|
 |
 |
|
Obecny czas: Pią, 12.06.2026, 9:54
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 8 posty(ów) ] |
|
Bentley "Extreme" Concept
| Autor |
Wiadomość |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
 Bentley "Extreme" Concept
Bentley na zbliżającym się salonie samochodowym 2009 Genewa Auto Show przedstawi ekstremalną wersję Continentala GT, nazwaną jak na razie przez firmę Extrem Bentley. Według informacji, ma to być najszybszy Bentley w historii i ma dostarczać emocje i osiągi na poziomie sportowego auta. Co ciekawsze, auto może być zasilane zwykłym paliwem, lub paliwem typu Biofuel. Video http://www.extremebentley.com/Default.aspx?Preset=MediaTeaser 
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Śro, 28.01.2009, 19:57 |
|
 |
|
Krzychu007
|
 Re: Bentley "Extreme" Concept
Nie ten dział  EDIT: JUŻ DOBRY 
_________________ 0.o
Ostatnio edytowany przez Krzychu007, Czw, 29.01.2009, 17:17, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 28.01.2009, 21:38 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Krzychu007 napisał(a): Nie ten dziaĹ‚  CoĹ› mi sie zdaje, ĹĽe to zdanie w kolejnych kilku miesiÄ…cach bÄ™dziemy widzieć bardzo czÄ™sto 
|
| Czw, 29.01.2009, 16:42 |
|
 |
|
bartek959
|
rozjaśniłem troche zdjęcie-nic zbytnio ciekawego nie widać:] ale zawsze coś 
|
| Pią, 30.01.2009, 18:35 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Mnie tam sie nie podoba to co zobaczylem  Ten zderzak to jak z Opla jakiegos 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pią, 30.01.2009, 18:53 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
Ciekawy, aczkolwiek Bentley'e niezbyt mi podchodzÄ… ... Mojego Astona na pewno to nie pokona 
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Pią, 30.01.2009, 21:20 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Alfisti4ever napisał(a): Mnie tam sie nie podoba to co zobaczylem  Ten zderzak to jak z Opla jakiegos  Zgapili od Insigni OPC 
_________________ >>>
|
| Pią, 30.01.2009, 22:56 |
|
 |
|
bartek959
|
Kod: Continental GT Speed nie będzie się długo cieszył pozycją najmocniejszego i najszybszego, seryjnego modelu w historii brytyjskiego koncernu. Jego pogromca zostanie pokazany już za pięć tygodni na salonie samochodowym w Genewie. Bestia ta będzie... roślinożerna.
Potężny Brytol, którego imię pozostaje nieznane będzie bazował na GT Speedzie i pójdzie drogą obraną przez Koenigsegga CCX, który spalając mieszankę E85 wydziela przeszło 1000 KM. Na chwilę obecną producent zapowiada swoje dzieło pojedynczą fotografią ukazującą paszczę ekstremisty ("Extreme" to na chwilę obecną określenie jedynie robcze). Bentley Continental Extreme
Bentley zwyczajowo milczy także odnośnie jakichkolwiek parametrów samochodu, ale biorąc pod uwagę fakt, iż ma być to najszybszy i najmocniejszy model w historii firmy nie należy się spodziewać mniej niż 600 KM i 330 km/h. autogen.pl
|
| Sob, 31.01.2009, 12:23 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 8 posty(ów) ] |
|