|
|
Obecny czas: Pon, 15.06.2026, 17:57
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 12 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 Chevrolet Spark LS7
  silnik V8 LS7 z vetty Z06 o mocy 550 KM 0-100 3.7 s 0-200 10.94 s v-max 260 km\h jak narazie brak info czy to RWD i gdzie dokładnie znajduje sie silnik. źródło: worldcarfans
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 01.02.2009, 12:39 |
|
 |
|
bartek959
|
 Re: Chevrolet Spark LS7
Jezus Maria rozwaliło mnie to... że to sie nie rozpadnie! masakra! i wygląd i silnik!
silnik zapewne w środku bo v8 nie zmieściło by się pod taką "maseczką'' i też zapewne RWD, bo 550 koni na przód w takim auteczku jest bez sensu istnienia a nwet pomyślenia
ogĂłlnie autko wymiata i niszczy!
|
| Nie, 01.02.2009, 13:31 |
|
 |
|
BmwM5
|
lol  brak mi słów co do tego autka  ale nasuwa mi się jedno pytanie i to wcale nie chodzi o to gdzie ma być ten silnik bo pewnie jest za przednią osią, bardziej interesuje mnie to do czego służy taka mała bestyjka  bo na dragracingowe auto to to nie wygląda  EDIT: VIDEO - slalom w wykonaniu tego potworka VIDEO - Chevrolet Matiz V8 in Oschersleben EDIT: filmiki ujawniły możliwości i przeznaczenie tego wozidełka a to zdjęcie rozwiewa tajemnice konstrukcji. 
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Nie, 01.02.2009, 14:44 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
osiÄ…gi - wyglÄ…d - ogulnie  po co ?
|
| Nie, 01.02.2009, 17:58 |
|
 |
|
bartek959
|
|
| Nie, 01.02.2009, 19:23 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Chyba na palcach jednej ręki można policzyć elementy wspólne ze Sparkiem.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Nie, 01.02.2009, 20:04 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
elCoyote napisał(a): Chyba na palcach jednej rÄ™ki moĹĽna policzyć elementy wspĂłlne ze Sparkiem. przednie i tylne lampy
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 02.02.2009, 15:45 |
|
 |
|
slawek
|
Za mały rozstaw kól, za mały rozstaw osi, zły rozkład mas przy takiej mocy, ogólnie nie wiem ku czemu takie coś służy. To nie może jeździć świetnie bo się nie da. To nie jest skuteczne bo nie da rady. To jest spektakularne, ale czy jest sens budowy takiego auta tylko po to żeby pokazać że można ? Nie wiem
Napewno urozmaica to motoryzacje, ale mnie to nie kręci.
_________________ " The Green Hell "
Każdego dnia liczba osób mogących pocałować mnie w dupę powiększa się...
|
| Pon, 02.02.2009, 21:10 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
elCoyote napisał(a): Chyba na palcach jednej rÄ™ki moĹĽna policzyć elementy wspĂłlne ze Sparkiem. ja tam nic podobnego do siebie nie widzÄ™ 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Śro, 04.02.2009, 15:43 |
|
 |
|
cichociemny
Samochód: Kropek 1.2 03'
|
Zanim pojechałbym takim czymś to bym chyba najpierw pożegnał sie z bliskimi. A ze sparka chyba tylko nadwozie.
_________________ http://www.mlynisko.pl | http://www.last.fm/user/cicho_ciemny
|
| Pią, 13.02.2009, 18:08 |
|
 |
|
BmwM5
|
a tam ile zostało... ważne że żadna już nie jest w stanie oryginalnym 
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Nie, 15.02.2009, 16:44 |
|
 |
|
bartek959
|
hmmmm  
|
| Pon, 16.02.2009, 14:00 |