THE CAR: 1969 Camaro with a 406 SBC engine and a TCI 400 Transmission
THE PROJECT: This car was commissioned as a promotional car with approval from Dale Jr. and Jr. Motorsports.
Upon arrival, the car was immediately disassembled. After the car was stripped we installed our Detroit Speed Hydroformed Subframe, the DSE QUADRALink™, DSE Subframe Connectors, and our DSE Dash Insert.
The Dale Jr. Hot Rod Tour Camaro will be on display with a Jr. Motorsports Nationwide race car at over 250 Sam's Club stores across the country and several aftermarket shows within our industry.
źródło: detroitspeed.com
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
Sob, 14.02.2009, 12:59
fabio36
Samochód: Astra Coupe Bertone
Re: 1969 Chevy Camaro DALE JR
Ideał...
Sob, 14.02.2009, 19:34
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
fabio36 napisał(a):
Ideał...
prawie ideał inne felgi poproszę
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Sob, 14.02.2009, 19:39
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
tez mam mieszane uczuci do felg ale moga zostac , auto cudo
Odpicowane na maxa Camaro, wygląda świetnie choc ja bym sobie darował parę "błyszczących" dodatków.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
Wto, 17.02.2009, 14:04
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
ideałem byłby na innej feldze /lub choć nie lakierowanej / i bez nakładek na te światła przednie, bo ni ch*ja mi one nie leżą...
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość