|
|
Obecny czas: Wto, 16.06.2026, 11:50
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
drakor
|
 2010 Kia K7\Cadenza
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Pią, 16.10.2009, 19:05 |
|
 |
|
k o v a l
|
 Re: Kia K7
 Nie no nie jest źle, choć w porównaniu z conceptem troszeńkę zbrzydł... 
|
| Pią, 16.10.2009, 19:37 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Z boku linią okien i tylne światła zachodzące na bok przypomina mi BMW. Czekam na więcej fot, jednak jak na razie moim zdaniem jest świetnie.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pią, 16.10.2009, 19:45 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
 kia-world
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pią, 16.10.2009, 19:46 |
|
 |
|
aston
|
No to siÄ™ postarali, wyglÄ…da bardzo luksusowo.
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Pią, 16.10.2009, 19:55 |
|
 |
|
Edwardo308
Samochód: Gnojownik
|
Jest świetna/y (?)  Na prawdę ostatnio ta marka co raz to bardziej zaskakuje mnie i K7 jest kolejnym modelem, który robi ogromne wrażenie. Linia boczna na prawdę łudząco podobna do tej z najnowszej BMW 7-er. Niewątpliwie jest to ogromny plus, przód jest zarąbisty, nie wiadomo jak z tyłem i wnętrzem ale na pewno Peter nie zrąbał sprawy. Gdyby tylko ten mało prestiżowy koreański rodowód KII, który skazuje ją na miano marki popularnej, to na pewno modelem K7 śmiało mogliby wejść w szranki z niemcami w podsegmentach premium. Chłopaki sprostujcie mi sprawę, bo nie orientuję się w histori tego nowego modelu i jego poprzedzającego koncpetu... To jest nasepca Magnetisa czy jak ?
_________________ Istnieje milion powodów, dla których warto sprzedać* Scenica *ale szkoda mi kasy, którą w ten gnój włożyłem
|
| Pią, 16.10.2009, 19:59 |
|
 |
|
nirv9090
Samochód: 2006 Mitsubishi Colt
|
Ogólnie fajna duża platforma, ale przedni grill wygląda jakby ktoś ukradł znaczek producenta. No i przydałaby się jakaś fantazja przy wymyśleniu nazwy modelu. 
|
| Pią, 16.10.2009, 20:12 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
Wygląda świetnie, ale czy będzie w ofercie na rynki europejskie?
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Pią, 16.10.2009, 20:14 |
|
 |
|
bartek959
|
na pierwszym zdjęciu strasznie przypomina mi Insignie
|
| Pią, 16.10.2009, 20:15 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Wygląda naprawdę nieźle, klasyczna limuzyna, właściwie nie ma do czego się doczepic, niestety raczej podzieli los dużych Kia i będzie ogonem w klasie, czekam na wnętrze info na temat silników i naped
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pią, 16.10.2009, 20:16 |
|
 |
|
Kurai
Samochód: Smutna Jazda
|
To z Mondeo i Insignia konkuruje? WyglÄ…da w sumie lepiej 
|
| Pią, 16.10.2009, 21:52 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Wygląda bardzo konkretnie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Poprawna limuzyna.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pią, 16.10.2009, 23:33 |
|
 |
|
BmwM5
|
ciekawe czy doczekam siÄ™ usportowionej wersji.  po za tym jest piknie  szczegĂłlnie przednie reflektory sÄ… ekstra.
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Sob, 17.10.2009, 1:48 |
|
 |
|
v6.
Samochód: Megane Grandtour dci
|
Jak dla mnie to ma cos w sobie nawet z Mecredesa...Postarali sie na prawde bo wyglada elegancko i luksusowo.
|
| Sob, 17.10.2009, 8:41 |
|
 |
|
Michae
|
Nie jest źle, całkiem ciekawe auto wyszło Kii. Gdyby nie te podobieństwa do BMW (z profilu), to byłoby super  Ciekawe, czy trafi do Europy...
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Sob, 17.10.2009, 10:15 |
|
 |
|
fiko7
Samochód: Hyundai i30
|
Autko wygląda bardzo fajnie. Niemniej jednak cały czas jest to Kia i musi minąć jeszcze wiele lat zanim ta marka będzie miała odpowiednią renomę i większa grupa ludzi się zdecyduje na zakup aut tej marki.
|
| Sob, 17.10.2009, 14:02 |
|
 |
|
gibki8
|
Ĺšwietne auto wyglada rewelacyjnie. Podoba mi siÄ™ profil tego samochodu. Z przodu wyglÄ…da bardzo agresywnie ale znaczek to mogli dac juz na atrapÄ™ 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Sob, 17.10.2009, 15:56 |
|
 |
|
halosza
Samochód: RWD
|
Jak będzie odpowiednio tańsze od swojej renomowanej konkurencji to w sumie ciekawa maszyna. Kia się mocno poprawiła w ostatnich latach.
_________________ Motorized - blog dla zmotoryzowanych
|
| Sob, 17.10.2009, 17:54 |
|
 |
|
Le Cobusier
|
ja nie mogę, chłodnica prawie c-klasa, kia jest na tyle dobrze znana, że mogła by stworzyć coś bardziej ambitnego
|
| Sob, 17.10.2009, 20:30 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Le Cobusier napisał(a): ja nie mogÄ™, chĹ‚odnica prawie c-klasa, kia jest na tyle dobrze znana, ĹĽe mogĹ‚a by stworzyć coĹ› bardziej ambitnego o ile linia boczna faktycznie podobna do BMW to z przodu za nic nie widzÄ™ C-klasy
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Sob, 17.10.2009, 20:52 |
|
|