|
|
Obecny czas: Wto, 16.06.2026, 13:04
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
nirv9090
Samochód: 2006 Mitsubishi Colt
|
 Re: 2010 Kia K7\Cadenza
KoVaL95 napisał(a): nirv9090 napisał(a): Na siłę starasz siÄ™ być Ĺ›mieszny?  Nie, tylko mnie to rozĹ›mieszyĹ‚o, bo za pierwszym razem jak to przeczytaĹ‚em, to Ĺşle zrozumiaĹ‚em... A jak ci siÄ™ coĹ› nie podoba, to nie musisz czytać moich postĂłw  O, i widzÄ™, ĹĽe masz problemy z przelewaniem myĹ›li na (cyfrowy) papier skoro posiĹ‚kujesz siÄ™ emotkami. Niestety, to forum nie posiada opcji ignorowania postĂłw innych uĹĽytkownikĂłw... a przynajmniej siÄ™ nie doszukaĹ‚em. 
|
| Wto, 27.10.2009, 0:09 |
|
 |
|
Michae
|
A zmartwiÄ™ CiÄ™ - jest Klikasz na "Dodaj do wrogĂłw" i wtedy automatycznie ignorujesz jego posty EOT
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Wto, 27.10.2009, 8:55 |
|
 |
|
k o v a l
|
nirv9090 napisał(a): O, i widzÄ™, ĹĽe masz problemy z przelewaniem myĹ›li na (cyfrowy) papier skoro posiĹ‚kujesz siÄ™ emotkami. Heh, nie ma to jak przelewanie myĹ›li na papier... PrzyjrzaĹ‚em siÄ™ dokĹ‚adnie i na tym ostatnim zdjÄ™ciu tyĹ‚ K7 rzeczywiĹ›cie przypomina trochÄ™ Mondeo... Ale problem siÄ™ rozwiÄ…zuje kiedy zapalÄ… siÄ™ Ĺ›wiatĹ‚a 'uĹ›miech' (skoro uĹĽywanie emotek to zĹ‚o)
|
| Wto, 27.10.2009, 20:45 |
|
 |
|
drakor
|
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Wto, 24.11.2009, 15:42 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
najmocniejszy silnik to V6 3.5 l 290 KM z napedem na przód, myślałem że bazuje na Hyundai Genesis widac nie jest jeszcze R4 o mocy 165 KM, auto bardzo mi się podoba, wnętrze mniej
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 24.11.2009, 20:04 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Ta Kia jest na prawdÄ™ dobra. Pora na zerwanie z wizerunkiem leciwej Kii Pride  Definitywnie.
_________________ >>>
|
| Śro, 25.11.2009, 3:04 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 26.11.2009, 12:53 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
WyglÄ…da trochÄ™ jak zlepek stylistyczny kilku aut, ale za to bardzo udany zlepek. Brawo dla Kii!!
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Pią, 27.11.2009, 0:23 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pią, 09.07.2010, 12:53 |
|
 |
|
gibki8
|
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Czw, 14.06.2012, 16:36 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
A to chyba auto UEFA bo przecież one nie są oferowane u nas 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Czw, 14.06.2012, 16:51 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
To nawet na pewno auto z Euro patrząc na numer na szybie  Dużo większy od Optimy ?
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 14.06.2012, 20:23 |
|
 |
|
gibki8
|
Z początku jak ko zobaczyłem od tyłu to pomyślałem że to biała Optima jednak potem będąc bliżej wyszło to  No i auto jest większe, bardziej masywne. Wielka szkoda że go u nas nie ma.
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Pią, 15.06.2012, 7:10 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Widziałem ten sam egzemplarz dwa dni temu u siebie pod blokiem. Samochód należy do UEFA, ma przepustki za szybami. Robi spore wrażenie, kawał skurczybyka. Na początku też myślałem, że to Optima 
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Pią, 15.06.2012, 11:17 |
|
 |
|
trynid.pl
|
Dokładnie rzecz ujmując te modele wchodzą w skład floty UEFA i wożą sztab poszczególnych ekip piłkarskich. Z reguły kogoś całkiem wysoko postawionego w nich. Reszta jedzie H1 lub autobusem  Również jak ją zobaczyłem to myślałem że to Optima, ale cóż wyszło że myliłem się. W środku to już zupełnie inna bajka: skóra, duży monitor nawigacyjny, z tyłu w podłokietniku osobne sterowanie dla pasażerów radiem, wentylowane fotele i takie tam bajery. Oczywiście automatyczna skrzynia biegów. Całkiem wygodne fotele i ... funkcja ułatwiania wysiadania z auta  johny napisał(a): najmocniejszy silnik to V6 3.5 l 290 KM z napedem na przód Wg. kierowcy ma napęd na tył.
|
| Pią, 15.06.2012, 16:32 |
|
 |
|
Michae
|
Mnie w piątek minęła eskorta autokaru z hiszpańską reprezentacją i na końcu konwoju jechała dumnie srebrna Cadenza. Miesiąc wcześniej nieco dalej minęła z przeciwka biała Cadenza i wtedy mocno się zdziwiłem, że nieobecne u nas auto jedzie sobie jak niby nigdy nic na polskich blachach. Ciekawe, czy jest jeszcze opcja wprowadzenia jej na polski rynek jak to było ze spóźnionym debiutem Genesisa Coupe. 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Sob, 16.06.2012, 23:12 |
|
 |
|
hajper
Samochód: V8 M60B40
|
Widziałem takie auta w W-wie, tak patrzyłem czy to nie Optima - ale za duża trochę. Bardzo ładne auto, super się prezentuje na żywo. Swoją drogą, Optimę też obejrzałem i nie licząc beznadziejnych felg, fajne auto.
_________________ HABEMUS SEDAN
|
| Pon, 18.06.2012, 15:14 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pon, 18.06.2012, 15:50 |
|
 |
|
trynid.pl
|
RR ltd Co. napisał(a): Ale wnętrze ma trochę nie za fajne. Tu się akurat z Tobą nie zgodzę. Posiedziałbyś chwile w środku i zmieniłbyś zdanie. Oczywiście do aut klasy premium (Audi, Mercedes, BMW) to się nie umywa, ale porównując do Optimy to jakościowy skok zanotowali niesamowity. Miękkie materiały, skóra i naprawdę ciekawie rozwiązane wnętrze. Jak to się mówi: diabeł tkwi w szczegółach.
|
| Pon, 18.06.2012, 19:21 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
RR ltd Co. napisał(a): Ale wnętrze ma trochę nie za fajne. To fakt, wnętrze jeśli chodzi o wygląd to nie powala  Może i ma dobre materiały ale design raczej mało odkrywczy 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pon, 18.06.2012, 19:45 |
|
|