|
|
Obecny czas: Wto, 21.04.2026, 21:04
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Ice
Moderator
|
 Re: Telefony komĂłrkowe
markus napisał(a): To dokĹ‚adnie TA SAMA platforma (pierwsza odsĹ‚ona A2), tyle ĹĽe w telefonach pracujÄ… bodajĹĽe różne procesory, stÄ…d różnica w szybkoĹ›ci dziaĹ‚ania UĹĽyĹ‚em niewĹ‚aĹ›ciwego sĹ‚owa, ale miaĹ‚em na myĹ›li wĹ‚aĹ›nie caĹ‚ość "silnika". Co do baterii - poraĹĽkÄ… sezonu moim zdaniem jest Nokia 6300.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 05.07.2009, 15:29 |
|
 |
|
Thomson
Samochód: VW Polo 1,9 SDI
|
Każdy telefon używany niewłaściwie szybko rozładuje baterie. Mam Nokie e51, ale zjechałem juz baterie do konca; zamiast tygodnia, trzyma max 2 dni. Miałem nokie 6300 wczesniej, trzymała jakies 3 dni, co uważam za dobry wynik.
A tak btw, czy nie wiecie jak nokia e51 działa z adapterem dual sim? Chodzi mi taki wycinany, ten bez wycinanki sie nie miesci. pzdr
_________________ Ksiądz to jednak bardzo mądry człowiek, sam ślubów udziela ale sam nigdy się nie ożeni.
|
| Pon, 06.07.2009, 16:00 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Każdy dual sim w każdym telefonie to żenada i do niczego się to nie nadaje na dłuższą mete.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 06.07.2009, 17:14 |
|
 |
|
Thomson
|
Ale jest to jednak tania alternatywa noszenia 2 komórek przy sobie. Tak sie składa, że musze miec 2 numery a męczy mnie ciągłe przekładanie kart 
_________________ Ksiądz to jednak bardzo mądry człowiek, sam ślubów udziela ale sam nigdy się nie ożeni.
|
| Pon, 06.07.2009, 17:22 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Zmartwię Cie, bo innej opcji nie ma. Nawet telefony na dual sim bardzo kiepsko się sprawdzają. Nic nie zastąpi dwóch, niestety. Sam miałem taki problem, ale jednak ostatecznie sprawdza się rozwiązanie z noszeniem jakiegoś drugiego ,jak najmniejszego na sztukę 
|
| Pon, 06.07.2009, 17:27 |
|
 |
|
Thomson
|
A znasz jakąś tanią nokie, taką do 80 zł nawet? Jak najmniejsza, moze byc bez kolorowego wyswietlacza. Od razu uprzedzę Twoje sugestie, nie chciałbym nokii 1208 ani tym podobnych. Ich funkcjonalność pozostawia wiele do życzenia.
|
| Pon, 06.07.2009, 18:19 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
 pełno tego  Ja bym po prostu szukał jakiś 6610i, 3200 i tym podobnych. Mam tego od groma, bo mnóstwo ludzi kupuje właśnie starsze, proste Nokie.
|
| Pon, 06.07.2009, 20:25 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Mam pytanie odnośnie Play (prepaid). Jakiś czas temu kupiłem starter bo czasem używam drugiego nr. Po pierwsze - doładowanie mi raz nie zaskoczyło, a wyjebałem kwit  2 dni później doładowałem i znów przez godzine zero odzewu albo potwierdzenia. Dopiero jak wyłączyłem i włączyłem telefon konto się uzupełniło, ale potwierdzenia żadnego nie dostałem. Poza tym ten nr mam 90% czasu wyłączony i np. jak go włacze, to czasem dopiero po 2-3 godzinach przychodzi mi info, że ktoś do mnie dzwonił, jak miałem wyłączony telefon. Suma summarum - strasznie to wszystko wolno i mało sprawnie działa. Macie też takie nieco mulące doświadczenia z tą siecią?
