|
|
Obecny czas: Sob, 13.06.2026, 0:23
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
2009 Dacia Duster Concept
| Autor |
Wiadomość |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
 2009 Dacia Duster Concept
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 05.02.2009, 15:19 |
|
 |
|
k o v a l
|
 Re: Dacia Coupe
To jest Dacia?? 
|
| Pią, 06.02.2009, 11:51 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
coupe dla ubogich - detale ma ciekawe, proporcje Pumy (Forda), ale boję się wyglądu całosci 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pią, 06.02.2009, 12:03 |
|
 |
|
adam08
|
 Re: 2009 Dacia Coupe Concept
Wnioskując z zamieszczonych zdjęć nie będzie to nic ciekawego Nie powinni dawać z tyłu wielkiego napisu DACIA.
|
| Sob, 07.02.2009, 15:25 |
|
 |
|
insigal
|
RR ltd Co. napisał(a): coupe dla ubogich nie widziaĹ‚eĹ› caĹ‚oĹ›ci,nie paplaj,ĹĽe dla ubogich
|
| Nie, 08.02.2009, 16:35 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Ale to "Dacia"...
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Nie, 08.02.2009, 17:21 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
insigal napisał(a): RR ltd Co. napisał(a): coupe dla ubogich nie widziaĹ‚eĹ› caĹ‚oĹ›ci,nie paplaj,ĹĽe dla ubogich PrzecieĹĽ nie trzeba w nim siedzieć, ĹĽeby wiedzieć, ĹĽe nie bÄ™dzie to CLS... Jakby chcieli zaprezentować normalne coupe za normalne pieniÄ…dze, to zaprezentowaliby jako Renault
|
| Nie, 08.02.2009, 20:19 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Ale ale ale, Panowie Jak na "Dacię" to i tak jest krok milowy w postępie. Przypomnijcie sobie concept Logan Steppe, concept na bazie pickupa (który do tej pory nie był nigdzie prezentowany - ktoś wie dlaczego?) i w końcu Sand'Up. Gdyby nie sukces Logana, do dziś kojarzylibyśmy Dacię z modelem Supernova i z niczym lepszym. Dajmy Dacii szansę na rozbieg. I poczekajmy do Genewy na efekt finalny 
_________________ >>>
|
| Nie, 08.02.2009, 20:28 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
Detale niczego sobie - trochę już opatrzone "kreski" i diody czyli nic nowego - dobrze jednak, że Dacia korzysta z osiągnięć stylistycznych sprzed 4 lat a nie sprzed piętnastu.
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Nie, 08.02.2009, 20:53 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Detale kolejnego modelu Dacii niczego sobie, ale jakoś nie nastawiam się na rewolucyjny model. Po przedstawionych ujęciach widać, że auto będzie miało inny, bardziej ostrzejszy design od dotychczasowych projektów. Ciekawi mnie też jak wycenią to tanie coupe. Czyżby wreszcie znalazła się alternatywa dla 10-cio letnich sportówek z rynku wtórnego ???
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Pon, 09.02.2009, 20:53 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Jacobser napisał(a): bardziej ostrzejszy design czas na concepty dziaĹ‚a jak woda na mydĹ‚o - ten ostry design finalnie bÄ™dzie jak taka zuĹĽyta kostka mydĹ‚a. A poza tym, przed kryzysem, moĹĽe ta Dacia znalazĹ‚aby rynek, teraz - I don't think so....
|
| Śro, 11.02.2009, 23:33 |
|
 |
|
Rysiob
Samochód: Polonez '95 1.6
|
W zasadzie tanie coupe może być pewnym sposobem na kryzys. Jeżeli będzie lekkie i wsadzą do niego silnik 1.2 TCE / 100 KM to może gwarantować niezłe osiągi za umiarkowaną cenę. Coś takiego może chwycić. Do tego dużo kombinacji naklejek, spoilerów itd. 
_________________ zapraszam na mojego bloga: http://quattrospalla.cba.pl o motoryzacji po mojemu
|
| Czw, 12.02.2009, 10:37 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Rysiob napisał(a): Do tego duĹĽo kombinacji naklejek, spoilerĂłw itd. Oby nie skoĹ„czyĹ‚o siÄ™ tak, jak z Sandero F1 Edition 
|
| Czw, 12.02.2009, 10:44 |
|
 |
|
3co
|
Rysiob napisał(a): W zasadzie tanie coupe moĹĽe być pewnym sposobem na kryzys. JeĹĽeli bÄ™dzie lekkie i wsadzÄ… do niego silnik 1.2 TCE / 100 KM to moĹĽe gwarantować niezĹ‚e osiÄ…gi za umiarkowanÄ… cenÄ™. CoĹ› takiego moĹĽe chwycić. Do tego duĹĽo kombinacji naklejek, spoilerĂłw itd.  Wszystko jak najbardziej ok, ale to Dacia... Ĺ»aden normalny mĹ‚ody polak nie kupi "sportowej Dacii" w cenie powyĹĽej 20tyĹ›, a na pewno bÄ™dzie wyĹĽsza
|
| Czw, 12.02.2009, 11:33 |
|
 |
|
blondas
|
pierwsze spojzenie na temat ( niedokladne) i wydawalo mi sie ze temat dotyczy Lanci otwieram i wszystko jasne.. sportowa dacia? czemu nie tylko kto ja kupi? prestiz wspomniany juz nie istnieje wiec to popis projektantow ... a szkoda 
|
| Czw, 12.02.2009, 11:53 |
|
 |
|
3co
|
blondas napisał(a): prestiz wspomniany juz nie istnieje wiec to popis projektantow ... a szkoda A ja sĹ‚yszaĹ‚em, ĹĽe to zapowiedĹş wersji seryjnej
|
| Czw, 12.02.2009, 17:25 |
|
 |
|
blondas
|
a pamietasz jak nowe megane mialo wygladac? ksiegowi sie za autko zabrali i nie wiele zostalo z pomyslu... dacia to ma byc tanie autko bo inaczej sie nie sprzeda jesli cena bedzie wysoka wiec jesli wprowadza jakas udziwniona wersje cenowa to strzela sobie marketnigowego gola samoboja
|
| Czw, 12.02.2009, 21:20 |
|
 |
|
Palmero
Samochód: Mazda 6 Kombi
|
Ciekawe co z cenÄ….
_________________ Pewien "błyskotliwy" Maciek powiedział: Wedlug mnie samochody to szmelc i nie dlugo sie przesiadziemy do pociagow! Achhh ta nienawiść do samochodów....
|
| Pią, 13.02.2009, 10:43 |
|
 |
|
drakor
|
 (c)cochespias.ne
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Sob, 28.02.2009, 1:47 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Nie bardzo mi to wyglada na coupe dla ubogich, ani nie widzi mi sie tez produkcja tego czegos, co rodem przypomina koncepty Nissana  Do piachu 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Nie, 01.03.2009, 12:49 |
|
|