|
 |
 |
|
Obecny czas: Pią, 01.05.2026, 21:10
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
k o v a l
|
 Re: 2007 Byd F8
Moim zdaniem auto byłoby fantastyczne, gdyby nie ten przód... Jest on strasznie nieproporcjonalnie wtrącony do całego samochodu. Ale za to tył mi się bardzo podoba... 
|
| Śro, 28.10.2009, 15:14 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Nazwa sie zmienila, ale S8 to jakby troche oklepane czytaj juz jest na rynku 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Śro, 28.10.2009, 15:49 |
|
 |
|
k o v a l
|
Alfisti4ever napisał(a): Nazwa sie zmienila, ale S8 to jakby troche oklepane czytaj juz jest na rynku  Wiem, ale opisywaĹ‚em zdjÄ™cia, ktĂłre dodaĹ‚ RR ltd Co.  Poprzednia strona 
|
| Śro, 28.10.2009, 16:14 |
|
 |
|
Michae
|
Jedna z najzabawniejszych kopii by RyĹĽ  CLK i Megan CC w jednym KoVaL95 napisał(a): Alfisti4ever napisał(a): Nazwa sie zmienila, ale S8 to jakby troche oklepane czytaj juz jest na rynku  Wiem, ale opisywaĹ‚em zdjÄ™cia, ktĂłre dodaĹ‚ RR ltd Co.  Poprzednia strona  Ale po co ty siÄ™ go czepiasz ?? Ja tu nie widzÄ™ nic, co by CiÄ™ musiaĹ‚o urazić 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Nie, 01.11.2009, 11:59 |
|
|