|
|
Obecny czas: Sob, 13.06.2026, 3:45
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
BMW 5 Gran Touring Concept
| Autor |
Wiadomość |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
 Re: BMW 5 Gran Touring Concept
Tapir napisał(a): mam nadziejÄ™, ĹĽe czasy piÄ™knych BMW niedlugo wrĂłcÄ…  Yyy... ze jakich BMW  Jak moze wrocic cos czego nie bylo Tym razem to BMW przekombinowalo 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Wto, 17.02.2009, 12:13 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Alfisti4ever napisał(a): Tapir napisał(a): mam nadziejÄ™, ĹĽe czasy piÄ™knych BMW niedlugo wrĂłcÄ…  Yyy... ze jakich BMW  Jak moze wrocic cos czego nie bylo Tym razem to BMW przekombinowalo  mam nadzieje ĹĽe nadejdzie czas kiedy Alfa wyprodukuje jakieĹ› niezawodne auto 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 17.02.2009, 13:41 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
johny napisał(a): Alfisti4ever napisał(a): Tapir napisał(a): mam nadziejÄ™, ĹĽe czasy piÄ™knych BMW niedlugo wrĂłcÄ…  Yyy... ze jakich BMW  Jak moze wrocic cos czego nie bylo Tym razem to BMW przekombinowalo  mam nadzieje ĹĽe nadejdzie czas kiedy Alfa wyprodukuje jakieĹ› niezawodne auto  To poczytaj najnowszy numer AĹš w ktorym jest test Alfa Romeo 159, 2.4 diesel, 100 tys. km, to sie zdziwisz A moze niedlugo byc tak ze AR i BMW beda dzielic ze soba podzespoly, i bedzie to najniezwyklejsze "malzenstwo" s historii motoryzacji 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Wto, 17.02.2009, 14:41 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Alfisti4ever napisał(a): To poczytaj najnowszy numer AĹš w ktorym jest test Alfa Romeo 159, 2.4 diesel, 100 tys. km, to sie zdziwisz Panie trĂłja z plusem to nie tak dobrze  strona 44-45 raport TUV Alfa 156 miejsce 79  alfa 145 ostatnie 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Wto, 17.02.2009, 14:52 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
johny napisał(a): Alfisti4ever napisał(a): To poczytaj najnowszy numer AĹš w ktorym jest test Alfa Romeo 159, 2.4 diesel, 100 tys. km, to sie zdziwisz Panie trĂłja z plusem to nie tak dobrze  strona 44-45 raport TUV Alfa 156 miejsce 79  alfa 145 ostatnie  A czytales skad 3+  Opilek metalu z paliwa dostal sie do silnika i rozwalil go  Jest to czynnik zewnetrzny, i gdyby nie to, bylo by 4+  A z TUV to BMW ma 58,60 i 63 miejsce, Poza tym chciales zobaczyc malo zawodna Alfe, wiec masz ja w AĹš 
|
| Wto, 17.02.2009, 15:08 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Co to jest 100 tys Alfy rozpadajÄ… sie przy 150  dobrak koniec tego, nie na temat
|
| Wto, 17.02.2009, 15:11 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Alfisti4ever napisał(a): Tapir napisał(a): mam nadziejÄ™, ĹĽe czasy piÄ™knych BMW niedlugo wrĂłcÄ…  Yyy... ze jakich BMW  Jak moze wrocic cos czego nie bylo byĹ‚o, byĹ‚o jeĹ›li np. E24 czy E28 nie sÄ… piÄ™kne to ja nie wiem co jest z nowszych chociaĹĽby E39 albo E38. Czas piÄ™knych Beemek skoĹ„czyĹ‚y siÄ™ miÄ™dzy 2001 a 2003 rokiem 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Śro, 18.02.2009, 9:20 |
|
 |
|
drakor
|
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Wto, 03.03.2009, 19:07 |
|