹ‚byĹ› tym - bo ja nie. Co to znaczy normalny i powaĹĽny tuning ? i co ma do tego czy jeĹşdziĹ‚ bym tym czy nie ? Poza tym wiele tematĂłw w dziale tuning to wĹ‚aĹ›nie wizualiacje komputerowe ... chociaĹĽby wszystkie wersje SLS'a po tuningu to pĂłki co wizje wiec nadal nie rozumiem co to tutaj robi, nikt CiÄ™ chyba nie zrozumie ...
|
| Czw, 10.12.2009, 22:18 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Popieram Drakora. Te zdjęcia nadają się tylko tu ( Drakor, uprzedziłeś mnie  ). I to nie są wizualizacje, ale oficjalne fotki Hofele. Piszą trochę o tym TU
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pią, 11.12.2009, 9:32 |
|
|