Samochód: Opel Astra II
AC Schnitzer BMW X6
AC Schinzter to kolejna firma, która zajęła się tuningiem modelu X6. Zmiany stylistyczne są typowe dla tej firmy Zmodyfikowany przedni zderzak z większymi otworami wentylacyjnymi. Zmodyfikowany tylny zderzak z nowymi końcówkami wydechu. AC Schnitzer oferuje również dwa rodzaje felg o rozmiarze 22 cali. Wewnątrz zamiast drewna możemy zamówić albo karbonowe wstawki albo aluminiowe. Niemiecki tuner oferuje również welurowe dywaniki, nakładki na pedały oraz nieco zmodyfikowaną kierownice. Firma oferuje również modyfikacje silnika, jednak nie ujawniła jeszcze szczegółowych danych.
Źródło: carscoop.blogspot.com
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
Wto, 29.07.2008, 14:35
dmack
Re: AC Schnitzer BMW X6
PrzerĂłbka auta pseudo terenowego na auto pseudo sportowe. Ni pies ni wydra. Brzydkie felgi.
Wto, 29.07.2008, 15:13
macierz
jednym slowem "wioska"
_________________ M.A.C.I.E.R.Z
Wto, 29.07.2008, 17:33
Kobi
Moderator
dmack napisał(a):
PrzerĂłbka auta pseudo terenowego na auto pseudo sportowe. Ni pies ni wydra. Brzydkie felgi.
X6 nigdy nawet nie było autem pseudo terenowym więc nie wiem czemu się czepiasz
Co do przeróbek AC Schnitzer ... mogli by wymyślić w końcu coś nowego w dziedzinie tuningu
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
Wto, 29.07.2008, 17:49
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
wiekszosc tunerow przerabia samochody w podobny sposob a nawet taki sam i nie wyglada zeby sie to mialo zmienic ;/ co do tego to nie podoba mi sie ;>
Śro, 30.07.2008, 17:28
Kobi
Moderator
Ac Schinzter BMW X6 podejście drugie
AC Schnitzer BMW X6 Falcon Jak widać jeśli chodzi o wygląd nieco się zmieniło w stosunku do pierwotnej wersji. Ac Schnitzer ujawnił również dane dotyczące wzmocnienia silników. Wersje 3.0d z seryjnych 235 KM jest w stanie podkręcić do 272 KM. Wersje 3.5d z 286 KM można wzmocnić do 310 KM.
Źródło: autoblog.nl
Śro, 29.10.2008, 21:47
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
czyli jednak wychodzi na to, ĹĽe coĹ› moĹĽe byc brzydsze od serii...
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Śro, 29.10.2008, 22:13
Macko4
Kiepski tuning.Mogli się bardziej wysilić bo auto seryjnie jest super.Lepsze jest BMW X6 Hamann.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość