Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 4:00

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
BMW M3 E46 vs BMW M3 E92 

Wybieram:
BMW M3 E46 49%  49%  [ 18 ]
BMW M3 E92 51%  51%  [ 19 ]
Razem głosów : 37

BMW M3 E46 vs BMW M3 E92 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: ...
Post Re: BMW M3 E46 vs BMW M3 E92
Dwa piekne, wspaniale samochody. Musze powiedziec, ze jakbym pol roku temu glosowal to moj wybor bylby zupelnie inny. Wybieram E92- jak wyszla to nie bardzo mi lezala (E46 uwazalem wtedy za mistrzostwo), jednak z kazdym dniem to auto wydaje mi sie coraz wspanialsze, a E46 coraz przecietniejsze. Moze to dlatego, ze jak ktos dobrze zauwazyl coraz wiecej E46 widac na drogach, pozatym ten design nowych BMW zaczal do mnie przemawiac. Jakbym mial wybierac supermocne coupe to byloby to z pewnoscia M3 E92. A co do jazdy- nie oszukujmy sie, praktycznie kazdy kto ma takie auto nim szaleje. Nie po to sie kupuje tak mocne auto, o takich osiagach i prowadzeniu by jechac 40-50 km/h. Nawet starsi panowie lubia poszalec.

Sob, 18.04.2009, 15:26

Samochód: Sedan AWD 4.2 Pb
el_Presidente napisał(a):
A co do jazdy- nie oszukujmy sie, praktycznie kazdy kto ma takie auto nim szaleje.
Ja nie szalejÄ™ w codziennej jeĹşdzie.

Sob, 18.04.2009, 15:36
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Samochód: Reno TCe 200
el_Presidente napisał(a):
A co do jazdy- nie oszukujmy sie, praktycznie kazdy kto ma takie auto nim szaleje. Nie po to sie kupuje tak mocne auto, o takich osiagach i prowadzeniu by jechac 40-50 km/h.

Jak dla mnie to nie wytłumaczenie ... burak to osoba, która myśli, że jest jedyna na drodze i nikt jej nie podskoczy. Dla takiej osoby nie ma wymówek, że przecież po to ma takie mocne auto. Jeździć szybko, a jeździć bezmyślnie to dwie różne sprawy.

Sob, 18.04.2009, 16:03
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Samochód: Citroen Saxo
Wybieram model E92, które jest oczywistym wyborem w tej ankiecie. Auto jest nowsze, lepiej wyposażone i ma dużo nowocześniejsze rozwiązania technologiczne. Owszem, gdybym miał dokonywać tego samego wyboru kupując któreś z BMW, to wtedy byłbym zmuszony wybrać E46. Jednak wybór tego modelu to tylko głos rozsądku, niczego więcej.

Pon, 20.04.2009, 19:26
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2