|
|
Obecny czas: Wto, 21.04.2026, 19:45
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Thomson
Samochód: VW Polo 1,9 SDI
|
 Re: Telefony komĂłrkowe
Znowu zawrócę głowe Ickowi:macie na stanie karty 8 gb microsd hc? i 2 gb jakby mozna było  Potrzebna na gwałt do e71  Napisz mi pm bo moge zapomnieć o tym temacie.
_________________ Ksiądz to jednak bardzo mądry człowiek, sam ślubów udziela ale sam nigdy się nie ożeni.
|
| Sob, 31.10.2009, 19:17 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Takie pierdoły mam klienta detaliczne w tej chwili i na allegro sobie zdecydowanie taniej kupisz 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 31.10.2009, 21:43 |
|
 |
|
dubhe
|
Proszę o opinie użytkowników na temat 4 telefonów gdyż zastanawiam się nad wyborem i nie mam pojęcia co:
- N E52 - N E51 - N 6210 Navigator - SE C902
| Nie, 08.11.2009, 21:22 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
E51 za te pieniądze co kosztuje 10/10. Wiem bo mam i złego słowa na ten telefon nie dam powiedzieć E52 kupił niedawno kuzyn - fajny telefon ale nie wiem czy będzie tak solidny jak poprzednik (obudowa z przodu nie jest metalowa), jest też wyraźnie droższy. Dla mnie trochę za małe klawisze po obu stronach krzyżaka
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Nie, 08.11.2009, 21:34 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Jeżeli Ci bardzo nie zależy na aparacie (C902) albo nawigacji (6210N) to bierz E51. Z tego co wymieniłeś najlepsze i warte swoich pieniędzy.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 08.11.2009, 23:09 |
|
 |
|
dubhe
|
Ice napisał(a): JeĹĽeli Ci bardzo nie zaleĹĽy na aparacie (C902) albo nawigacji (6210N) to bierz E51. Z tego co wymieniĹ‚eĹ› najlepsze i warte swoich pieniÄ™dzy. E52 bÄ™dzie gorszym wyborem ?
| Pon, 09.11.2009, 14:04 |
|
 |
|
Tapir
|
gorszym nie, ale jednak zauważalnie droższym  W kategorii cena/jakość E51 jest bdb
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Pon, 09.11.2009, 14:52 |
|
 |
|
dubhe
|
Tapir napisał(a): gorszym nie, ale jednak zauwaĹĽalnie droĹĽszym  W kategorii cena/jakość E51 jest bdb Generalnie chodzi o wymianÄ™/abonament, E51 dostaĹ‚bym za 1zĹ‚, natomiast E52 za 99zĹ‚. Warto?
| Pon, 09.11.2009, 15:10 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Nie wiem jak z jego wytrzymałością, bo to nowy model (myślę, że jednak będzie podobnie jak z E51 czyli b. dobrze). Moim zdaniem warto te 99 zł dorzucić chociażby za sam lepszy aparat 
|
| Pon, 09.11.2009, 18:20 |
|
 |
|
Tapir
|
jak 99zł różnicy to też myślę, że warto  Aparat ma niby lepszy ale dalej niespecjalny ale sam telefon jest w porządku
|
| Pon, 09.11.2009, 21:11 |
|
 |
|
Thomson
|
Widziałem oba telefony, nokie e51 używałem przez niecały rok, e52 bawiłem się w 'niedlaidiotów'. Jednak pomyślałem że czas na coś w drugą stronę, więc wybrałem nokie e71. Duży wyświetlacz 'panoramiczny', wy**bany symbian, nie wiesza się nic chociaż po tygodniu karta jest zawalona programami. Do muzyki mam walkmana wiec nie porównywałem; aparacik jest spoko, do robienia zdjęć slajdów na wykładach z daleka wystarczy. Ogólnie polecam wszystkim którzy mają do wydania 1000 zł na telefon Reasumując, nokia e52 jest niewielkim postępem co do e51, jednak przy różnicy 100 zł wybrałbym ten 1. Nie kupuje jednak telefonów w abo wiec wolałbym coś innego w cenie e52 (np e75, może jakas n-ka). Troche bez ładu i składu to napisałem ale myslę że nie sprawi problemów przy czytaniu  Pozdro
_________________ Ksiądz to jednak bardzo mądry człowiek, sam ślubów udziela ale sam nigdy się nie ożeni.
|
| Pon, 09.11.2009, 22:47 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
No ja chciałem dla siebie wziąć E71 ale niestety - klawiatura dla mnie niezbyt wygodna, a numeryczna to już w ogóle masakra  Poza tym telefon spoko i bateria daje radę zdecydowanie lepiej niż w E66. No i bez jaj - E71 nowa kosztuje z 700 zł  E75 jest naprawdę spoko, ale swoje kosztuje.
|
| Wto, 10.11.2009, 1:23 |
|
 |
|
Thomson
|
Tak, kosztuje 700 zł, tylko ściągana z Anglii, z gwarancją sklepu ktory ja sprzedaje. Ja kupiłem z simlockiem orange, polską gwarancją, od polskiego sklepu i nie martwie sie że cos mi sie stanie; aczkolwiek nokie są tak dobre, że nigdy żadnego telefonu nie musiałem oddawać do naprawy  Pozdro
|
| Wto, 10.11.2009, 8:19 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Bullshit, różnice pomiędzy polskim telefonem a anglikiem nie wynoszą 300 zł i "polską" można kupić za 700 zł z groszami..
|
| Wto, 10.11.2009, 15:48 |
|
 |
|
Kruszon
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
|
Koledzy jakie macie opinie o Nokii 2700 classic, czy telefon jest godny uwagi i czy warto w niego zainwestowac i kpic taki telefon.
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Pią, 20.11.2009, 20:52 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Żadna to inwestycja, najzwyklejsza prosta Nokia i tyle.
|
| Pią, 20.11.2009, 21:34 |
|
 |
|
Kruszon
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
|
Opłaca sie to czy nie, ma dobre funkcje, jak chodzi, wiesza sie, czy juz stary, słaby?
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Pią, 20.11.2009, 22:27 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
Cytuj: najzwyklejsza prosta Nokia i tyle. W tej cenie , ew. dołożyć trochę i szukać czegoś używanego ale z wyższej półki .
|
| Pią, 20.11.2009, 23:27 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Kruszon napisał(a): OpĹ‚aca sie to czy nie, ma dobre funkcje, jak chodzi, wiesza sie, czy juz stary, sĹ‚aby? ZwykĹ‚a prosta Nokia, nie ma co siÄ™ w niej wieszać, a co to dobre funkcje to nie wiem wg Ciebie, ma to co kaĹĽdy standardowy telefon i nic ponad to.
|
| Sob, 21.11.2009, 11:23 |
|
 |
|
drakor
|
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Sob, 28.11.2009, 0:19 |
|