|
| Czw, 09.07.2009, 19:43 |
|
 |
|
gibki8
|
Ice masz może Noki 5800. Jeśli tak to za ile 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Czw, 09.07.2009, 19:59 |
|
 |
|
pax1990
Samochód: Opel Kadett E 1,4 i
|
Ice ja tez miałem ten problem wszystko wolno chodziło nieraz nawet nie mogłem wysłac sms wkurzyłem sie i zmieniłem na orange i mam swięty spokój 
_________________ Chcesz zarobić?? Kliknij tu i się zaloguj naprawdę warto -> http://www.zielonymail.com/pages/index. ... id=pax1990 lub http://bitmails.info/pages/index.php?refid=pax1990
|
| Czw, 09.07.2009, 20:21 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
gibki8 napisał(a): Ice masz moĹĽe Noki 5800. JeĹ›li tak to za ile  MiaĹ‚em ale zniszczonego nieco za 700 zĹ‚. OgĂłlnie telefon dramat 
|
| Pią, 10.07.2009, 20:08 |
|
 |
|
Kruszon
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
|
Co powiecie na temat Noki 2760?
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Nie, 12.07.2009, 12:33 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Zwykła prosta Nokia. Miałem kilka sztuk, teraz zostały mi dwie. Zwykły telefon, w którym nie ma na co narzekać.
|
| Nie, 12.07.2009, 15:05 |
|
 |
|
Kruszon
|
A za ile bys taką Nokie puścił?
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Nie, 12.07.2009, 15:34 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
220 zł używka, telefon + ładowarka, stan dobry, jedynie z zewnątrz na górze nieco porysowana.
|
| Nie, 12.07.2009, 15:36 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Ice napisał(a): Mam pytanie odnoĹ›nie Play (prepaid). JakiĹ› czas temu kupiĹ‚em starter bo czasem uĹĽywam drugiego nr. Po pierwsze - doĹ‚adowanie mi raz nie zaskoczyĹ‚o, a wyjebaĹ‚em kwit  2 dni później doĹ‚adowaĹ‚em i znĂłw przez godzine zero odzewu albo potwierdzenia. Dopiero jak wyłączyĹ‚em i włączyĹ‚em telefon konto siÄ™ uzupeĹ‚niĹ‚o, ale potwierdzenia ĹĽadnego nie dostaĹ‚em. Poza tym ten nr mam 90% czasu wyłączony i np. jak go wĹ‚acze, to czasem dopiero po 2-3 godzinach przychodzi mi info, ĹĽe ktoĹ› do mnie dzwoniĹ‚, jak miaĹ‚em wyłączony telefon. Suma summarum - strasznie to wszystko wolno i maĹ‚o sprawnie dziaĹ‚a. Macie teĹĽ takie nieco mulÄ…ce doĹ›wiadczenia z tÄ… sieciÄ…? Ja mam Play Fresh i nie narzekam. Numer w Play posiadam od prawie roku i nie mam zĹ‚ych wspomnieĹ„. Chodzi na Plusie wiÄ™c jest stabilny w przeciwieĹ„stwie do Orange. MiaĹ‚em to dziadostwo 2 lata i z ulgÄ… zrezygnowaĹ‚em 
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Nie, 12.07.2009, 17:45 |
|
 |
|
Kruszon
|
Ice jakie masz telefony do sprzedania do 250zł
|
| Nie, 12.07.2009, 19:55 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Do 250 to za dużo tego będzie, ale w granicach 250: K800i, E50, 6300, d900i, w880i, 5300
|
| Nie, 12.07.2009, 21:25 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Szczególnie to ostatnie to niezły plastikowy shit ... co prawda mam 5200 ale to praktycznie to samo i juz nie moge sie doczekać kiedy się tego pozbęde 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 12.07.2009, 21:41 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Dobrze ten telefon się sprzedaje, wielu ludzi go i ma i jest zadowolonych. Moje zdanie Kobi jest jednak takie samo i też nie trawie tego telefonu  Głównie za ten jego wygląd kolorowy, w czerni jeszcze ujdzie.
|
| Nie, 12.07.2009, 21:43 |
|
|