|
|
Obecny czas: Pon, 15.06.2026, 16:32
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 14 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
 Ford Iosis Max Concept
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pon, 02.03.2009, 19:50 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 Re: Ford Iosis Max Concept
wyglada jak Transformers. Generalnie moĹĽe byc ale mi siÄ™ tam nie podoba, szpanerski a Van ma byc praktyczny
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 02.03.2009, 19:56 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
johny napisał(a): szpanerski a Van ma byc praktyczny nie wiedziaĹ‚em, ĹĽe do samochodu moĹĽna teĹĽ zastosować podejĹ›cie szowinistyczne... Ja bym chciaĹ‚ mieć odlotowego vana... prawie mam A co do prototypu: designerzy Forda jak zwykle nie zawiedli. Co prawda przĂłd jest nudnawy, a tyĹ‚ mĂłgĹ‚by nie być taki garbaty, ale dach i spoiler tylny sÄ… super. Ciekawie otwiera siÄ™ maska i tylna klapa. Kosmiczne sÄ… fotele - takie niby to hamak, niby jakaĹ› wersja foteli turystycznych (ciekawe, jak na nich jest wygodnie). RĂłwnieĹĽ deska rozdzielcza przypomina pojazdy ze Star Wars. BagaĹĽnik trochÄ™ maĹ‚y.
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pon, 02.03.2009, 22:22 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
Bardzo ciekawy koncept, który w rzeczywistości bardzo się zmieni ... jak zwykle to bywa. Ciekawe rozwiązania - maska, czy tylny spoiler. Wnętrze futurystyczne, równie ciekawe co karoseria ... jednak bardzo niepraktyczne. Nie nadaje się to w obecnej chwili na samochód rodzinny.
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Wto, 03.03.2009, 0:38 |
|
 |
|
drakor
|
Zero zmian i natychmiast do produkcji z tymi do salonĂłw. Od razu dla mnie jednego.    (c)telegraaf.nl
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Wto, 03.03.2009, 2:19 |
|
 |
|
ixxos
|
PiasQ napisał(a): Ciekawe rozwiÄ…zania - maska, czy tylny spoiler. Mam podobne zdanie do stylistyki tego prototypu, Ĺ›wietnie wyglÄ…da natomiast draĹĽniÄ… mnie te "otwieranki" bardzo denerwujÄ… mnie pomysĹ‚y takich dziwadeĹ‚ jeĹ›li chodzi o otwieranie - maski, drzwi, na szczęście takie rozwiÄ…zania zawsze pozostajÄ… wyłącznie w prototypach. UwaĹĽam ĹĽe poprostu w motoryzacji jeĹ›li chodzi o sposĂłb wchodzenia do samochodu zrobiono wszystko co moĹĽna byĹ‚o zrobić  i wszelkie pomysĹ‚y z podnoszonymi do gĂłry, czy wysuwanymi w dziwnych kierunkach drzwiami, dachami, czy maskami silnika itp itp sÄ… poprostu niepraktyczne Acha jeszcze jednego sposobu nie zrealizowano: drzwi czy Ĺ›ciany rozpuszczane  na ĹĽÄ…danie - ale to na razie domena UFOkĂłw 
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Wto, 03.03.2009, 10:15 |
|
 |
|
k o v a l
|
Czyli połowę z tego samochodu będzie miał Focus, przynajmniej z 1 tak było... 
|
| Wto, 03.03.2009, 19:36 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
IMO wyglada genialnie  Do produkcji z nim, tak jak stoi  Szkoda ze bedzie z nim tak jak z Iosisem a potem Mondeo, koncept byl genialny, a w serii wyszlo przyzwoicie  Prezentuje sie duzo lepiej niz nowy Scenic johny napisał(a): szpanerski a Van ma byc praktyczny Tym dropem idac, auto sportowe ma byc szybkie i niewygodne, auto miejskie ma byc male i malo palic, a coupe powinno byc dwu-drzwiowe  A realia sa takie ze, auto sportowe jest wygodne i pojemne, auta miejskie sa wielkosci kopaktow z przed kilku lat i maja silniki po 200 koni, a coupe maja po 5 drzwi Wiadomo ze nie wszystkie auta tak mozna klasyfikowac, dlatego tez jeden van moze byc praktyczny, a drugi jak C-max szpanerski 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Śro, 04.03.2009, 16:45 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Temu prototypowi daleko do produkcji seryjnej, ale przynajmniej mamy zarys tego jak będzie wygladał nowy minivan Forda. Nie co ukrywać podobieństwa do znanych już aut w stylu kinetic design. Mamy też tutaj duże światła niczym w Mondeo i ciekawą linię boczną z tylnymi przesuwanymi drzwiami. Ciekawe tylko, czy to ostatnie rozwiązanie wejdzie do produkcji.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Śro, 04.03.2009, 21:59 |
|
 |
|
drakor
|
|
| Czw, 05.03.2009, 17:50 |
|
 |
|
drakor
|
|
| Pią, 06.03.2009, 18:43 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Z dećka przypomina mi figurą FR-V
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pią, 06.03.2009, 22:14 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Sob, 07.03.2009, 11:50 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Wygląda świetnie, taki sportowy minivan.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Sob, 07.03.2009, 13:23 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 14 posty(ów) ] |
|